Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski..właśnie R siedzi ze szwagrem a ja przeleciałam jak burza przez salon z zatkaną buzią bo tak mi scisnelo żołądek i myślałam że zwymiotuje a tu inna sprawa tak przycisnela. I tak lepiej się nie czuje. Wzięłam tabletke na zgage która zawsze pomagała i dupa. Jeszcze gorzej...ten szwagier pytał czy zdążyłam ekhem no cóż troska :p
-
Paulla a wiesz , ze Ja mam takie akcje od 5 miesiąca , ze jak czuje ze chce mi się wymiotowac IDE do WC a tam kupa ! :o
Nie wiem , no dziwne ale tak mam ... Tzn owszem czasem rzygne ale najczęściej dwójka leci.
Mika dziś na spokojnie hahahaannggela lubi tę wiadomość
-
A Ja z koleżanką gadam na skype i się tak smiejemy bo mamy takie tematy , ze zesikam się ze śmiechu w majciochy zaraz .
Paulla zjedz jak chce Ci się cos . Mika to śpij kochana , Ja tez się zegnam , pogadamy jeszcze z psiola i kimka a bynajmniej spróbuje usnac -
Dzień dobry dziewczynki;)
Tak jak dziś mogłam dłużej pospać to niestety się obudzilam I nic!
Paulla no ja wiem kiedy są te skurcze bo je czuje.
Zakrecona no właśnie gdzie foty!
A no i wczoraj zapomniałam wspomnieć o ciuszkach które powstawialyscie są na prawdę cudowne!
Mikejla mój mąż też nie potrafi opanować kasy ja jestem jego bankiem jak on to mówi. Nie patrzy na to ile wydaje gdzie co i jak więc znam ten ból nie mówiąc o głupich pomysłach z jego strony na jego zachcianki -
Hej,
Agatka nam mówili (na szkoleniu dla mam w ciąży na Karowej), że przy cukrzycy przyjmują na oddział najpóźniej w dniu terminu. A ponieważ ja mam APS, to do szpitala idę już w 38 tygodniu. Może u Ciebie przyczyną był toczeń w takim razie.
A tak w ogóle to dzień dobry. Tyle piszecie, że chyba nie uda mi się Was nadrobić. Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:09
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
aagatkaa1984 wrote:A ja mam pytanko do mam cukrzycowych, juz nie pamiętam jak to bylo w pierwszej ciazy, niby dostalam w pierwszej ciazy skierowanie do szpitala w38tc, ale jakos nie skojarzyłam, ze to z powodu cukrzycy.
Czy ciążę cukrzycowa rozwiązuje sie w 38tc?
Sorka za wtracenie się: P -
zakocona wrote:Zakręcona, u nas krzywa jest 24-28tydz ciąży.
A Ja slyszalam , ze mimo ze glukoza jest niska to krzywa może wyjść zła ...
I będę w Pl 18 stego w południe wiec 19 z rana mogę iść zrobić ta krzywa a 20 zaczynam równy 30t0 d i chce zrobić na własną ręke , co myślicie o tym ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:26