X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie to Ja myslalam ze tak to cham i prostak ale ten co Ty mialas z nim do czynienia to wspolczuje: o co za głupi kutas ...

Soraya Jezu z ktorego września ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya właśnie też podczytuje Wrześniówki.. no nieźle się zaczyna.
    Ja niedawno wróciłam ze sklepu..pojechałam autem żeby nie dźwigać tak. Jestem już w sklepie chodze po alejkach i nagle jakiś dziwny ból mnie dopadł pod brzuchem po obu stronach :/ i wrażenie że zaraz zemdleję. Zdarzyło się trzy razy aż musiałam stanąć na chwilę i się czegoś oprzeć, kuźwa no co to było to nie wiem..przeraziłam się.

atdc6iyehd9qphks.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 września.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla ale ciuszki superowe naprawdę, raz że nie zniszczone a dwa że takie tanie :0 toż to szok.
    U mnie w mieścinie nie ma takich tanich lumpków...a szkoda bo lubię plądrować kosze z ciuszkami (okazjami) ;)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :) polecam film agentka! Nowy z tego roku super!!! Ubaw po pachy!

Zakręcona ja tez mam spuchniety wary sromowe jak po botoksie :)

Skoro dzien zachcianek, to my dzisiaj do filmu chipsy jedliśmy i popijaliśmy cola ehhhh

~Rewianka~, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek kurde.... nie mam pojęcia co to Cie dopadlo....moze dzidzius sie ułożył niefortunnie jakoś....

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Mikejla ale ciuszki superowe naprawdę, raz że nie zniszczone a dwa że takie tanie :0 toż to szok.
    U mnie w mieścinie nie ma takich tanich lumpków...a szkoda bo lubię plądrować kosze z ciuszkami (okazjami) ;)

ja wpadłąm na niego przypadkiem :) mam nadzieje, żę to nie jednorazowa akcja i jak pojde w nast wtorek tez beda takie tanie :)

• agaton Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie miałam pisać, że u mnie wary też spuchnięte i przy seksie też ciaśniej niż normalnie. To na pewno przez hormony ;)

Masakra, niech się te wrześniówki opamiętają! Oby wszystko było dobrze...

Angela fajny zestawik, to pod przewijakiem to wanienka?

Mikejla, ciuszki super, ja tez u siebie mam ciuchy za 2 złote albo za 1 zł, tzn sa i droższe, ale nie kupuje, bo skoro za 1zł można wyhaczyć takie cudeńka, to po co płacić 5 czy 10 ;)
    Jak mój mężu mówił wcześniej, że po co to kupuje i że za wcześnie, to teraz się pyta, czy w ciucholandzie byłam i czy coś kupiłam hehe :D

A ja dzisiaj bylam w sklepie i lukałam na chipsy, ale w końcu nie kupiłam. Zakręcona, Ty pisałas, że nie masz zbytnio apetytu co nie? No bo ja wąsnie też ostatnio jem bardzo mało, tylko śniadanie, 2 śniadanie i obiad i na kolację czasem arbuza trochę.

Bąbelek, Ty pisąłaś że nie masz w czym chodzić, że się w nic już nie mieścisz, a szkoda Ci kasy na ciuchy już tylko na dwa m-ce, to może coś w ciucholandzie upoluj? Ja mam z 7 sukienek na ciąże i za żadną nie zapłaciłam więcej niż 4 zł ;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele zaczynam być przerażona tymi wrześniówkami.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek kochanie na pewno maly gdzieś Cie tam na nerw nacisnal i zabolalo :) spokojnie kochana .

Jaroszka no właśnie moje tez jak po botoksie aż nie ładne duże są ... :/ mam nadzieje , ze się naprawia po porodzie bo jak sałata wiszą !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek, może faktycznie Antek jakoś sie ułożył nie za wygodnie. Ja kiedys miałam taki ból, wracałam z kościoła i całą droge mnie bolało, szłam jak żółw i trzymałam się za brzuch, przyszłam do domu, siadłam na kanapie i przeszło i chyba to Balbina się tak usadowiła. Mam nadzieje, ze u Ciebie to też tylko to, niz poważanego, ale wiadomo, każdy ból budzi niepokój.

Idę poćwiczyć, a co!

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton no nie mam apetytu , nie mam zbytnio: (
    Właśnie zjadlam pol nalesnika z serem białym co robilam i kuzwa aż żołądek od" pełności" mnie napitala

Agania Ja to sammooooo ! Co się dzieje: o
    Muszę podczytac je

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ostatnio złapał tak mocny ból pleców, że nie wiedziałam co mam robić. Z 15 minut to trwało i przeszło. Też podejrzewam, że Mała mi ucisnęła jakiś nerw, bo to taki ból ni z tego ni z owego.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no ja jutro zamowienie skladam. R zaplaci i bede spokojniejsza...i chyba już pościel z łóżeczkiem zamowie...zle sie dzieje...za szybko :(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton miałam tak samo w czerwcu jak z lotniska wracalam z D , kurwa ale miałam bol myslalam ze rodze normalnie ale polozylam się później wzielam nospe , siku zrobilam i przeszło , mały się źle ułożył i ucisnal cos

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona mnie też naiwania żołądek...codziennie mnie boli, :( pewnie znow ta bakteria HP !

A wargi bożeny są spuchniete i to fest w ogóle cala bożena spuchnięta...jeszcze ostatnio meżowi mowilam ze jest jakas duża...to mąż stwierdził ze z pierwsza córką tez mialam spuchnietą i to normalne :P

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Właśnie udało mi się Was nadrobić, po całym dniu nie było łatwo :P

Rah witam... ja też z Torunia :D

Wredotka masz urodziny tego samego dnia co mój mąż :)

Paulla ja dziś też byłam na badaniu krwi i moczu, bo wizyta już we wtorek :D

Mała mi super kołyska :)

Szczęśliwa cudowny maluszek <3

Co do urodzin to ja w maju skończyłam 28 lat i jestem zodiakalnym byczkiem :)

Tyle tu tematów było poruszanych ale niestety więcej nie zapamiętałam...

U mnie ostatnio średnio bo szwagierka i teściowa mnie wkurzają... wczoraj cały wieczór przez nie przepłakałam, aż mąż stwierdził, że nie będzie mnie do nich zabierał skoro tak to się kończy... Kurczę już dawano mojej małej nie kupiłam żadnego ciuszka... Muszę się w pt wybrać do mojego ulubionego lumpka i czegoś fajnego poszukać :)

szczesliwa_mamusia21, rah lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka mój D mówi , ze mam kluche taka hahahaha
    Wielka psioche hahahahaha
    No Ja jednak myśle , ze macica juz uciska na żołądek i stad te bóle po zjedzeniu mogą być bo lekarka jak badała mnie 14 lipca powiedziała ze i pokazała ze macicę mam przy samym żołądku i ma prawo uciekać juz

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella to co one obie odwalaja???

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szumisia kupię, bo bardzo mi się podoba :)

Już po wizycie - nasze cudo waży 1045 g i jest śliczny! (tylko nie wiem kto mu oko podbił :P) Parametry w porządku, moje wyniki także więc bardzo się cieszę.

2lxdvuq.jpg

W dodatku wygrałam dziś następną rzecz w konkursie Bebiprogram - misia, bon 100 zł i torbę do wózka o wartości 400 zł :D Najpierw album, teraz to, mam jakieś szczęście w tej ciąży!

2zrnbqf.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 20:42

ZakręconaOna, estrella, Lexie, annggela, ola.321, stokrotka25, zakocona, agaton, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, onka, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ