Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Polkosia -Musialam uprac bo niektorevco dostalam byly w piwncy i przeszly tym zapachem.
Paulla- domyslam sie ze najgorzej powiedziec ze bedzie nastepne, sama nie chcialabym tego uslyszec. Dlatego zyczylam aby nastepnym razem wszystko szczesliwie sie zakonczylo bo co moge powiedziec.
Nie no, te co dostałam to też prałam - po swojemuAle nowych nie...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia,śliczny komplecik:)
A ja jeszcze się pochwale,ze mężu kupił nam bule (kule do gry). Śmiejemy sie,ze to sport dla emerytów i ciężarnych:) idziemy jutro wypróbowaćte dziewczyny,co w Niemczech mieszkaja,to na pewno znają,tam w każdym parku emeryty ciskają kulami;)
Nynusia lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Poklosia ubranka w sklepie często walają sie po ziemi, ludzie je pazurami dotykają, poza tym one sa przed wstawieniem do sklepu nasączone preparatami, które maja powodować, ze się nie gniotą, lepiej wypierz, skora dziecka jest wrażliwa
Większość ubrań przy ciele (typu bodziaki) kupowałam zapakowane "paczkowo", więc nie ma mowy o walaniu się po podłodzeBATTINKA lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Stokrotka boshhhee 06.08 hehe a sprawdzałam na lapku w kalendarzu i nie zauważyłam że to lipiec
ale też ciekawa jestem ile w te 2tyg przybierze skoro teraz w tydzień 300g więcej było
Annggela u mnie ukruszyła sie lewa górna czwórka i lekarstwo miałam. Teraz widzę te dziure i wiem że będzie bolało i jej zrobienie i zapłata za nią...ehhh
Szczesliwamamusiu oby u Ciebie skończyła się wizyta dużo lepiej czyli samą kontrolą
Mikejla bo za zwierzątkami najbardziej się tęskni :*szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
zetaaa wrote:A ja juz zakonczylam zakupy na dzisiaj.i pakuje torbe.piore i prasuje ubranka nie ufam brudnym lapom przy produkcj ...
Potraktowanie parownicą ubrania niszczy zdecydowanie więcej bakterii niż pranie. Gdybyście chciały pozbyć się wszystkich bakterii, to trzeba byłoby prać we wrzątku. Wystarczy w necie poszukać, że pranie na 40 stopni praktycznie nie zabija bakterii, a większość ubranek ma tolerancję prania tylko do tej temperatury.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Angela ja właśnie ostatnio jak się poklocilam z mężem znalazłam strategię (nie robiłam tak jak dotąd czyli chodziłam po mieszkaniu smutna) tylko postanowiłam sobie znaleźć zajęcie (właśnie taj jak pisała chyba Agaton) no i co. W ogóle nie zwracałam uwagi potem pojechalam na działeczkę i co i co? Patrzę a tam mój mąż idzie do mnie...pierwszy raz tak zrobił
milo bylo nie powiem.
Ja jak kupuje ciuszki to na pewno nie w centrach tylko idę do sklepiku np swiat dziecka i wszystko podaje sprzedawca nic się po ziemi nie wala
Tak jak pisze Polkosia każda zrobi jak uważa a na pewno nie zrobi źle dla swojego dzieckao.
Nynysia ale ten komplecik super jeszcze ten kolor różowy boski
Szczęśliwa mamusiu ty mi nawet bidulo nie mów ze znów zaczynasz przeprawę z zębami OMG...szok:O współczujębo ja osobiście nie lubię dentystów;)
Nynusia, annggela, agaton lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:A ja właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem
ależ się za nim stęskniłam.Tutaj nie mam aż tyle czasu, nawet mam bałagan w pokoju, bo nie było kiedy ogarnąć. Ale to dobrze, chociaż staram się być na forum na bieżąco
Mikejla cieszę się ze u Ciebie jest w porządku:) naprawdę.
Fajnie ze masz wsparcie w mamie to takie ważne! Kurde zawsze zazdrościłam koleżankom rodziców bo ja ich nigdy nie miałam. Człowiek jest sam sobie. Ach...ale dobrze ze są na tym świecie świetni wspierający rodzice :*agaton lubi tę wiadomość
-
Battinka dziekuję za miłe słowa
odetchnęłam troszkę mimo, że myśli dalej w głowie są wiadomo. Na dniach okaże się, czy wracam do męża w sierpniu, czy też zostaje w Pl.
A i już wiem po kim mam tą cholerną grupę krwi - po tatusiu ukochanymnie wyprze się mnie nie ma szans hehe. Mama ma BRh+ tato A1Rhcde-
padłam. Jutro sobie poczytam co to za ciekawa odmiana, ale serio no nie mam kiedy siąść i poczytać co piszecie nawet! A jak cholernie mnie to cieszy, że nawet nie mam się kiedy wyspać do końca, bo tyle do zrobienia
-
Dziewczyny,współczuję Wam z tymi zębami! Na szczęście zawsze miałam je zdrowe i dentystę to odwiedzam bardzo rzadko.. Odpukać!
Nynusia,przepiękny komplecik!
Zgadzam sie z Polkosia.. Nie ma co przesadzać z praniem,prasowaniem ubranek,ja tylko wypralam te z lumpeksu a nowe przeprasuję dodatkowo.Nawet nie jest polecane w pozniejszym czasie pranie ubranek w proszku dla dzieci bo chodzi o to aby przyzwyczaic skórę do normalnego proszku a i do bakterii tez bedzie trzebaszczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Lexie super maluch rośnie:) Ja jestem ciekawa ile mój babelek będzie za dwa tygodnie ważył !
Mika no to nieźle hahaha co to za grupa , tez pierwsze słyszę haha
Nynusia piękny duży brzuchol ! jaaaa :*
Szczęśliwa wpadaj na kolacyjke .
Kuzwa ale dzisiaj się nalatalam po schodach , nawyginalam przy pakowaniu paczki , nanosilam wszystkiego bo mój D w pracy juz a o 9 tesciowa przyjeżdża odbierać mi paczkę wiec rano bym nie zdarzyła: (
A teraz prawa strona pośladka mnie boli ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:44
szczesliwa_mamusia21, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a35066210b6.jpg
Dziewczyny ja dopiero weszłam do domu,po wizycie odwiedziłam firmę,Male zakupki i zleciało.
Więc moja kokoszka w 30tc wazy 1700 gram, dr mówi ze kawal z niej babkina dodatek jest długa
I muszę powiedzieć ze juz na tym usg nie ma taaakiego noska. Podoba mi się. Jest taka kochaniutka :* Akurat na usg spala i zakrywała sie rączką
Nie obróciła sie jeszcze,jest główką na górze ale dr powiedzial spokojnie do 34tc mamy czasmam nadzieję ze sie obróci:)dr mówi ze ten proces obracania może trwać kilka dni nawet i mogę odczuwać jakby ból/dziwne uczucie brzucha. Wiec kazał się przygotować.
Następna wizyta jest 31 sierpnia,cała wieczność...
Battinka teraz doszlam do zdjęcia ! Cudowna księżniczka
Paula twój brzusio przesliczny! Koter slodziutki, jest co glaskac