Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laseczki ja nie mam ani jednego rozstępu na chwilę obecną. Smaruje regularnie kremem nawilżającym NIVEA a na początku Palmersem. I faktycznie zauważyłam, że te stare rozstępy na nogach po Palmers są mniej widoczne.
Zakręcona tylko pozazdrościć!
Jak ja się cieszę dziewczyny, że u mnie mąż sprząta! -
Zakręcona, polkosia:
wózek baby design lupo comfort:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7f74f26b8d3.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f67046b1832d.png
fotelik maxi cosi cabriofix river blue:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c0748a62974.jpg
i jeszcze czekamy na bazę maxi cosi 2 way fix z fotelikiem 2 way pearl river blue
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/75faa0b44d5a.jpg
polkosia, agaton, estrella, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, stokrotka25, Nynusia, Blondik, annggela, Lexie, paula1 lubią tę wiadomość
-
Estrella, u mnie też tyle na plusie, spokojnie! Zrzucimy zaraz po porodzie
Ja nie wierzę w żadne cuda na rozstępy, stosuję zwykłe balsamy. Codziennie za to robię kilkuminutowy masaż skóry brzucha - naciągam skórę, skręcam i puszczam w różnych miejscach. Nie wiem czy to pomaga, u mojej teściowej i znajomej zadziałało więc co mi szkodziNa razie rozstępów brak.
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za słowa pocieszenia :*
Wiem, że nie jest źleale mam takie momenty szczególnie jak ktoś o mnie wspomina o wadze, że zbyt biorę to do siebie... Wiem, że schudnę po porodzie, zresztą chciałabym lepiej wyglądać niż przed ciążą i uważam, że jest to do zrobienia, ale mam takie chwilowe załamania
Cieszy mnie, że nie ma mowy abym osiągnęła wagę mojej szwagierki na co ona chyba po ciuchu liczyła
Ciuchy, które mi oddała bo są na nią za małe, na mnie wciąż są za duże i nie wiem czy przez te 2 miesiące będą dobre
Mała rzecz a cieszy...
polkosia, agaton, ~Rewianka~, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała ale cieszy dokładnie haha !
Ja tez będę darzyła do jeszcze lepszej sylwetki niż przed ciąża:)
Ale tez czasami mam dola z powodu swojej wagi bo najlepsze jest to ze serio nie odlozyla mi się ciąża nigdzie jak w brzuchu lekko i w nogach ... Także nie ma tragedii chociaż nogi wiecznie ciężko było mi zrzucić wiec popracować będę musiała nad sobą trochę ale nie załamuje się będzie ok !estrella lubi tę wiadomość
-
Zakocona,ladny ten wózeczek:)
Ja przytylam 8 kg,ale jestem niska i czuje sie juz jak wieloryb. Najgorsze te uda,ze się takie masywne zrobily. Ale robię ćwiczenia na nogi i może będzie lepiej. Zresztą co ja się dziwie,jak codziennie cos słodkiego wpierniczam; lody,ciacha,deserki tiramisu;)
Ja tez mam dzisiaj spadek formy,zaraz mężu z pracy wraca,a ja nie zaczelam obiadu robic... A burdel w domu jak po przejściu tajfuna,nawet zmywarki nie nastawilam,a co najmniej dwie sie juz uzbieraly;)
Laski,mam pytanie. Ma ktoras problem z hemoroidami? Ja mialam w zuciu dwa epizody z tum cholerstwem i czuje,ze przy porodzie to wróci ze zdwojona sila od parcia. Zamowilam sobie maść Avenoc,której kiedys uzywalam i mam nadzieje,ze przygotuje ona mój zadek do tej ciężkie chwili na porodówce.
I jeszcze jedno,zapisalam sie do okulisty na badanie siatkówki,bo mój lekarz,z racji tego,ze mam wadę wzroku,co w mnie nie ma znaczenia,bo co innego siatkowka,a co innego krótkowzroczność,wymaga ode mnie zaświadczenia od okulisty,ze mogę rodzic naturalnie. Tez musicie miec takie zaświadczenie?
-
agaton wrote:Zakocona,ladny ten wózeczek:)
Ja przytylam 8 kg,ale jestem niska i czuje sie juz jak wieloryb. Najgorsze te uda,ze się takie masywne zrobily. Ale robię ćwiczenia na nogi i może będzie lepiej. Zresztą co ja się dziwie,jak codziennie cos słodkiego wpierniczam; lody,ciacha,deserki tiramisu;)
Ja tez mam dzisiaj spadek formy,zaraz mężu z pracy wraca,a ja nie zaczelam obiadu robic... A burdel w domu jak po przejściu tajfuna,nawet zmywarki nie nastawilam,a co najmniej dwie sie juz uzbieraly;)
Laski,mam pytanie. Ma ktoras problem z hemoroidami? Ja mialam w zuciu dwa epizody z tum cholerstwem i czuje,ze przy porodzie to wróci ze zdwojona sila od parcia. Zamowilam sobie maść Avenoc,której kiedys uzywalam i mam nadzieje,ze przygotuje ona mój zadek do tej ciężkie chwili na porodówce.
I jeszcze jedno,zapisalam sie do okulisty na badanie siatkówki,bo mój lekarz,z racji tego,ze mam wadę wzroku,co w mnie nie ma znaczenia,bo co innego siatkowka,a co innego krótkowzroczność,wymaga ode mnie zaświadczenia od okulisty,ze mogę rodzic naturalnie. Tez musicie miec takie zaświadczenie?
Ja nie musiałam mieć zaświadczenia, ale moja ginka mówiła, że dobrze skonsultować. Dawno nie byłam więc przy okazji sprawdziłam czy wada mi nie poszłaagaton lubi tę wiadomość