Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Dziewczyny a co myślicie o karuzelach na łóżeczko bo ja w sumie to nie weim czy to kupować, czy sobie odpuścić...
Ja nie kupuję i w SR też odradzali. Dziecko i tak nie widzi ostro i raczej go to denerwuje niż interesuje, a dodatkowo można się walnąć o to, jak dziecko wyjmujesz.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
karuzela to dobry zakup, tylko trzeba stosowac po 1 miesiącu najwczesniej.
maty i bujaczki z różnymi dyndającymi zabawkami kupujecie, a karuzela już be?
jenyy, jutro się zacznie 30tydz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 16:09
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny
a ja szumisia nie mam zamiaru kupować, bo kupiliśmy odtwarzacz CD+mp3 do Młodego do pokoju i chcę puszczać na nim nie tylko kołysanki i bajki, ale i szumy
co do odciągania napletka - położna na SR mówiła, że można leciutko odchylić i wyczyścić patyczkiem do uszu, ale nie wolno mocno odsuwać.
czekam na Męża, bo wiezie cały bagażnik rzeczy dla Małego od mojej Siostry i Mamy, m.in. karuzelęzostały mi dwa dni na skończenie pisma na podyplomówkę, a jakoś się przez te okołodzieciowe rzeczy w ogóle skupić nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 16:10
-
Ooooo pokaże Wam mojego drugiego kotka, wczoraj byliśmy na strzyżeniu i teraz liże sie juz od godziny
Wyglada jak szczur!!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8dd28bd7fb7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a1093487b61.jpgWiedźmaMaKota, Nynusia, Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Matko bylam w pracy na cztery godziny i tyle stron doszlo , ze ciezko nadrobic
Witam nowa mamusie - rah
Co do wieku to ja juz 35 mama (ur.25.12 ) i tez zaluje , ze zwlekalam z 2 dzidziusiem . Starania zajely nam 4 lata ,ale sie udalo . Niepokoi mnie troche roznica wieku miedzy dziecmi , bo bedzie prawie 9 lat .
Ale jak to mowia lepiej pozno niz wcale
Szczeliwa synek przecudny , no i interes tez pokazny
U nas zaleca sie mycie tylko woda i suszenie miejsc intymnych suszarka . Dostalam liste rzeczy do szpitala i tam jest klauzura -zabrac suszarke .
Krem napewno kupie bepanthenol jest niezawodny .
Tez zastanawiam sie na karuzela, ale jeszcze nie podjelam decyzji czy kupie .
Ja co rano smarkam skrzepami krwi . To ponc normalne .
Zastanawiaja mnie te moje skurcze BH . Cos czesto je miewam ostatnio .
Ja mysle , ze jeszcze bylabym w stanie sie ogolic , ale od czego ma sie meza . NIech sie chlop zaangazuje w ciazy .
No nic uciekam do Ikei po szafeObysmy cos wybrali , bo juz mam dosc maratonow po sklepach meblowych .
Do pozniejrah, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki:)Lecę oglądać moją córunie:) Mam nadzieje, że szew ładnie trzyma i nic sie tam z szyjką nie dzieje:)Odezwe się po wizycie:)
Blondik, jaroszka, Mikejla, lojkalojka, ZakręconaOna, Nynusia, Lexie, agania, estrella, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:A ja myślałam, że jest tylko jeden...
Pokaż link.
Widziałam taki za 120 zł ma takie dłuuuugie nogi i kolor szary, dziwny trochę
No co Ty gapciuproszę link : http://szumisiesklep.pl/kolekcja/szumisiowa-kolekcja
Masz ze 4 rodzaje -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Potrzebuję Waszej rady. Oddałam dziś mocz do badania ogólnego do innego laboratorium niż zawsze i trochę mnie wyniki przeraziły
Odczyn: zasadowy
C. właściwy: 1015
Białko i cukier: (-) (czyli rozumiem, że nie ma?)
Krwinki białe: 1-3
Składniki mineralne: bakterie liczne, śluz nieliczny
Ten odczyn i bakterie to chyba złe wieści, prawda?
Wcześniej badania robiłam w Diagnostyce i tam chyba nawet tych bakterii nie sprawdzają, bo nie ma w opisie badania, a na całą resztę lekarz mówił, że jest OK. Teraz nagle bakterie ;-( Od jakiś 2 tygodni boli mnie w okolicach spojenia łonowego, ale tylko po prawej stronie, jakby coś się naciągało lub jakbym się uderzyła, ale myślałam, że to właśnie spojenie się rozchodzi...
Myślicie, że powinnam jutro oddać mocz na posiew? Czy te bakterie mogą być niebezpieczne (zwłaszcza dla Malucha)? Mega się tym przejęłam -
Ja może i takie cos bym kupiła ale to nie odrazu , dopiero jak mały będzie miał kilka miesięcy ale to okaże się bo być może wcale nie kupie hehe
Ja miałam takie moje ulubione Calvin Klein euphoria Jezu !!! Rok czasu miałam bajeczka
A teraz mam ogólnie Miliony damskie
A mis kupił mi Dolce&Gabana the one
I coco Chanel chance:)
Rzucił się skubaniec tak ze szok ... :o śmieje się ze wydal chyba pol swojej wypłaty bo i sobie 2 szt perfum kupił a on nigdy nie kupuje podrobek wiec kasy wydal: o ... No cóż prezent zonie zrobił a ja takich nie odmawiam hahahajaroszka, Mikejla, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:pokaż jaką jacusianka
Na początku wiesza się czarno -białe obrazki, później od 3 miesiąca zmienia się na mobile trójwymiarowe-wszystko zmieniamy wraz z rozwojem dziecka:) Po pólrocznym kursie montessori nie kupię ani grającej karuzeli, ani leżaczka-bujaczka:)lojkalojka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
jaroszka wrote:Zakręcona calvin i dolce znam! Bardzo ładne
jak on Cię teraz tak zasypuje prezentami to ciekawe co dostaniesz z okazji urodzenia mu syna
A Ja ostatnio po prostu w sklepie mowilam , ze ładne a dziś niespodzianka .bardzo się ucieszylam ...
Hahaha może jakie auto jebnie ?! Hahahahaha nie no żartuje:) dla mnie największym prezentem będzie jego obecność w pierwszych chociaż dniach życia dziecka , ze w pracy mu pozwolą przyjechać. To największe wsparcie i prezent będzie:)BATTINKA, jaroszka lubią tę wiadomość