Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedźma skąd Ja to znam ... Masz absolutna racje ! Przez padalcow różnych z Polski przyklejana jest każdemu chujowa latka , nie zależnie czy dobry człowiek czy nie , zdanie swoje maja odrazy wyrobione ...
Kolo mnie na starym mieszkaniu była taka Polska patologia , straszny pijak biajcy rodzinę , matka kurwa dosłownie !!! Dzieci male samopas , ich 14 letnia córka urodziła dziecko ! No porażka , kiedyś ten" ojciec" powybijal w domu wszystkie szyby , jacyś angole wezwali policje i krzyczeli ciągle , ze o Polska patologia ! Każdy Polak to takie gówno itp
Aż przykro się robiło jak slyszalam takie cos , ze przez szmaty takie oceniają wszystkich: x -
Wiedźma, Mnie też ostatnio w nocy po raz pierwszy złapał skurcz łydki, niemiłosierny ból, myślałam, że już nogi nie wyprostuje. Lekko śródstopie poruszyłam do góry i ból przeszedł. Bierzesz magnez na skurcze?
I dobrze, że policjant Cię cofnął, lepiej dmuchać na zimne. Ja bym za cholerę nie wyszłaRaz już uszykowana do sklepu byłam a przed klatką był pies rasy Amstaf-myslisz ze wyszłam z domu? never ever
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 16:27
-
ZakręconaOna wrote:Wiedźma skąd Ja to znam ... Masz absolutna racje ! Przez padalcow różnych z Polski przyklejana jest każdemu chujowa latka , nie zależnie czy dobry człowiek czy nie , zdanie swoje maja odrazy wyrobione ...
Kolo mnie na starym mieszkaniu była taka Polska patologia , straszny pijak biajcy rodzinę , matka kurwa dosłownie !!! Dzieci male samopas , ich 14 letnia córka urodziła dziecko ! No porażka , kiedyś ten" ojciec" powybijal w domu wszystkie szyby , jacyś angole wezwali policje i krzyczeli ciągle , ze o Polska patologia ! Każdy Polak to takie gówno itp
Aż przykro się robiło jak slyszalam takie cos , ze przez szmaty takie oceniają wszystkich: xRobimy drugiego Dziedzica
-
Bąbelek wrote:Mnie też ostatnio w nocy po raz pierwszy złapał skurcz łydki, niemiłosierny ból, myślałam, że już nogi nie wyprostuje. Lekko śródstopie poruszyłam do góry i ból przeszedł. Bierzesz magnez na skurcze?
I dobrze, że policjant Cię cofnął, lepiej dmuchać na zimne. Ja bym za cholerę nie wyszłaRaz już uszykowana do sklepu byłam a przed klatką był pies rasy Amstaf-myslisz ze wyszłam z domu? never ever
Ja nie wiedziałam, ze policja jest przed blokiem, film oglądaliśmy z B. no i mówię do niego wiesz to ja pójadę z psem a Ty sobie włosy umyj, a ja ci wysuszę jak przyjdę... no i dobrze, że nie zdążył umyć bo musiał iść ze mnąRobimy drugiego Dziedzica
-
Tak kochana , to normalne , ze każdy ma zdanie o kimś jakie ma ale wiesz Ja np. Wychodze z założenia , ze to , ze spotkalam 100 osób które są źle nie znaczy , ze ta 101 będzie taka sama ... Na pewno nie ufam ludzia tu ! I to mowie odrazy , czy to Polak czy Angol czy chust wie kto jeszcze ale nie oceniam każdego pod względem paru osób !
Właśnie tak jak piszesz , nie jestesmy u siebie i nie powinniśmy się panoszyc a Polacy w UK niektórzy czują się jakby świat podbili bo wyjechali i każdy ma ich po stopach całować ... To jest najgorsze i przyznam Ci racje , ze właśnie maaaaaalo bardzo malo Polaków jest zagranica normalnych -
Och ja też nie ufam tutaj ludziom, a Polakom zwłaszcza bo rodak jako pierwszy Ci tutaj nów w plecy wbije
A Szkotów poznałam też miłych i życzliwych więc wiadomo - nie ma reguły.
dziwi mnie tylko to, że zamiast wspierac się tutaj jak tylko się da to jeden pod drugim dołki kopie, czego o Szkotach nie można powiedzieć, bo oni mogą się nienawidzić ale rodak za rodakiem murem stanie...Robimy drugiego Dziedzica
-
Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Bąbelek wrote:
A jaki rozmiar kupiłaś? Ja kompletnie nie ogarniam jakiego rozmiaru szukać.szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh
Ciała ketonowe w małej ilości to nic groźnego. Ja mam je regularnie, a wszystko jest OKMajaaa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:agania, a co jest niepokojącego w bólu pleców? Mnie też bolą.. Ciąża to obciążenie kręgosłupa, widać po fotkach, jak zmienia się odcinek lędźwiowy, więc ja tam w bólu pleców nic dziwnego nie widzę.
A czytałaś co pisała Paulla? Bolą ją plecy w środkowej części i brzuch, za to jak pójdzie siku to ból mija - bynajmniej ja tak zrozumiałam. Według mnie może być coś nie tak z nerkami - jeśli faktycznie ból ustaje jak pójdziesz do toalety. Sama mam kolkę nerkową i bolał mnie brzuch, był twardy i dodatkowo bolało mnie w boku i plecy. Nadal uważasz, że nie ma nic dziwnego w bólu pleców?
A co do bólu pleców, bo ciało się zmienia to jest inny ból niż ten pochodzący od nerek czy jakieś nerwobóle. -
Majaaa wrote:Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh
Jak masz mało tych ciał ketonowych to jest w porządku, spokojniea żurawinka ładnie wypłukała Ci bakterie, to super!
polkosia, Majaaa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość