X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! W następną ciążę chcę zajść szybko, tym bardziej, że szczęście mi sprzyja haha :D

Ja też ruchy czuję różnie, ostatnio pod żebrami. Brzucha nie mam dużego, a mały już waży ponad kilo więc wielkość brzucha nie jest wyznacznikiem :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj mąż się na mnie obraził, kurwa jak ja w nerwach cała chodze dzień w dzień, stresować się nie mogę, on mnie też denerwuje to jest ok, ja musze sie odzywac, ale jak go zapytałam o to dzisiaj czy mogę spotkać sie z facetem z którym się kiedyś spotykałam, w sumie sąsiad mieszkający za granicą, bo przyjechał na wesele znajomego, to oburzenie, matko kochana, powiedziałby nie to nie, ale nie lepiej cisza i sie nie odzywać

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka Ja mam średnio ze szczesciem ale tez mam nadzieje , ze szybko zajde w drugą ciążę .
    Tzn tak po dwóch latach od urodzenia Oskarka chcemy zacząć się starać o siostrę dla smyka hihi . :)
    Jejku jak marzy nam się córeczka po synusiu:) hihi
    Na razie to czekam na swoje Skarbka jednego a o drugim będę myśleć z czasem: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ostatnimi dniami więcej ruchów :) Kopie pod żebrami, aż się odruchowo łapię po bokach brzucha ;P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    a moj mąż się na mnie obraził, kurwa jak ja w nerwach cała chodze dzień w dzień, stresować się nie mogę, on mnie też denerwuje to jest ok, ja musze sie odzywac, ale jak go zapytałam o to dzisiaj czy mogę spotkać sie z facetem z którym się kiedyś spotykałam, w sumie sąsiad mieszkający za granicą, bo przyjechał na wesele znajomego, to oburzenie, matko kochana, powiedziałby nie to nie, ale nie lepiej cisza i sie nie odzywać
    Ah , zrozum ... Jesteś daleko !!!
    Faceci maja takie myślenie , oni najlepiej jakby mogli to byli by z nami ciągle :) a on nie ma chwilowo możliwości no ale cóż .
    Ja nie rozumiem za bardzo takiego myślenia bo wiedza ze jestesmy z nimi w ciąży i wgle:) i ze nic nie zrobimy haha no ale cóż no . Faceci

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta jakbym taka byłą mogłabym mu nie mówić albo po fakcie, moge nie iść, tylko jakos utrzymujemy kontakt, on też ma kobietke w ciąży tylko ona wrześniówka :)

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ciuszki cudne.

Ana gratuluję udanej wizyty
    Wredotka piekniusie zdjęcie <3

Co do ruchów u mnie opanowany cały brzuch
    Czuje w pachwinie na dole i to czasami aż sykne z bólu a też u góry jak zebra ona jest juz taka duza

aanaa lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jednak chciałam mu powiedzieć i zapytać, bo na tym chyba małżeństwo polega, z resztą i tak bym powiedziała, bo kłamać nie umiem

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze zrobilas ! Nie masz nic sobie juz do zarzucenia ..jego zapytaj czy oszalał i cos ci sugeruje takim zachowaniem

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, zamiast docenić to że jesteś wobec niego szczera, mówisz o wszystkim, to jeszcze focha strzela? jakbyś nie wiadomo co robiła. Trochę nie czaje tego.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah, zawsze byłam szczera wobec niego i zawsze będę choćbym miała cierpieć na tym.
    no i cierpie. od miesiąca przez problemy domowe i teraz to. zapytałam, obraził się trudno. może czeka co zrobię, czy pójdę. nie, nie pójdę. już napisałam smsa że wybieram się spać

• Arielka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleeee mnie ludzie wkurwiają wszyscy po kolei! nie wiem czy to hormony czy nagle wszyscy stali się po prostu nie do zniesienia :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    aleeee mnie ludzie wkurwiają wszyscy po kolei! nie wiem czy to hormony czy nagle wszyscy stali się po prostu nie do zniesienia :D
    Wczoraj miałam to samo , no jakbym mogła wszystkim bym przyjebala , nawet mojemu D wczoraj mowie" kurwa normalnie mam ochotę komuś z nerw wpierdol spuścić ale boje się w ciąży" haha

Mika i dobrze kochana , nie przejmuj się. Niech on zrozumie jak nie ładnie się zachowuje wobec Ciebie , tak jak babelek mówi ... Zamiast docenić to fochy strzela . Sobie nie masz nic do zarzucenia uwazam

Arielka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wypilam lekką kawusie i czuję się lepiej . Niby sie cieszę a jednak nie bo co mi po dobrym samopoczuciu jak zaraz idę spać???

Mikejla ja tego nie czaje...jesteśmy w ciąży i niby co? Umcyk umcyk ze swoim nie mam siły a pójdę z kimś i będę szaleć...paranoja...ale co do uczciwości i szczerości to masz racje :*

Szczesliwa wpadasz tu jak chmura gradowa. Nagle jesteś a po chwili Cie nie ma :D

ZakreconaOna co poradzic na takie zycie???

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Sporych kluseczek i pieknych zdjęć:*

Wredotka jebłam i nie wstane...niech beczą ile chcą. Wasze zdanie najważniejsze:*

Amerie otóż to. Jak piszą laski 4tygodnie szybko zlecą :*

Nynusia trzeba wiedzieć kiedy ma się te skurcze ;) mnie pobolewa ppdbrzusze.zjem nospe i jest git...

Czy mogę powiązać gazy i bóle brzucha z zaparciami???najlepsze jest to że rano odwiedze wc a wieczorem czuje sie jakbym miesiąc nie wchodzila tam...taka pełna.

Amerie lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla nie przejmuj sie ... chciałaś dobrze :( A jak juz ustalilas , wszystko sie wyjasnilo czy zostajesz czy wracasz ??

Arielka ja tez tak mam :D Chodze placze i nie moge na nikogo patrzec :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla możesz , Ja nie raz miałam lekki bóle jak chciało mi się do WC a miałam zaparcia i nie mogłam ... Ale za sekundę przechodzilo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś Ty dalej nic nie wiem. Tyle wiem ile wczoraj powiedział, 8 dni w maju mu nie policzyli, w czerwcuu tego co brał urlop 4 dni, bo padł im komputer chyba i przestał zliczać godziny. Ale ile tych godzin? Bo robił przecież nadgodziny, niewiadomo. Ile ma na ręke na godzine - bo to tu jest najistotniejsze, nic nie wiem. A mamie coś powiedzieć muszę. No książe się już 2 godziny nie odzywa, może poszedł spać i myśli, że wyjdę na "randke". Cholera go wie. Jutro pasuje, żebym ja się nie odzywała cały dzień, tylko wiem, że ja tak nie dam rady!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem Mika potrzebne takie szokowe dla faceta , niech on pomyśli o Tobie w ten sposób co Ty o nim ... Ty jakbys mogla widać , ze nieba byś mu uchyliła a on ?!
    To jest pytanie ...

Eh no dziwna sprawa z ta jego pensja serio ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie płaczę tylko mam ochotę jak to zakręcona ujęła komuś przyjebać :D jednak perspektywa porodu w wiezięniu za obicie komuś mordy nie jest przekonująca :D

Mikejla, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka o tak , wstrzymaj sie :D

Mikejla moze troche go potrzasnie i cos do niego dotrze ... eh oby Ci sie kochana ulozylo wszystko ! Moze dasz rade , bo jak sie odezwiesz to bedzie wiedzial ze tak bedzie zawsze a tak dalas mu jakis "warunek" zeby ogarnal mieszkanie i zorbil porzadek z praca , moze to sie uda , no i wszystko bedzie juz dobrze :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1485 1486 1487 1488 1489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ