X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma skąd Ja to znam ... Masz absolutna racje ! Przez padalcow różnych z Polski przyklejana jest każdemu chujowa latka , nie zależnie czy dobry człowiek czy nie , zdanie swoje maja odrazy wyrobione ...

Kolo mnie na starym mieszkaniu była taka Polska patologia , straszny pijak biajcy rodzinę , matka kurwa dosłownie !!! Dzieci male samopas , ich 14 letnia córka urodziła dziecko ! No porażka , kiedyś ten" ojciec" powybijal w domu wszystkie szyby , jacyś angole wezwali policje i krzyczeli ciągle , ze o Polska patologia ! Każdy Polak to takie gówno itp
    Aż przykro się robiło jak slyszalam takie cos , ze przez szmaty takie oceniają wszystkich: x

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za moja siostra na jakiejś imprezie chodzil jakiś chłopak bo skoro ona z polski to na pewno krasc będzie :|

iv09hdge6yql001e.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma, Mnie też ostatnio w nocy po raz pierwszy złapał skurcz łydki, niemiłosierny ból, myślałam, że już nogi nie wyprostuje. Lekko śródstopie poruszyłam do góry i ból przeszedł. Bierzesz magnez na skurcze?
    I dobrze, że policjant Cię cofnął, lepiej dmuchać na zimne. Ja bym za cholerę nie wyszła :P Raz już uszykowana do sklepu byłam a przed klatką był pies rasy Amstaf-myslisz ze wyszłam z domu? never ever :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 16:27

atdc6iyehd9qphks.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiedźma skąd Ja to znam ... Masz absolutna racje ! Przez padalcow różnych z Polski przyklejana jest każdemu chujowa latka , nie zależnie czy dobry człowiek czy nie , zdanie swoje maja odrazy wyrobione ...

Kolo mnie na starym mieszkaniu była taka Polska patologia , straszny pijak biajcy rodzinę , matka kurwa dosłownie !!! Dzieci male samopas , ich 14 letnia córka urodziła dziecko ! No porażka , kiedyś ten" ojciec" powybijal w domu wszystkie szyby , jacyś angole wezwali policje i krzyczeli ciągle , ze o Polska patologia ! Każdy Polak to takie gówno itp
    Aż przykro się robiło jak slyszalam takie cos , ze przez szmaty takie oceniają wszystkich: x
    Wiesz ja też nie mam najlepszego zdania o szkotach, bo to co opisałaś to tak naprawdę co druga szkocka rodzina... ale jestem zdania, ze jesteśmy tu nie u siebie i nie powinniśmy się panoszyć, przykre jest też to, że po roku mieszkania tutaj na palcach jednej ręki mogę policzyć normalnych polaków, których znam... a tych wieśniaków/cebulaków... lepiej nie liczyć bo idzie isę załamać...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Mnie też ostatnio w nocy po raz pierwszy złapał skurcz łydki, niemiłosierny ból, myślałam, że już nogi nie wyprostuje. Lekko śródstopie poruszyłam do góry i ból przeszedł. Bierzesz magnez na skurcze?
    I dobrze, że policjant Cię cofnął, lepiej dmuchać na zimne. Ja bym za cholerę nie wyszła :P Raz już uszykowana do sklepu byłam a przed klatką był pies rasy Amstaf-myslisz ze wyszłam z domu? never ever :D
    Biorę magnez ale od wczoraj zwiększyłam dawkę.
    Ja nie wiedziałam, ze policja jest przed blokiem, film oglądaliśmy z B. no i mówię do niego wiesz to ja pójadę z psem a Ty sobie włosy umyj, a ja ci wysuszę jak przyjdę... no i dobrze, że nie zdążył umyć bo musiał iść ze mną :D

3i496iye8v37prd8.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam wlasnie na swoja kolej u gina.. Jest wielkie opóźnienie,ktg będę miała po wizycie ale wiem już,że przez miesiąc przybyło mi 3 kg czyli od początku ciąży 13 kg :-o

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja dziś :D
    fb6052beaf1fbf40m.jpg

WiedźmaMaKota, BATTINKA, zakocona, polkosia, madu, Bąbelek, jaroszka, paula1, Nynusia, PauLLa, annggela, Lexie, Magnosia, estrella lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak kochana , to normalne , ze każdy ma zdanie o kimś jakie ma ale wiesz Ja np. Wychodze z założenia , ze to , ze spotkalam 100 osób które są źle nie znaczy , ze ta 101 będzie taka sama ... Na pewno nie ufam ludzia tu ! I to mowie odrazy , czy to Polak czy Angol czy chust wie kto jeszcze ale nie oceniam każdego pod względem paru osób ! :)
    Właśnie tak jak piszesz , nie jestesmy u siebie i nie powinniśmy się panoszyc a Polacy w UK niektórzy czują się jakby świat podbili bo wyjechali i każdy ma ich po stopach całować ... To jest najgorsze i przyznam Ci racje , ze właśnie maaaaaalo bardzo malo Polaków jest zagranica normalnych

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka jaki domek ma Antek piękny ! :D

Arielka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielko jaki masz zgrabny maleńki brzuszek :)

Arielka lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och ja też nie ufam tutaj ludziom, a Polakom zwłaszcza bo rodak jako pierwszy Ci tutaj nów w plecy wbije :(
    A Szkotów poznałam też miłych i życzliwych więc wiadomo - nie ma reguły.
    dziwi mnie tylko to, że zamiast wspierac się tutaj jak tylko się da to jeden pod drugim dołki kopie, czego o Szkotach nie można powiedzieć, bo oni mogą się nienawidzić ale rodak za rodakiem murem stanie...

3i496iye8v37prd8.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona wpisz mnie kochana na koniec września czyli będzie 30.09. ;)

Dziękuję za link :)

zakocona lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.flowmummy.pl/2015/07/brzydkie-cialo-matki/

Kocham tego bloga :)

3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma , też czytam tego bloga :) kobitka jest świetna

atdc6iyehd9qphks.png
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • Majaaa Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Domika, wlasnie od niedawna przed samym spaniem podkładam sobie jeszcze "jaśka" wyżej i jest w miarę ok.. ;)

Chce się Wam pochwalić nową zdobyczą na OLXie-kombinezonem zimowym. Jest mega ciepły!! :D
    ad847da73205b5eemed.jpg

A jaki rozmiar kupiłaś? Ja kompletnie nie ogarniam jakiego rozmiaru szukać.

szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    Cześć! Pytałam Was ostatnio o radę dot.bakterii w moczu. Piłam soczek w żurawiny tak jak radzilyscie. Dziś powtórzyłam badanie, bakterie juz pojedyncze...ale znowu jakieś ciała ketonowe się pojawiły. Jak nie urok to sraczka. Ehhh

Ciała ketonowe w małej ilości to nic groźnego. Ja mam je regularnie, a wszystko jest OK :)

Majaaa lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    agania, a co jest niepokojącego w bólu pleców? Mnie też bolą.. Ciąża to obciążenie kręgosłupa, widać po fotkach, jak zmienia się odcinek lędźwiowy, więc ja tam w bólu pleców nic dziwnego nie widzę.

A czytałaś co pisała Paulla? Bolą ją plecy w środkowej części i brzuch, za to jak pójdzie siku to ból mija - bynajmniej ja tak zrozumiałam. Według mnie może być coś nie tak z nerkami - jeśli faktycznie ból ustaje jak pójdziesz do toalety. Sama mam kolkę nerkową i bolał mnie brzuch, był twardy i dodatkowo bolało mnie w boku i plecy. Nadal uważasz, że nie ma nic dziwnego w bólu pleców? ;)
    A co do bólu pleców, bo ciało się zmienia to jest inny ból niż ten pochodzący od nerek czy jakieś nerwobóle.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:

Jak masz mało tych ciał ketonowych to jest w porządku, spokojnie :) a żurawinka ładnie wypłukała Ci bakterie, to super! :)

polkosia, Majaaa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa , ten jest na zimę i jego rozmiar to 68 (3-6 miesięcy). Na jesień kupiłam rozmiar 62.

Majaaa lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1448 1449 1450 1451 1452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ