Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja nie zamierzam prać ubranek. Potraktuję je tylko żelazkiem parowym.
Poklosia ubranka w sklepie często walają sie po ziemi, ludzie je pazurami dotykają, poza tym one sa przed wstawieniem do sklepu nasączone preparatami, które maja powodować, ze się nie gniotą, lepiej wypierz, skora dziecka jest wrażliwaZakręconaOna, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
angella tez nie moge sie nacieszyc i czekam az wsadze tam maluszka
Mam nadzieje ze jakos ustana klotnie z mezem i bedzie juz tylko dobrze ! :*
Mikejla super mama !
Paula kochana jak sie czujesz? Bole przeszly ??
U mnie wlasnie byla wielka burza , moze 30 min trwala ale napadalo trocheannggela lubi tę wiadomość
-
Oj mi czas tez leci bardzo szybko , niby byl luty pierwsze tygodnie a tu juz 2 mce i maluchy z nami !
zakrecona no to mamy pogode.. chociaz ja sie swojej spodziewalam , zreszta jak dla mnie moze bycnajwazniejsze ze jestem w PL hehe
dziewczyny ostatnio przegladalam tak strony i cos mi wpadlo w oko ze ktoras napisala ze bol kregoslupa w ciazy nie jest dobry , ale chyba polaczony z bolem brzucha tak ?
Taki normalny bol plecow jest chyba calkiem normalny nie ?? -
Szczęśliwa bol pleców sam jest normalny bo tak jak zakocona wczesniej powiedziala , to mega obciazemie dla niego jest ta nasza ciąża:)
Ale połączony z bólami brzucha nie jest dobry , każdy mi lekarz zawsze mówił to i ostrzegał właśnie ze gdyby się tak działo to szybko do szpitala na kontrole .
No pogoda taka kochanie u mnie od dwóch dni wiec tez nie zaskoczyła mnie haha ale dobrze , trochę ochlody deszczem się przydaje , zresztą ja zauwazylam ze w ciąży przy takiej pogodzie najlepiej funkcjonuje .
Ale się nasprzatalam , teraz gotuje pomidoroweczke , twarozek ze szczypiorkiem i rzodkiewka zrobilam , teraz będę robić pastę z tunczyka i kukurydzy i kolacje machne , kąpiel i wyrko przed TV:) -
Na wizycie wszystko w porządku,ktg prawidłowe,synek waży 1,570 i jest narazie ułożony miednicowo.Puchnięciem nogi nie mam się przejmować bo tak może się zdarzać.Następna wizyta 12 sierpnia
szczesliwa_mamusia21, annggela, ola.321, paula1, aanaa, Nynusia, polkosia, BATTINKA, lojkalojka, Domika, ZakręconaOna, ~Rewianka~, zakocona, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
A no to rozumiem, dziekuje !
Oj ale smakolyki , az by sie wpadlo na taka kolacyjke do Ciebie
Ja mam godzinke wolnego bo bede jechac o 22 po mame do pracy wiec sie rozsiadlam na kanape i pierwsze co to nasze forum !
O tak ja przy chlodnych dniach tez lepiej funkcjonuje -
Szczesliwamamusiu lepiej mi
jedyny ból to kopniaki Synka
Lexie super że wszystko ok :* jakby nie patrzeć to wszystkie wizytujące dzisiaj podobną wagę podają
Rany ja w piątek do dentysty i gatki pełne...boję się jak diabli...szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Gratuluje udanych wizyt, ciesze sie z wami tym ze dzieciaczki zdrowo rosna ❤️❤️❤️❤️❤️
Paulla trzymam kciuki aby wizyta u dentysty zakonczyla sie pozytywnie( tylko kontrola), ja zawsze sie balam dentysty poki nie znalazlam prze kochanej kobiety, razem z mezem po wyleczeniu zebow poslismy do niej podziekowac z kawiatami
Aaa 30 pely tydzien za namiw glowie mi brzmi piosenka swiateczna z cocacoli ale troche zmieniona czyli ,, coraz blizej Dorian, coraz blizej Dorian " ❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 20:50
Nynusia, PauLLa, BATTINKA, Lexie, ZakręconaOna, estrella lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem
ależ się za nim stęskniłam.Tutaj nie mam aż tyle czasu, nawet mam bałagan w pokoju, bo nie było kiedy ogarnąć. Ale to dobrze, chociaż staram się być na forum na bieżąco
agaton, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
PauLLa wrote:Ahhh battinka śliczna Córeczka
Duże Wasze dzieciaczkija czekam do 2.08...będzie 29tc :o
Paulla masz w niedziele usg?? Ja mam 3.08 - 28 tydz. + 3 dz.
Ciekawe ile nasze chłopaki beda wazycPauLLa lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt
Battinka śliczna ta Twoja córcia <33
A ja dziś dostalam paczkę
CChwale się :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0248acf8c43c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa73a580ac09.jpgagaton, szczesliwa_mamusia21, annggela, stokrotka25, BATTINKA, lojkalojka, Lexie, Domika, Ewalika, estrella, agania, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Lexie to super,ze wszystko dobrze:)
Angela,to życzę Ci wytrwałości i pogody ducha pomimo kłótni. Ja tez mam taka strategie czasem,ze jak mnie mężu wkurzy to nie ustępuje tylko czekam aż mnie przeprosi,mimo,ze czasem niefajna jest atmosfera,ale staram sie sobie cos organizować,spotkać sie z kimś itp.
Powodzenia dziewczyny u dentysty, eh,jak ja tego nie lubię...
Szczesliwa,fajny wozeczek,tez się nie mogę doczekać aż będę pchac swój:) byliśmy w niedziele w Poleskim Parku Narodowym i tam są super ścieżki,ze można z wózkiem pospacerowac i zwierzynę obserwować
Dzisiaj szlam na zakupy z wózkiem (takim jak starsze ludzie maja) i sobie mysle,ze juz niedługo z wózkiem dziecięcym będę chodzić hihi,ale czad:)Mikejla, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
A jeszcze jedno do kolekcji brzuszkowej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b58b4e92a952.jpgagaton, annggela, madu, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, ola.321, stokrotka25, BATTINKA, Lexie, ~Rewianka~, ZakręconaOna, Muffinka1019, zakocona, Natka88, estrella lubią tę wiadomość