Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexie a Ja się przejęłam w jakiś sposób tymi wrzesniowkami jak Ty !
może nie panikuje jakoś ale na pewno przygotuje się wczesniej trochę żeby juz czekać od poczatku października i na spokojnie być.
Mika główka do gory , będzie dobrze , faceci maja swoje humorki i jazdy . Będzie dobrze na pewno :*:*
-
Lexie wrote:Mikejla masz racje,ludzie mają wieksze problemy..
to juz nie o to chodzi, nie ma czegoś takiego że ktoś ma wieksze problemy, bo ktoś może nie mieć koszuli i nawet z tym sobie nie radzić (taki przykład wiec luzik), a są , to że ja mam problemy nie znaczy, że twierdzę że są one najgorsze i ja mam najgorzej a wszystkie inne to bzdury -
Mika wszystko rozumiem i dlatego ja pewnie nie wytrzymałby z facetem w typie Twojego.
Przepraszam za ten śmiały osad, tak twierdze jedynie na podstawie tego co piszesz, bo przeciez go nie znam....ale ja jestem taka osoba, która przede wszystkim ceni sobie poczucie bezpieczeństwa, stabilność w związku i spokój ducha....a Ty kochana masz istny rollercoaster -
jaroszka wrote:Mika wszystko rozumiem i dlatego ja pewnie nie wytrzymałby z facetem w typie Twojego.
Przepraszam za ten śmiały osad, tak twierdze jedynie na podstawie tego co piszesz, bo przeciez go nie znam....ale ja jestem taka osoba, która przede wszystkim ceni sobie poczucie bezpieczeństwa, stabilność w związku i spokój ducha....a Ty kochana masz istny rollercoaster
I nie denerwuj się na żadna z nas skarbiejaroszka lubi tę wiadomość
-
ja sie nie denerwuje, bo ja tez w zyciu nie powiedziałabym że wytrzymam z takim, ale go kurde po prostu kocham i mimo, że ma wiele wad (można go tak łatwo wykorzystać jak widać), to ma wiele zalet i mam nadzieje, że właśnie pokaże mi to teraz i udowodni, że potrafi zadbać o rodzinę. i na żadną z was się nie gniewam no co wy
a mama mi powiedziała, no cóż tak czasem bywa, że to kobieta musi trzymać wszystko w ryzach i wychowywać facetaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 23:06
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Mikejla ja sie przylaczam do dziewczyn i na prawde podziwiam ze dajesz rade , ale czasem jak to czytam to uwierzcie ze doceniam swojego faceta coraz bardziej ...
Trzymamy za Ciebie kciuki , masz tutaj nas i zawsze bedziemy wspierac :*
O kurde zjadlam cale i szalenswto w brzuchuA nawet szalenstwo to malo powiedziane
Lexie lubi tę wiadomość
-
Damy radę
w końcu nie bez przyczyny spotkał mnie i będziemy mieć Madzie - może mój D to była taka owieczka bez celu i teraz złapie wiatru w żagle
no i to mnie do tego potrzebował!! no a ja jego, bo jakbym wam opowiedziała co ja wyrabiałam... masakra uspokoiłam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 23:14
-
Mika cieszę sie, ze taka luźna babka z Ciebie, bo ja zawsze byłam szczera i ceniłem sobie osoby, które potrafiły ta moja szczerość zaakceptować
i tak jak wyżej dziewczyny napisały oczywiscie, ze Cię podziwiam! Okiełznać trudnego faceta to nie lada zadanie! Kochacie sie, wiec musi sie udać....trzymamy kciuki za Was :*
Idę śnić o prince polo.....
Dobranoc lejdis :*