Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My ojcow nie mamy tzn meza ojciec nie zyje
a moj ma na mnie wyj***, widzial mnie w tym roku po 4/5 latach, dowiedzial sie ze wnuka bedzie mial ( sam 5 corek splodzil), zapytal sie jak mi sie tu zyje i tyle. Zero checi nawiazania kontaktu nic a nic, wiec ch** mu w dupe. Synek bedzie mial przyszywanego dziadka ale fajnego
My mamy sokowirówke z Zelmera i jestesmy zadowoleni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 18:32
-
pasazerka wrote:Kiedy zaczęłyście już szykować się do narodzin i na kiedy planujecie mieć już wszystko gotowe, tj. wyprane i wyprasowane ubranka, pościel, pieluszki i tą całą resztę?
Druga rzecz, to zaczęła mnie zastanawiać bardziej poważna sprawa... Chodzi o sam poród. Klinika prywatna czy szpital? I poród naturalny czy cesarka?
Chętnie bym już wszystko przygotowała, ale pokój dziecka i garderoba dopiero w sierpniu będzie, więc tak realnie postaram się na początek września ogarnąć to wszystko.
Rodzić chciałabym naturalnie, w Domu Narodzin (przy państwowym szpitalu), ale rozważam jeszcze prywatną klinikę. Bardziej mój mąż w zasadzie, ale ma swoje argumenty też dobre. Zobaczymy gdzie nas zakwalifikująKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cieszę się
Kurczę jak Wrześniówce już wody odeszły to nieźle się zaczyna. Ciekawe która z nas pierwsza się rozpakuje. Obyśmy dotrwały do swoich terminów.
Teraz z innej beczki. Mieszkam na parterze pod spodem piwnica. Już od długiego czasu widzę że jakiś obcy koleś (kolega sąsiada) zawsze z rana wchodzi do jednej z piwnic, później wychodzi. Dziś wchodzę do klatki z zakupów a tam "pachnie" maryśką. Wszystko jasne.
PS. nie nawąchałam się Maryśki i nie zarażam od tego humorem, żeby nie było -
Bąbelek wrote:Magnosia spacerówkę tez kupiliście? czy w późniejszym czasie dokupicie z tej samej czy inne firmy? Też się nad Mondo zastanawiałam
jeszcze podoba mi się Bebetto Torino.
Tak Bąbelku, kupiliśmy 2 w 1 + fotelik Maxi Cosi.
Kochana jak oglądaliśmy wózki, to sprzedawca mówił, że mieli kilka reklamacji Bebetto, bo łamały się stelaże. W jednym sklepie 4 przypadki.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Czesc dziewczyny
Czy moze jaka mama szuka ubranek dla chlopczyka na start? Mam do sprzedania 56,62,68 poczawszy od bodow, spioszkow, pajacykow do spodenek, sweterkow bluzeczek, kurteczek i kombinezonu. Mam rowniez do sprzedania spiworek 0-6mc oraz sukienke dresowa ciazowo idealna na lato w kolorze brudny roz
-
Babelek może On tam chodzi i jara !?? Niech maz idzie któregoś dnia do piwnicy pod jakimś pretekstem i wyluka sytuację .
No ciekawa tez jestem która pierwsza , pewnie Misiowa chociaż niech jak najdłużej siedzi maluch jej . Nie ma co się spieszyć .
Ja tam mogę rodzic przed terminem ale nie wczesniej niż 2/3 tygodnie przed -
Bąbelek wrote:Magnosia, ale o to Torino chodziło czy inny model?
Mówił o firmie, nie wiem jednak dokładnie, bo my już jakoś po tym co usłyszeliśmy, przestaliśmy się nimi interesować. Najlepiej sprawdzić, czy Torino ma inny stelaż niż jego poprzednicyKurcze, nie pamiętam dobrze o jakie modele chodziło, a nie chciałabym Cię niepotrzebnie zniechęcać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:03
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Zakręcona , koleś to wchodzi i zaraz zamyka raczej wylukać się nie da. Chociaż ostatnio się minęliśmy na schodkach jak on wchodził dziwnie się spojrzał. Mogłam obczaić, może następnym razem się uda. Nikt obcy nie będzie mi się krzątał obok moich piwnic, bo mamy dwie. Raz na jakiś czas jest czuć, może on tam je "pielęgnuje".
-
agania wrote:Magnosia nie wiem czy dobrze robię, bo może powinnam się uprzeć na to cc, ale nie umiem tak. Poza tym gdyby naprawdę byłoby to duże ryzyko to na pewno miałabym napisane to na opinii, że wskazane cc i koniec kropka.
Myślę, że lekarze wiedzą co robią. Gdyby coś w międzyczasie się zadziało, to wtedy zawsze można zrobić cc. Lekarze na pewno będą mieli na uwadze, że miałaś operację kręgosłupa. Ja pewnie podjęłabym podobną decyzję do TwojejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 19:11
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Magnosia wrote:Myślę, że lekarze wiedzą co robią. Gdyby coś w międzyczasie się zadziało, to wtedy zawsze można zrobić cc. Lekarze na pewno będą mieli na uwadze, że miałaś operację kręgosłupa. Ja pewnie podjęłabym podobną decyzję do Twojej
No właśnie, ja też tak myślę. Ale w podjęciu tej decyzji pomogła mi bardzo szkoła rodzeniabo raczej byłam przed nią nastawiona na cc, ale szkoła rodzenia jakoś dodała mi odwagi do sn.
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Hehe mój słodycze zostawia o połowie ale to i tak nie fair bo nas jest troje
Jejku mam zgage...spokój był i znowu...i słoneczko zniknęło więc głowa znowu boli...
Przyznać się która jutro na pobranie idzie??? Ja jadę z R...za tydzień wizyta i akurat R na rano ma...a znowy upały mają być...jak ja nie lubie w gorączki jeździć...
Kaszel znowu zaczął męczyć a tez długo była cisza...
Dzidzia przedstawia mi wnętrzności uhhhnie wiem czemu ale kiedy wypina się wokół pępka na górze to bardzo boli...buuu
Nynusia lubi tę wiadomość