Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek piękny kombinezonik, ja mam w sumie 4 kombinezony, jeden polarowy to będzie na jesień, a reszta już takie cieplejsze, dwa na zimę 62 i jeden mam rozmiar 68 to będzie już pewnie tak na końcówkę zimy.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 3 polarowe i zamierzam dokupić jeszcze jeden polarowy i ok 2-3 cieplejsze... A wszystkie mam białe.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ja mam 3 polarowe i zamierzam dokupić jeszcze jeden polarowy i ok 2-3 cieplejsze... A wszystkie mam białe.

No ja się właśnie zastanawiam czy aż tak dużo potrzeba... sama nie wiem :/

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sporo kombinezonów, podostawałam tyle. Mam w czym wybierać ;) Ale na pewno jeszcze dokupować będziemy ten taki, który można do fotelika wsadzić.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zaszalałyście z kombinezonami :D Ja ogółem będę mieć 3. Dwa na jesień i jeden na zimę. Myślę, że wystarczy :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co Wam tyle tych kombinezonow? Kurtek na zimę tez macie tyle dla siebie?

Pytam, bo moze ja o czymś nie wiem?

Majaaa lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona, jak dostałaś w spadku to super. Tez bym nie narzekała ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek - ja żadnego nie kupiłam, wszystkie dostałam. Nie wiem tak naprawdę ile się przyda, bo skąd mam wiedzieć ;) i na jesień polarkowy jest jeden, ale on taki cienki to raczej na cieplejsze dni, ale ja mam termin końcem października to pewnie się przeciągnie i na listopad, zanim wyjdziemy na dwór to połowa listopada i już jesieni nie będzie i trzeba będzie zimowy ubierać :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Po co Wam tyle tych kombinezonow? Kurtek na zimę tez macie tyle dla siebie?

Pytam, bo moze ja o czymś nie wiem?
    Jaroszka ja mam 20 prochowców, ok 6 kurtek i 4 ciepłe pikowane płaszcze :P
    No i wydaje mi się, że Hania więcej w polarowych "pochodzi" bo tu zimy raczej łagodne, a po za tym to w lumpkach kupuję i kosztują grosze a piękne jak nowe więc "grzech nie kupić" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 17:43

3i496iye8v37prd8.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka - gdybym miała kupić to pewnie miałabym jeden na zimę ciepły i jeden z polaru i koniec :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zimowych kurtek mam kilka, może szału nie ma, ale 5 się na pewno uzbiera :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha....no dobra juz rozumiem, ja to mam jedna kurtkę długa i jedna krótka, a na jesień płaszcz i wsio :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam jeszcze żadnego kombinezonu dla małego, ale zrobię tak jak Ty Wiedzma i pobuszuje w lumpeksach.

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądaliśmy z B w sobotę kabarety i tam był fajny skecz o kobiecie i mężczyźnie na zakupach :D
    Tak odnośnie "grzech nie kupić" :D
    https://www.youtube.com/watch?v=KmIDeQIZ2hI

Jaroszka ja jestem uzależniona od lumpków bo i po co mam przepłacać w galeriach jak można za bezczen czasem coś upolować :)

Idę obiadek dla niemałża robić :)
    A po obiadku jedziemy po komodę dla Hanki :) <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 17:54

jaroszka lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane ! Wpadlam na chwilke do was , mam nadzieje ze wszystko dobrze , oj nie wiem kiedy ja to ponadrabiam !

Powiem wam tylko ze kupilismy dzis wozek <3

I oczywiscie tak jak wrozylam pogoda sie u nas zepsula , ale to bylo do przewidzenia :D
    Narazie mam maraton i tyle zajec ze nie wiem za co sie zabrac :D

Milego dnia , buziaczki dla was i maluszkow ! Trzymajcie sie :*

jaroszka, Bąbelek, annggela, lojkalojka, BATTINKA, Lexie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja tez mam jedna kurtkę zimowa,ktora tak lubię,ze nawet jakbym miała inne to bym nie chodzila,zreszta mam Male mieszkanie i nie mam gdzie trzymac tylu ciuchów;) a moja dzidzia ma w sumie jeden zimowy kombinezon, niedawno kupiłam,bo wczesniej kupiłam taki fajny cieplutki,wydawalo mu sie ze w 3 m-ce Balbina osiągnie taka wielkość,a potem sie okazali,ze wypadnie jej go nosić w lipcu chyba haha:D takie mam oko:P
    Ale ja wszystkie ciuszki w ciucholandzie kupuje,bo nie wydoliłabym kupować ciuchu nowe,z których dziecko w 2-3 m-ce wyrasta:) wszystkie mam albo z ciucholandu,albo pożyczone,albo takie co dostałam:)

A ja dzisiaj musze wam smaka zrobić,bo zrobiłam deserki tiramisu:) wersja dla leniuszkow,czyli biszkopty maczane w kawie,na to maskarpone z cukrem i kakao:) zaraz będę jadła :):)
    Moze ktoras tez najdzie ochota,a takie to proste do zrobienia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 17:58

jaroszka lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki wózek kupiłaś Mamusiu?:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Domika Znajoma

Wysłany: 27 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:

Domika czary??? :D

Aż nie mogę się doczekać kolejnego usg:D

Ciuszki dla maleństwa mam raczej takie unisex (z niewielkim odchyleniem w kierunku fioletu i różu). Muszę się powstrzymywać, żeby nie kupować za wiele, najchętniej bym kupiła co tylko można. Ciągle tylko myślę o nowej komodzie i gdzie ustawić łóżeczko. Syndrom wicia gniazda mnie dopadł.

f2w35av5m8vs34wx.png
  • agaton Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka,super,ze wszystko dobrze:) twoja kruszynka ciutke wieksza od mojej,pewnie jest średniej budowy,czyli w sam raz:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja może 5 rzeczy mam nowych, a reszta z lumpeksów i od koleżanek. Wszystkie ubranka ładne, zadbane, niezniszczone. A w lumpeksach to dopiero cuda można znaleźć!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 1449 1450 1451 1452 1453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ