X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no...chyba tak. myślisz, że i u mnie to te hemoroidy?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co nie wiem , może i to być .
    Masz te miękkie wypukłości ? Ze tak to nazwe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale gdzie na dupce?? czy pytasz dalej o wary ;)

• Lexie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuuuu.. ale dużo dziś naskrobałyście,nie pamiętam już co komu napisać ale cos wymyslę..

Witaj Rah! :)

Szczęśliwa mamusiu,Wiedźma.. śliczne Wasze dzieciątka,dobrze,że wszystko w porządku! :) <3

Co do wnoszenia przesyłki przez kuriera to miałam podobna sytuację.Mieszkamy teraz na 3 piętrze,zamówiliśmy lodówkę,czajnik i wentylator-z jednego sklepu.Dzwoni kurier i mówi żebym zeszła po czajnik i wentylator bo za wniesienie lodówki zapłaciliśmy przy zamawianiu 40 zł.No to ja na to,ze jestem w zaawansowanej ciąży i czy mogliby-było ich dwóch,dostraczyć mi tez te przedmioty a Oni-pani sobie zejdzie,to lekkie jest a my mamy zapłacone tylko za lodówke. Nosz kurde!!!Rad nie rad zeszłam ale specjalnie wchodziłam powolutku,pufałam ze zmęczenia a Ci tam czekali na górze juz za mną. Mało tego,na przedpokoju stoi szafa typu komandor i panowie obawiali się,że nie przejdą z lodówką bo ona tak trochę w przejściu stoi.Poprosiłam aby ją delikatnie przesuneli bo jeszcze była pusta a jeden z nich: "My nic nie będziemy przesuwać,jak nie przejdziemy to lodówkę zostawimy na zewnątrz" Tak się zdenerwowałam,ze powiedziałam "Dziekuję,w takim razie ja to zrobię!" Oparłam sie plecami i przesunęłam,gładko pbszło,w tej złości i bezsilności nawet nie pomyslałam nad tym,że mogłoby mi lub dziecku cos sie stac.Taką im potem opinię wysmarowałam!!
    Co za ludzie.. :/

Mikejla,świetne ubranka..za takie pieniądze.. :)

Kołyska-wypas! Przepiękna! :)

Amerie-cieszy udana wizyta,oby tak dalej! :*

Rewianka,jeśli w poprzednich badaniach nie napisali nic o bakteriach tzn.ze ich nie było.. Ogólnie to nie mieć ich w ciązy to wielkie szczęście. Miesiąc temu miałam bardzo liczne bakterie i biało w moczu,dostałam antybiotyki i furaginum-dopiero przeszlo.. Możesz faktycznie pic dużo wody z cytryna,jeść żurawinę,lub urosept-jest na bazie ziół więc nic sie nie stanie.Dla spokojnosci powtórz sobie badanie moczu..

Amerie, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, rah lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa Rah! My też mamy termin 5.10.15 :)

Amerie, rah lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka, śliczne :) Rozumiem, dla świętego spokoju zrób, bo może faktycznie to nie spojenie tylko coś z nerkami czy pęcherzem. Ja to mam nagminnie zapalenia, to wiem jak to boli.

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaOna do 74 niby rozmiary ale pare sztuk ;)
    Łatwiej wychaczyć mniejsze :D
    Co do warg to ja myślę że mam napuchnięte i czasem boli coś...najgorsze jak kucam...cała pipka boli mnie wraz ze spojeniem...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie - jak się czyta takie coś to aż się nóż w kieszeni otwiera jaka znieczulica panuje !!

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem o co chodzi z tym bólem spojenia szczerze mówiąc, więc chyba nie mam nic takiego

• annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ja nie wiem o co chodzi z tym bólem spojenia szczerze mówiąc, więc chyba nie mam nic takiego
    Ja tez nie mam pojecia o co chodzi :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie, powiem Ci, że nigdy takich chamskich kurierów nie spotkałam! Ostatnio jak jakiś obcy kurier (bo niektórych kojarzę) przyjechał i zobaczył, że jestem w ciąży, to nawet wózek wyciągnął i mi jakąś ciężką paczkę do stolarni męża wtaszczył do pomieszczenia, chociaż mówiłam, że absolutnie nie ma potrzeby...

agaton lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewianka, ciuszki z NEXT sa podobno najlepsze jakosciowo :) Nie sa tanie, ale spokojnie na kilkoro dzieci wystarczą. Ja jak w lumpie najde coś nexta to bez zastanowienia kupuje ;)

Lexie, ale ludzie sa dziwni, no naprawde, żeby kobiecie w ciąży nie wnieść... szok.

Strasznie dzisiaj piszecie dużo hehe.

Amerie dzieki za przeciek o hemoroidach, ja więc zostanę przy swoich masciach i czopach, bo mi wcześniej pomagały.

I mam do was wielką prośbę, trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą wizytę u okulisty, bo dzisiaj lekarka powiedziała, że z moją wadą bardzo możliwe, że będę musiala mieć cc. Wiem, że jak mus to mus i nie mam nic przeciwko cc jeśli jest taka konieczność, ale wolałabym sn, bo planuję trójkę dzieci.
    Denerwuję się przed tą wizytą bardziej niż przed tymi ginekologicznymi badaniami...

Eh, nie wiem co miałam wam jeszcze napisać ;) Ja zasiadam z kawą zbożową i bakaliami do Przyjaciół, już chyba setny raz to oglądam, ale nie znalazłam nic lepszego ;)

~Rewianka~, Amerie lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton - A możesz napisać jeszcze raz jaka to była maść ?

• agania Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie, no wiesz co! Tępe ch**e z nich!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avenoc,homeopatyczna:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, melduje sie po wizycie - Patrycja zostaje Patrycją :) mała wazy prawie 1600 gram i wszystko w normie. Termin usg co do dnia pokrywa sie z terminem om :) no i dla uczczenia, ze wszystko cacy pojechaliśmy na pizzę :) aż się boje cukier mierzyć :D

ola.321, annggela, agaton, agania, Bąbelek, jaroszka, PauLLa, estrella, Lexie, polkosia, Nynusia, onka, rah lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje aanaa, spora corcia ;)

A ja sie pochwale, co znalazlam na stronce typu tablica.pl
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc8f1e091e3b.jpg
    Jutro o 11 jade odebrac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 19:54

agaton, estrella, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i ile taka przyjemność:)

• soraya Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny następna wrześniówka ma skurcze.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o i masz a z którego września

‹‹ 1482 1483 1484 1485 1486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ