X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma skąd Ja to znam ... Masz absolutna racje ! Przez padalcow różnych z Polski przyklejana jest każdemu chujowa latka , nie zależnie czy dobry człowiek czy nie , zdanie swoje maja odrazy wyrobione ...

Kolo mnie na starym mieszkaniu była taka Polska patologia , straszny pijak biajcy rodzinę , matka kurwa dosłownie !!! Dzieci male samopas , ich 14 letnia córka urodziła dziecko ! No porażka , kiedyś ten" ojciec" powybijal w domu wszystkie szyby , jacyś angole wezwali policje i krzyczeli ciągle , ze o Polska patologia ! Każdy Polak to takie gówno itp
    Aż przykro się robiło jak slyszalam takie cos , ze przez szmaty takie oceniają wszystkich: x

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za moja siostra na jakiejś imprezie chodzil jakiś chłopak bo skoro ona z polski to na pewno krasc będzie :|

iv09hdge6yql001e.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, Mnie też ostatnio w nocy po raz pierwszy złapał skurcz łydki, niemiłosierny ból, myślałam, że już nogi nie wyprostuje. Lekko śródstopie poruszyłam do góry i ból przeszedł. Bierzesz magnez na skurcze?
    I dobrze, że policjant Cię cofnął, lepiej dmuchać na zimne. Ja bym za cholerę nie wyszła :P Raz już uszykowana do sklepu byłam a przed klatką był pies rasy Amstaf-myslisz ze wyszłam z domu? never ever :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 16:27

atdc6iyehd9qphks.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiedźma skąd Ja to znam ... Masz absolutna racje ! Przez padalcow różnych z Polski przyklejana jest każdemu chujowa latka , nie zależnie czy dobry człowiek czy nie , zdanie swoje maja odrazy wyrobione ...

Kolo mnie na starym mieszkaniu była taka Polska patologia , straszny pijak biajcy rodzinę , matka kurwa dosłownie !!! Dzieci male samopas , ich 14 letnia córka urodziła dziecko ! No porażka , kiedyś ten" ojciec" powybijal w domu wszystkie szyby , jacyś angole wezwali policje i krzyczeli ciągle , ze o Polska patologia ! Każdy Polak to takie gówno itp
    Aż przykro się robiło jak slyszalam takie cos , ze przez szmaty takie oceniają wszystkich: x
    Wiesz ja też nie mam najlepszego zdania o szkotach, bo to co opisałaś to tak naprawdę co druga szkocka rodzina... ale jestem zdania, ze jesteśmy tu nie u siebie i nie powinniśmy się panoszyć, przykre jest też to, że po roku mieszkania tutaj na palcach jednej ręki mogę policzyć normalnych polaków, których znam... a tych wieśniaków/cebulaków... lepiej nie liczyć bo idzie isę załamać...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Mnie też ostatnio w nocy po raz pierwszy złapał skurcz łydki, niemiłosierny ból, myślałam, że już nogi nie wyprostuje. Lekko śródstopie poruszyłam do góry i ból przeszedł. Bierzesz magnez na skurcze?
    I dobrze, że policjant Cię cofnął, lepiej dmuchać na zimne. Ja bym za cholerę nie wyszła :P Raz już uszykowana do sklepu byłam a przed klatką był pies rasy Amstaf-myslisz ze wyszłam z domu? never ever :D
    Biorę magnez ale od wczoraj zwiększyłam dawkę.
    Ja nie wiedziałam, ze policja jest przed blokiem, film oglądaliśmy z B. no i mówię do niego wiesz to ja pójadę z psem a Ty sobie włosy umyj, a ja ci wysuszę jak przyjdę... no i dobrze, że nie zdążył umyć bo musiał iść ze mną :D

3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam wlasnie na swoja kolej u gina.. Jest wielkie opóźnienie,ktg będę miała po wizycie ale wiem już,że przez miesiąc przybyło mi 3 kg czyli od początku ciąży 13 kg :-o

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja dziś :D
    fb6052beaf1fbf40m.jpg

WiedźmaMaKota, BATTINKA, zakocona, polkosia, madu, Bąbelek, jaroszka, paula1, Nynusia, PauLLa, annggela, Lexie, Magnosia, estrella lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kochana , to normalne , ze każdy ma zdanie o kimś jakie ma ale wiesz Ja np. Wychodze z założenia , ze to , ze spotkalam 100 osób które są źle nie znaczy , ze ta 101 będzie taka sama ... Na pewno nie ufam ludzia tu ! I to mowie odrazy , czy to Polak czy Angol czy chust wie kto jeszcze ale nie oceniam każdego pod względem paru osób ! :)
    Właśnie tak jak piszesz , nie jestesmy u siebie i nie powinniśmy się panoszyc a Polacy w UK niektórzy czują się jakby świat podbili bo wyjechali i każdy ma ich po stopach całować ... To jest najgorsze i przyznam Ci racje , ze właśnie maaaaaalo bardzo malo Polaków jest zagranica normalnych

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka jaki domek ma Antek piękny ! :D

Arielka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielko jaki masz zgrabny maleńki brzuszek :)

Arielka lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och ja też nie ufam tutaj ludziom, a Polakom zwłaszcza bo rodak jako pierwszy Ci tutaj nów w plecy wbije :(
    A Szkotów poznałam też miłych i życzliwych więc wiadomo - nie ma reguły.
    dziwi mnie tylko to, że zamiast wspierac się tutaj jak tylko się da to jeden pod drugim dołki kopie, czego o Szkotach nie można powiedzieć, bo oni mogą się nienawidzić ale rodak za rodakiem murem stanie...

3i496iye8v37prd8.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wpisz mnie kochana na koniec września czyli będzie 30.09. ;)

Dziękuję za link :)

zakocona lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.flowmummy.pl/2015/07/brzydkie-cialo-matki/

Kocham tego bloga :)

3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma , też czytam tego bloga :) kobitka jest świetna

atdc6iyehd9qphks.png
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Domika, wlasnie od niedawna przed samym spaniem podkładam sobie jeszcze "jaśka" wyżej i jest w miarę ok.. ;)

Chce się Wam pochwalić nową zdobyczą na OLXie-kombinezonem zimowym. Jest mega ciepły!! :D
    ad847da73205b5eemed.jpg

A jaki rozmiar kupiłaś? Ja kompletnie nie ogarniam jakiego rozmiaru szukać.

szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh

Ciała ketonowe w małej ilości to nic groźnego. Ja mam je regularnie, a wszystko jest OK :)

Majaaa lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    agania, a co jest niepokojącego w bólu pleców? Mnie też bolą.. Ciąża to obciążenie kręgosłupa, widać po fotkach, jak zmienia się odcinek lędźwiowy, więc ja tam w bólu pleców nic dziwnego nie widzę.

A czytałaś co pisała Paulla? Bolą ją plecy w środkowej części i brzuch, za to jak pójdzie siku to ból mija - bynajmniej ja tak zrozumiałam. Według mnie może być coś nie tak z nerkami - jeśli faktycznie ból ustaje jak pójdziesz do toalety. Sama mam kolkę nerkową i bolał mnie brzuch, był twardy i dodatkowo bolało mnie w boku i plecy. Nadal uważasz, że nie ma nic dziwnego w bólu pleców? ;)
    A co do bólu pleców, bo ciało się zmienia to jest inny ból niż ten pochodzący od nerek czy jakieś nerwobóle.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:

Jak masz mało tych ciał ketonowych to jest w porządku, spokojnie :) a żurawinka ładnie wypłukała Ci bakterie, to super! :)

polkosia, Majaaa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa , ten jest na zimę i jego rozmiar to 68 (3-6 miesięcy). Na jesień kupiłam rozmiar 62.

Majaaa lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1448 1449 1450 1451 1452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ