X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Polkosia -Musialam uprac bo niektorevco dostalam byly w piwncy i przeszly tym zapachem.
    Paulla- domyslam sie ze najgorzej powiedziec ze bedzie nastepne, sama nie chcialabym tego uslyszec. Dlatego zyczylam aby nastepnym razem wszystko szczesliwie sie zakonczylo bo co moge powiedziec.

Nie no, te co dostałam to też prałam - po swojemu ;) Ale nowych nie...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia,śliczny komplecik:)
    A ja jeszcze się pochwale,ze mężu kupił nam bule (kule do gry). Śmiejemy sie,ze to sport dla emerytów i ciężarnych:) idziemy jutro wypróbować;) te dziewczyny,co w Niemczech mieszkaja,to na pewno znają,tam w każdym parku emeryty ciskają kulami;)

Nynusia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Poklosia ubranka w sklepie często walają sie po ziemi, ludzie je pazurami dotykają, poza tym one sa przed wstawieniem do sklepu nasączone preparatami, które maja powodować, ze się nie gniotą, lepiej wypierz, skora dziecka jest wrażliwa

Większość ubrań przy ciele (typu bodziaki) kupowałam zapakowane "paczkowo", więc nie ma mowy o walaniu się po podłodze ;)

BATTINKA lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka boshhhee 06.08 hehe a sprawdzałam na lapku w kalendarzu i nie zauważyłam że to lipiec :D ale też ciekawa jestem ile w te 2tyg przybierze skoro teraz w tydzień 300g więcej było :D

Annggela u mnie ukruszyła sie lewa górna czwórka i lekarstwo miałam. Teraz widzę te dziure i wiem że będzie bolało i jej zrobienie i zapłata za nią...ehhh

Szczesliwamamusiu oby u Ciebie skończyła się wizyta dużo lepiej czyli samą kontrolą :)

Mikejla bo za zwierzątkami najbardziej się tęskni :*

szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    A ja juz zakonczylam zakupy na dzisiaj.i pakuje torbe.piore i prasuje ubranka nie ufam brudnym lapom przy produkcj ...:)

Potraktowanie parownicą ubrania niszczy zdecydowanie więcej bakterii niż pranie. Gdybyście chciały pozbyć się wszystkich bakterii, to trzeba byłoby prać we wrzątku. Wystarczy w necie poszukać, że pranie na 40 stopni praktycznie nie zabija bakterii, a większość ubranek ma tolerancję prania tylko do tej temperatury.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niech każdy robi jak uważa ;) Ja nie będę ryzykować prania w 2x wyższej temperaturze, bo jak się skurczą, to kasa w błoto...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauula o kontroli Nie ma mowy :( lekarstwo z 6 wypadlo, ósemka zmiana opatrunku i do tego piątka zaczęła bolec, znając moje szczęście będę tam gościem do końca urlopu ...

Ale te rzeczy piękne ! No takie cuda teraz robią ahhh <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia super komplecik :)
    Polkosia tyle ze ja malo nowych rzeczy mam, zaledwie kilka sztuk , chcialam aby ladnie pachnialy wiec wrzucilam na odswiezenie w 30 stopniac, uzywane w 60 i nic a nic sie z nimi nie stalo ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    A jeszcze jedno do kolekcji brzuszkowej
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58b4e92a952.jpg

Super, ciesze sie ze juz doszlo :-)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja właśnie ostatnio jak się poklocilam z mężem znalazłam strategię (nie robiłam tak jak dotąd czyli chodziłam po mieszkaniu smutna) tylko postanowiłam sobie znaleźć zajęcie (właśnie taj jak pisała chyba Agaton) no i co. W ogóle nie zwracałam uwagi potem pojechalam na działeczkę i co i co? Patrzę a tam mój mąż idzie do mnie...pierwszy raz tak zrobił:) milo bylo nie powiem.:P

Ja jak kupuje ciuszki to na pewno nie w centrach tylko idę do sklepiku np swiat dziecka i wszystko podaje sprzedawca nic się po ziemi nie wala :P
    Tak jak pisze Polkosia każda zrobi jak uważa a na pewno nie zrobi źle dla swojego dziecka ;) o.

Nynysia ale ten komplecik super jeszcze ten kolor różowy boski :)

Szczęśliwa mamusiu ty mi nawet bidulo nie mów ze znów zaczynasz przeprawę z zębami OMG...szok:O współczuję:( bo ja osobiście nie lubię dentystów;)

Nynusia, annggela, agaton lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    A ja właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem :) ależ się za nim stęskniłam.Tutaj nie mam aż tyle czasu, nawet mam bałagan w pokoju, bo nie było kiedy ogarnąć. Ale to dobrze, chociaż staram się być na forum na bieżąco

Mikejla cieszę się ze u Ciebie jest w porządku:) naprawdę.
    Fajnie ze masz wsparcie w mamie to takie ważne! Kurde zawsze zazdrościłam koleżankom rodziców bo ja ich nigdy nie miałam. Człowiek jest sam sobie. Ach...ale dobrze ze są na tym świecie świetni wspierający rodzice :*

agaton lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczynki;) komplecik super i czapucha tez <3
    Stokrotki mama na prawdę na talent. Jestem przeszczesliwa! !! ;)

stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, estrella, Lexie lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka dziekuję za miłe słowa :) odetchnęłam troszkę mimo, że myśli dalej w głowie są wiadomo. Na dniach okaże się, czy wracam do męża w sierpniu, czy też zostaje w Pl.
    A i już wiem po kim mam tą cholerną grupę krwi - po tatusiu ukochanym :D nie wyprze się mnie nie ma szans hehe. Mama ma BRh+ tato A1Rhcde- :D padłam. Jutro sobie poczytam co to za ciekawa odmiana, ale serio no nie mam kiedy siąść i poczytać co piszecie nawet! A jak cholernie mnie to cieszy, że nawet nie mam się kiedy wyspać do końca, bo tyle do zrobienia :)

• Lexie Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola,Battinka,cieszę się,że Wasze wizyty również udane i mogłysmy podejrzec dzieciatka ;-) Moje niestety buźki nie chciało pokazać,wystawilo tylko matce nogę ;-)

~Rewianka~, agaton, ola.321 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,współczuję Wam z tymi zębami! Na szczęście zawsze miałam je zdrowe i dentystę to odwiedzam bardzo rzadko.. Odpukać!

Nynusia,przepiękny komplecik!

Zgadzam sie z Polkosia.. Nie ma co przesadzać z praniem,prasowaniem ubranek,ja tylko wypralam te z lumpeksu a nowe przeprasuję dodatkowo.Nawet nie jest polecane w pozniejszym czasie pranie ubranek w proszku dla dzieci bo chodzi o to aby przyzwyczaic skórę do normalnego proszku a i do bakterii tez bedzie trzeba

szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie super maluch rośnie:) Ja jestem ciekawa ile mój babelek będzie za dwa tygodnie ważył ! :D
    Mika no to nieźle hahaha co to za grupa , tez pierwsze słyszę haha
    Nynusia piękny duży brzuchol ! jaaaa :*
    Szczęśliwa wpadaj na kolacyjke .
    Kuzwa ale dzisiaj się nalatalam po schodach , nawyginalam przy pakowaniu paczki , nanosilam wszystkiego bo mój D w pracy juz a o 9 tesciowa przyjeżdża odbierać mi paczkę wiec rano bym nie zdarzyła: (
    A teraz prawa strona pośladka mnie boli ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:44

szczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a35066210b6.jpg

Dziewczyny ja dopiero weszłam do domu,po wizycie odwiedziłam firmę,Male zakupki i zleciało.

Więc moja kokoszka w 30tc wazy 1700 gram, dr mówi ze kawal z niej babki :) na dodatek jest długa

I muszę powiedzieć ze juz na tym usg nie ma taaakiego noska. Podoba mi się. Jest taka kochaniutka :* Akurat na usg spala i zakrywała sie rączką:(

Nie obróciła sie jeszcze,jest główką na górze ale dr powiedzial spokojnie do 34tc mamy czas :) mam nadzieję ze sie obróci:)dr mówi ze ten proces obracania może trwać kilka dni nawet i mogę odczuwać jakby ból/dziwne uczucie brzucha. Wiec kazał się przygotować.
    Następna wizyta jest 31 sierpnia,cała wieczność...

Battinka teraz doszlam do zdjęcia ! Cudowna księżniczka <3

Paula twój brzusio przesliczny! Koter slodziutki, jest co glaskac :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona troszkę mam daleko, Ty tak nie szalej kochana !
    Ale zresztą sama Ci tak mowie a dziś sama siebie przeszlam z lataniem i dzwiganiem eh...
    Teraz regeneracja koniecznie :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja ledwo się ruszam , nawet na łóżku przekrecic się nie !mogę taki bol mi sprawia ta dupa ... Nad samym posladkiem mnie rwie , co to może być ?
    Wiecie może , może to nie daj boże ta rwa kulszowa !? :(

Odpoczywam mamusia odpoczywam :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kobitki :) wyspijcie sie, odpocznijcie <3 kolorowych

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1452 1453 1454 1455 1456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ