Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakreconaOna nie wiem co to ale też mam taki ból...
Witam sie bardzo wcześnie...kot wrócił z nocnych łowów i pcha sie do łóżka a R zgniata go co rusz
Nie wyzywam za nadmiar pracy...sama w niedzielę sprzątałam w mieszkaniu na błysk bo kuzyn ze swoją dziewoją miał przyjechać z zaproszeniem na ślub i dupa bo sprzątałam i robiłam ciasto na marne...nie wrócili od innej rodziny dostatecznie szybko...
Siostra starsza puchnie strasznie...ja narazie mam spokój..odpukac(puk,puk,puk). W tym tyg pogoda średnia dla ogółu a idealna dla mnoe
Idziemy spać dalej bo Synek mniej szaleje
-
Lexie, ja też będę szła w 30+1
a potem kolejną wizytę mam 12.08, jak ty
Wczoraj ciężko było mi się do snu ułożyć. Brzucho jakieś napięte było cały dzień i twarde, do tego bolał mnie kręgosłup. No, alw w końcu usnelam. Spałam dość długo a tak, jak wczoraj znowu spać mi się chce..Lexie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry .
Paulla Ja juz wiem co to
To ucisk macicy na nerw rwy kulszowej , przejdzie podobno jak ręką odjal po porodzie ... No cóż dużo juz nie zostało wiec się przemecze
Ja tez dzisiaj w nocy słabo spalam , jakas bezsenność mnie ogarnęła chyba ...
Właśnie zjadlam sniadanko i polozylam się z misiem w sypialni , może zdrzemne się chociaż z godzinke bo o 9 tesciowa ma być po paczki -
Dzień dobry
Ale pogoda niech ją szlag! Ja się nie dziwię, że Polacy w Szkocji mają myśli samobójcze... koniec lipca a ja w kurtce z psem na spacer wychodzę... brrrr... pada już chyba od dwóch tygodnimam tylko nadzieję, że zima będzie taka ładna jak ta w zeszłym roku.
Marudzę od rana bo mnie już dołuje ten deszcz, mało tego w nic się prawie nie mieszczę, kurtka z kapturem jest jeszcze ok ale za 2-3 tygodnie mogę się już nie dopiąć ;/ Poszłabym na lumpki ale PADA! i koło się zamyka ;p
Wczoraj najadłam się kiszonej kapusty i dziś mam rewolucję w brzuchu, po raz pierwszy w życiu rusza mnie kapusta
A Hanka bryka już od 5.30...
No i zaczynam wstawać raz w nocy na sikuw końcu! Przynajmniej mnie nerki nie bolą rano
Robimy drugiego Dziedzica
-
Dzień dobry dziewczyny!
Battinka - śliczna dziewczyna!
Dzięki za rady odnośnie laktatora. Chyba też zdecyduje się na elektryczny.
Odebrałam dziś wyniki badań i trochę się zaniepokoiłam - hematokryt 32%, MCV 74 fL, reszta w normie (żelazo 95,norma 40-145). Miała któraś z Was takie spadki tych parametrów?
No i w moczu mam liczne nabłonki płaskie,śluz oraz szczawiany wapnia (te pewnie od buraków). Badanie moczu jutro powtórzę, bo może źle pobrałam, ale te wyniki krwi mnie niepokoją. Dobrze, że jutro mam wizytę
-
Dzień dobry
Zakocona ja mam codziennie ten problem...od paru dni chodzę tak strasznie nie wyspana! A znów popoludniu układam się bez problemu i mogłabym spac i spac..
Agatka dasz rade!
Wiedźma moja mała budzi się średnio koło 5 i najpierw przepychanie a potem sprzeda mamusi pare kopów jakie to cudowne -
Nynusia, moja zawsze budziła się ok 6.30
ale masz rację te pierwsze kopniaki i przeciągania się są takie fajne, poranne, leniuszkowate
Mam tylko nadzieję, że jednak nie będzie takim rannym ptaszkiem całe życie, mama chciałaby posapać za jakiś czasNynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
hej Dziewczyny
Wredotka - ja jeżeli już coś w morfologii miałam poza normą, to troszkę więcej neutrocytów lub monocytów, więc nie wiem
aagatkaa - mam jednak nadzieję że to nie cukrzyca!! trzymam kciuki!
a ja chyba moją cukrzycę już trochę lepiej znoszę, tzn cukry mam lepsze a zaczynam wprowadzać normalne jedzenie więc git
Ten komplecik różowy jest śliczny... dla dziewczynek to takie słodkie rzeczy można kupić że zakochać się można.
Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
witam, wiecie co chyba bede miała rozstępy na brzuchu...jak tak zmarszcze wjednym miejscu skore to widac bladobiale mini kreski... na napietyj, naciagnietej skorze nie widac...eh
czyli bio oil i palmers na mnie nie zadzialały
milego dnia, jadę kupić sobie jakies sandałki na wyprzedaży:)
macie w domu mopy parowe? jakiej firmy? ja na poczatek chciałam kupic taki tanszy np easyhome i się zastanawiam czy warto -
Blondik wrote:witam, wiecie co chyba bede miała rozstępy na brzuchu...jak tak zmarszcze wjednym miejscu skore to widac bladobiale mini kreski... na napietyj, naciagnietej skorze nie widac...eh
czyli bio oil i palmers na mnie nie zadzialały
milego dnia, jadę kupić sobie jakies sandałki na wyprzedaży:)
macie w domu mopy parowe? jakiej firmy? ja na poczatek chciałam kupic taki tanszy np easyhome i się zastanawiam czy wartoRobimy drugiego Dziedzica
-
Co do rozstępów, to ja niestety rok temu przytyłam w wakacje ponad 10 kg i jeszcze zanim zaszłam w ciążę to miałam po 6 czy 7 z obu stron pępka, ale w ciąży zaczęłam smarować Tołpą i nic więcej się nie pokazało. Te, które mam już, to smaruję koncentratem do rozstępów Oillan, ale na razie jakoś mocno nie zbladły.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:Blondik, mam karchera. Inny dla mnie to kasa w błoto.
Wredotka, hematokryt spada w ciąży. Też mam poniżej normy, choć ja mam 36,4%.
Wiem, że spada, ale u mnie z każdym badaniem coraz mniej, a teraz taka niska wartość. Nic, poczekam na jutrzejszą wizytę
-
nick nieaktualnyHej
Battinka cudowna córcia i jaka już duża
Arielka ślicznie wyglądasz, a jaki malutki brzuszek
Ola.321 i Lexie gratuluję udanych wizyt, najważniejsze, że maluszki rosną
Nynusia śliczny komplecik i czapeczkawłaśnie o takiej myślałam ale ciągle nie mam czasu przysiąść i coś konkretnego wybrać
Ja dziś już posprzątałam łazienkę i tak mnie to zmęczyło, że siedzę i odpoczywammuszę jeszcze kuchnię ogarnąć bo nie mogę na nią patrzeć... Przynajmniej obiad dziś odpada bo mąż zabiera mnie do miasta na coś dobrego
A jutro rano idę na badanie krwi i moczu, bo za tydzień wizytajuż nie mogę się doczekać
ola.321, BATTINKA, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość