Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
soraya właśnie też podczytuje Wrześniówki.. no nieźle się zaczyna.
Ja niedawno wróciłam ze sklepu..pojechałam autem żeby nie dźwigać tak. Jestem już w sklepie chodze po alejkach i nagle jakiś dziwny ból mnie dopadł pod brzuchem po obu stronachi wrażenie że zaraz zemdleję. Zdarzyło się trzy razy aż musiałam stanąć na chwilę i się czegoś oprzeć, kuźwa no co to było to nie wiem..przeraziłam się.
-
Wróciłam
polecam film agentka! Nowy z tego roku super!!! Ubaw po pachy!
Zakręcona ja tez mam spuchniety wary sromowe jak po botoksie
Skoro dzien zachcianek, to my dzisiaj do filmu chipsy jedliśmy i popijaliśmy cola ehhhh~Rewianka~, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:Mikejla ale ciuszki superowe naprawdę, raz że nie zniszczone a dwa że takie tanie :0 toż to szok.
U mnie w mieścinie nie ma takich tanich lumpków...a szkoda bo lubię plądrować kosze z ciuszkami (okazjami)
ja wpadłąm na niego przypadkiemmam nadzieje, żę to nie jednorazowa akcja i jak pojde w nast wtorek tez beda takie tanie
-
O właśnie miałam pisać, że u mnie wary też spuchnięte i przy seksie też ciaśniej niż normalnie. To na pewno przez hormony
Masakra, niech się te wrześniówki opamiętają! Oby wszystko było dobrze...
Angela fajny zestawik, to pod przewijakiem to wanienka?
Mikejla, ciuszki super, ja tez u siebie mam ciuchy za 2 złote albo za 1 zł, tzn sa i droższe, ale nie kupuje, bo skoro za 1zł można wyhaczyć takie cudeńka, to po co płacić 5 czy 10
Jak mój mężu mówił wcześniej, że po co to kupuje i że za wcześnie, to teraz się pyta, czy w ciucholandzie byłam i czy coś kupiłam hehe
A ja dzisiaj bylam w sklepie i lukałam na chipsy, ale w końcu nie kupiłam. Zakręcona, Ty pisałas, że nie masz zbytnio apetytu co nie? No bo ja wąsnie też ostatnio jem bardzo mało, tylko śniadanie, 2 śniadanie i obiad i na kolację czasem arbuza trochę.
Bąbelek, Ty pisąłaś że nie masz w czym chodzić, że się w nic już nie mieścisz, a szkoda Ci kasy na ciuchy już tylko na dwa m-ce, to może coś w ciucholandzie upoluj? Ja mam z 7 sukienek na ciąże i za żadną nie zapłaciłam więcej niż 4 zł
-
Bąbelek, może faktycznie Antek jakoś sie ułożył nie za wygodnie. Ja kiedys miałam taki ból, wracałam z kościoła i całą droge mnie bolało, szłam jak żółw i trzymałam się za brzuch, przyszłam do domu, siadłam na kanapie i przeszło i chyba to Balbina się tak usadowiła. Mam nadzieje, ze u Ciebie to też tylko to, niz poważanego, ale wiadomo, każdy ból budzi niepokój.
Idę poćwiczyć, a co!
-
Zakręcona mnie też naiwania żołądek...codziennie mnie boli,
pewnie znow ta bakteria HP !
A wargi bożeny są spuchniete i to fest w ogóle cala bożena spuchnięta...jeszcze ostatnio meżowi mowilam ze jest jakas duża...to mąż stwierdził ze z pierwsza córką tez mialam spuchnietą i to normalne -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Właśnie udało mi się Was nadrobić, po całym dniu nie było łatwo
Rah witam... ja też z Torunia
Wredotka masz urodziny tego samego dnia co mój mąż
Paulla ja dziś też byłam na badaniu krwi i moczu, bo wizyta już we wtorek
Mała mi super kołyska
Szczęśliwa cudowny maluszek
Co do urodzin to ja w maju skończyłam 28 lat i jestem zodiakalnym byczkiem
Tyle tu tematów było poruszanych ale niestety więcej nie zapamiętałam...
U mnie ostatnio średnio bo szwagierka i teściowa mnie wkurzają... wczoraj cały wieczór przez nie przepłakałam, aż mąż stwierdził, że nie będzie mnie do nich zabierał skoro tak to się kończy... Kurczę już dawano mojej małej nie kupiłam żadnego ciuszka... Muszę się w pt wybrać do mojego ulubionego lumpka i czegoś fajnego poszukaćszczesliwa_mamusia21, rah lubią tę wiadomość
-
Battinka mój D mówi , ze mam kluche taka hahahaha
Wielka psioche hahahahaha
No Ja jednak myśle , ze macica juz uciska na żołądek i stad te bóle po zjedzeniu mogą być bo lekarka jak badała mnie 14 lipca powiedziała ze i pokazała ze macicę mam przy samym żołądku i ma prawo uciekać juz
-
Ja szumisia kupię, bo bardzo mi się podoba
Już po wizycie - nasze cudo waży 1045 g i jest śliczny! (tylko nie wiem kto mu oko podbił) Parametry w porządku, moje wyniki także więc bardzo się cieszę.
W dodatku wygrałam dziś następną rzecz w konkursie Bebiprogram - misia, bon 100 zł i torbę do wózka o wartości 400 złNajpierw album, teraz to, mam jakieś szczęście w tej ciąży!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 20:42
ZakręconaOna, estrella, Lexie, annggela, ola.321, stokrotka25, zakocona, agaton, szczesliwa_mamusia21, polkosia, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, onka, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość