X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    u mnie dzisiaj ciężka noc, w nocy wiało, u sąsiadów coś ze ścian chyba leciało, ja zaspana wstałam sprawdzić czy to nie u nas coś leży i tak łaziłam po mieszkaniu :P a później Mała się obudziła i kręciła się z godzinę, to było koło 4 rano, kopała, przeciągała się, a jak już usnęłam to robotnicy, którzy ocieplają budynek obok tłukli jakieś szkło no masakra jakaś...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka dasz radę z tą glukozą, ja jak ją wypiłam to mnie mdliło i też myślałam, że wyjdzie coś nie tak z wynikami, ale były bardzo w porządku. No, ale w sumie Ty masz porównanie z tym co było przy pierwszej ciąży... mimo to trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna wierze na słowo że po porodzie przejdą te bóle ;)

Wgl ja od początku technikum miałam problemy z plecami i od ortopedy zwolnienie z wfu i wgl oszczędzanie pleców bo niby zmiana w kręgosłupie jest. Niby od urodzenia...już 4razy miałam takie ataki. Przy ostatniej takiej akcji wyprostowałam się i zero leżenia a tak to dusilo mnie w klatce i myślałam że umieram...odplywalam R na rękach a on prosił żebym nie umierala :D ale to za pierwszym razem było :D niby śmieje się ale po pierwszym porodzie też miałam taką sytuacje i matka R pomagała mi do łazienki wstać. Obie miałyśmy pełne gatki :D jednak potem pomyślałam że co by było gdybym ja akurat Córką się zajmowała?? I żadnych leków na to nie ma...znowu zaczynam się martwić...

Wgl rano Pokłóciłam się z R...wymyślił sobie że jak zbierałam kota z salonu to go uderzyłam. Zaprzeczałam ale nie wierzył...nazwał mnie...ekhem jeban*m klamcą. Wyszedł z sypialni i spał w salonie...płakałam tak bardzo że zaczął boleć brzuch...wystraszyłam się i zaraz ogarnęłam...jak już R wstał to ja akurat w sypialni zaglądałam do torby szpitalnej co mam i czego brak (jutro jade do miasta pare drobiazgów kupic) i położyłam się a on położył się obok i przeprosił...mamy często takie zbędne spiecia...albo przez jego rodzine albo przez nasze problemy...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ;)
    U mnie Antoś się obudził o 7, kilka minut po tym jak ja wstałam. Żyje nadzieją, że i po porodzie tak będzie :P

agania, najgorsze jest to, że jak już prawie usypiasz to zaraz coś zbudzi. U mnie starsza babina w bloku obok ma swój ogródek i czasami od 5 rano przycina żywopłot :)

Mordka mi się cieszy od rana. Przyszedł drugi kombiak jesienny z HM dla Antka, jedyne 20zł z przesyłką :D Listonosz daje mi ta paczkę a za nią druga.. BebiProgram przysłał drugą teczkę na dokumenty i kołysanki :o a przecież nie zamawiałam na ich stronce nawet. No cóż. Przyjaciółka tydzień temu dowiedziała się, że jest w ciąży więc już prezent dla niej mam ;)

Nynusia, agaton lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam tę teczkę i jest super! Nic mi się nie gniecie i akurat do torebki :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam tą teczkę i jest bardzo fajna :) Za to z Bebiko wygrałam pudełko i album dla dziecka, jest uroczy!

2ug147k.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 11:06

polkosia, Lexie, Nynusia, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa , najważniejsze ze facet przeprosił.. U mnie to wygląda tak, że jak ewidentnie źle postąpił to siedzi cicho, taki fochowaty nastrój mu się udziela. :D I praktycznie nie przeklina, nawet jak się zdenerwuje porządnie. Już bardziej ja :/ Muszę się w końcu wyciszyć z tym.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teczka z Bebi jest świetna. Wszystkie badania ciążowe mi się tam mieszczą.
    Wredotka wow album super! Gratuluję :)

Wredotka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie przeklina, nawet nie podnosi głosu, jeszcze nigdy mu się nie zdarzyło na mnie krzyknąć lub powiedzieć coś głośniej, taka oaza spokoju mi się trafiła <3 a jak go za mocno wkurzam to wychodzi sie przewietrzyć, wraca i wg niego wszystko jest ok. Tylko ja nadal się gotuję :D Ale w sumie już dawno nie mieliśmy takiej dziwnej akcji. Teraz to ja też się spokojna zrobiłam, a i on chyba jeszcze bardziej wyrozumiały ;)

Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh,widzę że u Was podobnie jak u mnie - mój oaza spokoju, za to ja mam czasem "napady" i muszę się na kimś wyżyć :P Potem mi go szkoda.

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my oboje klniemy strasznie ;) Ale tylko przy sobie. Ani moi ani Marcina rodzice nie znoszą przekleństw i by nam się oberwało :P

Przyjechał do mnie balonik Epino. Dzisiaj go wypróbuję i dam znać jak wrażenia ;)

Bąbelek, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie jak u Polkosi - klniemy strasznie nieraz :) no, ale siebie nie wyzywamy oczywiście! :)

polkosia lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    U mnie podobnie jak u Polkosi - klniemy strasznie nieraz :) no, ale siebie nie wyzywamy oczywiście! :)

Nie no, my siebie też nie :P Nam się najbardziej udziela jak coś przeżywamy mocno czy sobie opowiadamy :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny też macie takie spadki nastroju?
    Nosz ku.wa!!!

Właśnie wróciłam z miasta i mam tak podły nastrój ze brak słów (z chęcią bym poryczała ale córcia obok) nie dość ze czuję się jak slon. Chodź każdy mówi mi ze dobrze wyglądam to i tak w to nie wierze bo czuję sie jak tłusta świnia :(
    Pojechałam do miasta kupić coś dla fasolki ale oczywiście Kuźwa nic nie ma w tej wiosce akurat co bym chciała!
    I jak tu sie nie wkurzyć?
    Poszłam młodej książki kupić...i co? Oczywiście nie ma! Trza przychodzić i się pytać....fajnie bo mi się chce tak latać.
    :(
    Teraz mam tyle wolnego myślę sobie:zrobię ruskie pierogi,upiekę ciasto,zrobię weki! Taaaa... Pomarzyć fajna rzecz.
    Nie mam motywacji do niczego. Z chęcią bym leżała w łóżku 24/h :(
    Jakas depresja czy co. :(

3i49tgf6plfmlliy.png

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak w eter to my oboje przeklinamy jak szewce ale ja przy moich rodzicach to raczej nie, czasem mi się wymsknie ale to od niedawna w sumie ;) Jednak B. jak się kłócimy to nie przeklina, raz tylko powiedział, że go wkurwiam. To akurat ma po jego tacie, z tym, że jego tata to w ogóle przy żonie nie klnie.

Battinka ja się też wybieram teraz do miast żeby coś w lumpie upolować i wydaje mi się, że jak wrócę to będe miała podobny humor do Twojego...

3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, zjedz coś słodkiego i zaraz Ci endorfiny skoczą ;) Ja to bardziej takie huśtawki miewam. Ryczę na samą myśl o różnych rzeczach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 12:30

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Nie no, my siebie też nie :P Nam się najbardziej udziela jak coś przeżywamy mocno czy sobie opowiadamy :P

U nas to samo :D nieraz takie teksty lecą, że masakra. Ale przy dziecku trzeba się będzie hamować :) ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się boję, że moja Hania pierwsze co powie to np. DUPA - moje ulubione słowo :D

polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, moja sąsiadka też tak gadała przed porodem :D A teraz przy dwulatce nie hamuje się w ogóle, aż jej muszę uwagę zwracać :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baattinka,mam podobnie.. wczoraj mimo udanej wizyty,ryczałabym tylko cały czas,nic mi sie nie chce,nawet pójśc do sklepu,czeka mnie jeszcze prasowanie,zrobienie obiadu... a ja nic.. Nie mam nawet ochoty tego robić,podobnie jak Ty przeleżałabym w łóżku cały dzień.. Energii i siły zero..

3i493e5e1qmnt4m5.png
‹‹ 1454 1455 1456 1457 1458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ