Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny! W następną ciążę chcę zajść szybko, tym bardziej, że szczęście mi sprzyja haha
Ja też ruchy czuję różnie, ostatnio pod żebrami. Brzucha nie mam dużego, a mały już waży ponad kilo więc wielkość brzucha nie jest wyznacznikiemszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
a moj mąż się na mnie obraził, kurwa jak ja w nerwach cała chodze dzień w dzień, stresować się nie mogę, on mnie też denerwuje to jest ok, ja musze sie odzywac, ale jak go zapytałam o to dzisiaj czy mogę spotkać sie z facetem z którym się kiedyś spotykałam, w sumie sąsiad mieszkający za granicą, bo przyjechał na wesele znajomego, to oburzenie, matko kochana, powiedziałby nie to nie, ale nie lepiej cisza i sie nie odzywać
-
Wredotka Ja mam średnio ze szczesciem ale tez mam nadzieje , ze szybko zajde w drugą ciążę .
Tzn tak po dwóch latach od urodzenia Oskarka chcemy zacząć się starać o siostrę dla smyka hihi .
Jejku jak marzy nam się córeczka po synusiu:) hihi
Na razie to czekam na swoje Skarbka jednego a o drugim będę myśleć z czasem: D -
Mikejla wrote:a moj mąż się na mnie obraził, kurwa jak ja w nerwach cała chodze dzień w dzień, stresować się nie mogę, on mnie też denerwuje to jest ok, ja musze sie odzywac, ale jak go zapytałam o to dzisiaj czy mogę spotkać sie z facetem z którym się kiedyś spotykałam, w sumie sąsiad mieszkający za granicą, bo przyjechał na wesele znajomego, to oburzenie, matko kochana, powiedziałby nie to nie, ale nie lepiej cisza i sie nie odzywać
Faceci maja takie myślenie , oni najlepiej jakby mogli to byli by z nami ciąglea on nie ma chwilowo możliwości no ale cóż .
Ja nie rozumiem za bardzo takiego myślenia bo wiedza ze jestesmy z nimi w ciąży i wgle:) i ze nic nie zrobimy haha no ale cóż no . Faceci -
Dziewczynki ciuszki cudne.
Ana gratuluję udanej wizyty
Wredotka piekniusie zdjęcie
Co do ruchów u mnie opanowany cały brzuch
Czuje w pachwinie na dole i to czasami aż sykne z bólu a też u góry jak zebra ona jest juz taka duzaaanaa lubi tę wiadomość
-
ah, zawsze byłam szczera wobec niego i zawsze będę choćbym miała cierpieć na tym.
no i cierpie. od miesiąca przez problemy domowe i teraz to. zapytałam, obraził się trudno. może czeka co zrobię, czy pójdę. nie, nie pójdę. już napisałam smsa że wybieram się spać -
Arielka wrote:aleeee mnie ludzie wkurwiają wszyscy po kolei! nie wiem czy to hormony czy nagle wszyscy stali się po prostu nie do zniesienia
Mika i dobrze kochana , nie przejmuj się. Niech on zrozumie jak nie ładnie się zachowuje wobec Ciebie , tak jak babelek mówi ... Zamiast docenić to fochy strzela . Sobie nie masz nic do zarzucenia uwazamArielka lubi tę wiadomość
-
Laski wypilam lekką kawusie i czuję się lepiej . Niby sie cieszę a jednak nie bo co mi po dobrym samopoczuciu jak zaraz idę spać???
Mikejla ja tego nie czaje...jesteśmy w ciąży i niby co? Umcyk umcyk ze swoim nie mam siły a pójdę z kimś i będę szaleć...paranoja...ale co do uczciwości i szczerości to masz racje :*
Szczesliwa wpadasz tu jak chmura gradowa. Nagle jesteś a po chwili Cie nie ma
ZakreconaOna co poradzic na takie zycie???
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Sporych kluseczek i pieknych zdjęć:*
Wredotka jebłam i nie wstane...niech beczą ile chcą. Wasze zdanie najważniejsze:*
Amerie otóż to. Jak piszą laski 4tygodnie szybko zlecą :*
Nynusia trzeba wiedzieć kiedy ma się te skurczemnie pobolewa ppdbrzusze.zjem nospe i jest git...
Czy mogę powiązać gazy i bóle brzucha z zaparciami???najlepsze jest to że rano odwiedze wc a wieczorem czuje sie jakbym miesiąc nie wchodzila tam...taka pełna.Amerie lubi tę wiadomość
-
Coś Ty dalej nic nie wiem. Tyle wiem ile wczoraj powiedział, 8 dni w maju mu nie policzyli, w czerwcuu tego co brał urlop 4 dni, bo padł im komputer chyba i przestał zliczać godziny. Ale ile tych godzin? Bo robił przecież nadgodziny, niewiadomo. Ile ma na ręke na godzine - bo to tu jest najistotniejsze, nic nie wiem. A mamie coś powiedzieć muszę. No książe się już 2 godziny nie odzywa, może poszedł spać i myśli, że wyjdę na "randke". Cholera go wie. Jutro pasuje, żebym ja się nie odzywała cały dzień, tylko wiem, że ja tak nie dam rady!
-
Arielka o tak , wstrzymaj sie
Mikejla moze troche go potrzasnie i cos do niego dotrze ... eh oby Ci sie kochana ulozylo wszystko ! Moze dasz rade , bo jak sie odezwiesz to bedzie wiedzial ze tak bedzie zawsze a tak dalas mu jakis "warunek" zeby ogarnal mieszkanie i zorbil porzadek z praca , moze to sie uda , no i wszystko bedzie juz dobrze :*