X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! W następną ciążę chcę zajść szybko, tym bardziej, że szczęście mi sprzyja haha :D

Ja też ruchy czuję różnie, ostatnio pod żebrami. Brzucha nie mam dużego, a mały już waży ponad kilo więc wielkość brzucha nie jest wyznacznikiem :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moj mąż się na mnie obraził, kurwa jak ja w nerwach cała chodze dzień w dzień, stresować się nie mogę, on mnie też denerwuje to jest ok, ja musze sie odzywac, ale jak go zapytałam o to dzisiaj czy mogę spotkać sie z facetem z którym się kiedyś spotykałam, w sumie sąsiad mieszkający za granicą, bo przyjechał na wesele znajomego, to oburzenie, matko kochana, powiedziałby nie to nie, ale nie lepiej cisza i sie nie odzywać

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka Ja mam średnio ze szczesciem ale tez mam nadzieje , ze szybko zajde w drugą ciążę .
    Tzn tak po dwóch latach od urodzenia Oskarka chcemy zacząć się starać o siostrę dla smyka hihi . :)
    Jejku jak marzy nam się córeczka po synusiu:) hihi
    Na razie to czekam na swoje Skarbka jednego a o drugim będę myśleć z czasem: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też ostatnimi dniami więcej ruchów :) Kopie pod żebrami, aż się odruchowo łapię po bokach brzucha ;P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    a moj mąż się na mnie obraził, kurwa jak ja w nerwach cała chodze dzień w dzień, stresować się nie mogę, on mnie też denerwuje to jest ok, ja musze sie odzywac, ale jak go zapytałam o to dzisiaj czy mogę spotkać sie z facetem z którym się kiedyś spotykałam, w sumie sąsiad mieszkający za granicą, bo przyjechał na wesele znajomego, to oburzenie, matko kochana, powiedziałby nie to nie, ale nie lepiej cisza i sie nie odzywać
    Ah , zrozum ... Jesteś daleko !!!
    Faceci maja takie myślenie , oni najlepiej jakby mogli to byli by z nami ciągle :) a on nie ma chwilowo możliwości no ale cóż .
    Ja nie rozumiem za bardzo takiego myślenia bo wiedza ze jestesmy z nimi w ciąży i wgle:) i ze nic nie zrobimy haha no ale cóż no . Faceci

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta jakbym taka byłą mogłabym mu nie mówić albo po fakcie, moge nie iść, tylko jakos utrzymujemy kontakt, on też ma kobietke w ciąży tylko ona wrześniówka :)

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ciuszki cudne.

Ana gratuluję udanej wizyty
    Wredotka piekniusie zdjęcie <3

Co do ruchów u mnie opanowany cały brzuch
    Czuje w pachwinie na dole i to czasami aż sykne z bólu a też u góry jak zebra ona jest juz taka duza

aanaa lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jednak chciałam mu powiedzieć i zapytać, bo na tym chyba małżeństwo polega, z resztą i tak bym powiedziała, bo kłamać nie umiem

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze zrobilas ! Nie masz nic sobie juz do zarzucenia ..jego zapytaj czy oszalał i cos ci sugeruje takim zachowaniem

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, zamiast docenić to że jesteś wobec niego szczera, mówisz o wszystkim, to jeszcze focha strzela? jakbyś nie wiadomo co robiła. Trochę nie czaje tego.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah, zawsze byłam szczera wobec niego i zawsze będę choćbym miała cierpieć na tym.
    no i cierpie. od miesiąca przez problemy domowe i teraz to. zapytałam, obraził się trudno. może czeka co zrobię, czy pójdę. nie, nie pójdę. już napisałam smsa że wybieram się spać

• Arielka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleeee mnie ludzie wkurwiają wszyscy po kolei! nie wiem czy to hormony czy nagle wszyscy stali się po prostu nie do zniesienia :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    aleeee mnie ludzie wkurwiają wszyscy po kolei! nie wiem czy to hormony czy nagle wszyscy stali się po prostu nie do zniesienia :D
    Wczoraj miałam to samo , no jakbym mogła wszystkim bym przyjebala , nawet mojemu D wczoraj mowie" kurwa normalnie mam ochotę komuś z nerw wpierdol spuścić ale boje się w ciąży" haha

Mika i dobrze kochana , nie przejmuj się. Niech on zrozumie jak nie ładnie się zachowuje wobec Ciebie , tak jak babelek mówi ... Zamiast docenić to fochy strzela . Sobie nie masz nic do zarzucenia uwazam

Arielka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wypilam lekką kawusie i czuję się lepiej . Niby sie cieszę a jednak nie bo co mi po dobrym samopoczuciu jak zaraz idę spać???

Mikejla ja tego nie czaje...jesteśmy w ciąży i niby co? Umcyk umcyk ze swoim nie mam siły a pójdę z kimś i będę szaleć...paranoja...ale co do uczciwości i szczerości to masz racje :*

Szczesliwa wpadasz tu jak chmura gradowa. Nagle jesteś a po chwili Cie nie ma :D

ZakreconaOna co poradzic na takie zycie???

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt. Sporych kluseczek i pieknych zdjęć:*

Wredotka jebłam i nie wstane...niech beczą ile chcą. Wasze zdanie najważniejsze:*

Amerie otóż to. Jak piszą laski 4tygodnie szybko zlecą :*

Nynusia trzeba wiedzieć kiedy ma się te skurcze ;) mnie pobolewa ppdbrzusze.zjem nospe i jest git...

Czy mogę powiązać gazy i bóle brzucha z zaparciami???najlepsze jest to że rano odwiedze wc a wieczorem czuje sie jakbym miesiąc nie wchodzila tam...taka pełna.

Amerie lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla nie przejmuj sie ... chciałaś dobrze :( A jak juz ustalilas , wszystko sie wyjasnilo czy zostajesz czy wracasz ??

Arielka ja tez tak mam :D Chodze placze i nie moge na nikogo patrzec :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla możesz , Ja nie raz miałam lekki bóle jak chciało mi się do WC a miałam zaparcia i nie mogłam ... Ale za sekundę przechodzilo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś Ty dalej nic nie wiem. Tyle wiem ile wczoraj powiedział, 8 dni w maju mu nie policzyli, w czerwcuu tego co brał urlop 4 dni, bo padł im komputer chyba i przestał zliczać godziny. Ale ile tych godzin? Bo robił przecież nadgodziny, niewiadomo. Ile ma na ręke na godzine - bo to tu jest najistotniejsze, nic nie wiem. A mamie coś powiedzieć muszę. No książe się już 2 godziny nie odzywa, może poszedł spać i myśli, że wyjdę na "randke". Cholera go wie. Jutro pasuje, żebym ja się nie odzywała cały dzień, tylko wiem, że ja tak nie dam rady!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem Mika potrzebne takie szokowe dla faceta , niech on pomyśli o Tobie w ten sposób co Ty o nim ... Ty jakbys mogla widać , ze nieba byś mu uchyliła a on ?!
    To jest pytanie ...

Eh no dziwna sprawa z ta jego pensja serio ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie płaczę tylko mam ochotę jak to zakręcona ujęła komuś przyjebać :D jednak perspektywa porodu w wiezięniu za obicie komuś mordy nie jest przekonująca :D

Mikejla, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka o tak , wstrzymaj sie :D

Mikejla moze troche go potrzasnie i cos do niego dotrze ... eh oby Ci sie kochana ulozylo wszystko ! Moze dasz rade , bo jak sie odezwiesz to bedzie wiedzial ze tak bedzie zawsze a tak dalas mu jakis "warunek" zeby ogarnal mieszkanie i zorbil porzadek z praca , moze to sie uda , no i wszystko bedzie juz dobrze :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1485 1486 1487 1488 1489 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ