Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejuuuuu.. ale dużo dziś naskrobałyście,nie pamiętam już co komu napisać ale cos wymyslę..
Witaj Rah!
Szczęśliwa mamusiu,Wiedźma.. śliczne Wasze dzieciątka,dobrze,że wszystko w porządku!
Co do wnoszenia przesyłki przez kuriera to miałam podobna sytuację.Mieszkamy teraz na 3 piętrze,zamówiliśmy lodówkę,czajnik i wentylator-z jednego sklepu.Dzwoni kurier i mówi żebym zeszła po czajnik i wentylator bo za wniesienie lodówki zapłaciliśmy przy zamawianiu 40 zł.No to ja na to,ze jestem w zaawansowanej ciąży i czy mogliby-było ich dwóch,dostraczyć mi tez te przedmioty a Oni-pani sobie zejdzie,to lekkie jest a my mamy zapłacone tylko za lodówke. Nosz kurde!!!Rad nie rad zeszłam ale specjalnie wchodziłam powolutku,pufałam ze zmęczenia a Ci tam czekali na górze juz za mną. Mało tego,na przedpokoju stoi szafa typu komandor i panowie obawiali się,że nie przejdą z lodówką bo ona tak trochę w przejściu stoi.Poprosiłam aby ją delikatnie przesuneli bo jeszcze była pusta a jeden z nich: "My nic nie będziemy przesuwać,jak nie przejdziemy to lodówkę zostawimy na zewnątrz" Tak się zdenerwowałam,ze powiedziałam "Dziekuję,w takim razie ja to zrobię!" Oparłam sie plecami i przesunęłam,gładko pbszło,w tej złości i bezsilności nawet nie pomyslałam nad tym,że mogłoby mi lub dziecku cos sie stac.Taką im potem opinię wysmarowałam!!
Co za ludzie..
Mikejla,świetne ubranka..za takie pieniądze..
Kołyska-wypas! Przepiękna!
Amerie-cieszy udana wizyta,oby tak dalej! :*
Rewianka,jeśli w poprzednich badaniach nie napisali nic o bakteriach tzn.ze ich nie było.. Ogólnie to nie mieć ich w ciązy to wielkie szczęście. Miesiąc temu miałam bardzo liczne bakterie i biało w moczu,dostałam antybiotyki i furaginum-dopiero przeszlo.. Możesz faktycznie pic dużo wody z cytryna,jeść żurawinę,lub urosept-jest na bazie ziół więc nic sie nie stanie.Dla spokojnosci powtórz sobie badanie moczu..Amerie, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, rah lubią tę wiadomość
-
Rewianka, śliczne
Rozumiem, dla świętego spokoju zrób, bo może faktycznie to nie spojenie tylko coś z nerkami czy pęcherzem. Ja to mam nagminnie zapalenia, to wiem jak to boli.
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lexie, powiem Ci, że nigdy takich chamskich kurierów nie spotkałam! Ostatnio jak jakiś obcy kurier (bo niektórych kojarzę) przyjechał i zobaczył, że jestem w ciąży, to nawet wózek wyciągnął i mi jakąś ciężką paczkę do stolarni męża wtaszczył do pomieszczenia, chociaż mówiłam, że absolutnie nie ma potrzeby...
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Rewianka, ciuszki z NEXT sa podobno najlepsze jakosciowo
Nie sa tanie, ale spokojnie na kilkoro dzieci wystarczą. Ja jak w lumpie najde coś nexta to bez zastanowienia kupuje
Lexie, ale ludzie sa dziwni, no naprawde, żeby kobiecie w ciąży nie wnieść... szok.
Strasznie dzisiaj piszecie dużo hehe.
Amerie dzieki za przeciek o hemoroidach, ja więc zostanę przy swoich masciach i czopach, bo mi wcześniej pomagały.
I mam do was wielką prośbę, trzymajcie kciuki za moją jutrzejszą wizytę u okulisty, bo dzisiaj lekarka powiedziała, że z moją wadą bardzo możliwe, że będę musiala mieć cc. Wiem, że jak mus to mus i nie mam nic przeciwko cc jeśli jest taka konieczność, ale wolałabym sn, bo planuję trójkę dzieci.
Denerwuję się przed tą wizytą bardziej niż przed tymi ginekologicznymi badaniami...
Eh, nie wiem co miałam wam jeszcze napisaćJa zasiadam z kawą zbożową i bakaliami do Przyjaciół, już chyba setny raz to oglądam, ale nie znalazłam nic lepszego
~Rewianka~, Amerie lubią tę wiadomość
-
Hej, melduje sie po wizycie - Patrycja zostaje Patrycją
mała wazy prawie 1600 gram i wszystko w normie. Termin usg co do dnia pokrywa sie z terminem om
no i dla uczczenia, ze wszystko cacy pojechaliśmy na pizzę
aż się boje cukier mierzyć
ola.321, annggela, agaton, agania, Bąbelek, jaroszka, PauLLa, estrella, Lexie, polkosia, Nynusia, onka, rah lubią tę wiadomość
-
Gratulacje aanaa, spora corcia
A ja sie pochwale, co znalazlam na stronce typu tablica.pl
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc8f1e091e3b.jpg
Jutro o 11 jade odebracWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 19:54
agaton, estrella, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość