Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Ja wyszłam na chwilę na zakupy do spożywczego przed pomiarem po 1h
To głupota z tym całkowitym siedzeniem. W domu tak nie siedzimy bezczynnie po 2h... Zawsze jakaś mała aktywność jest.
-
Nie no, wiadomo... Ale 5 min spaceru aż tak nie zmieni wyniku. Koleżanka ma do kliniki 2 minuty drogi (praktycznie blok obok) i nie pozwolili jej iść do domu, a ona chciała tylko TV pooglądać. Wiadomo, na siłownię nie można iść, ale 5 min spacerem?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
Czesc kobietki !
Padlam wczoraj jak kawka .
Ale jestem zadowolona , bo szfa kupiona i skrecona . Bylo przy tym troche gimnastyki , ale efekt wyszedl super i corka sie ucieszy
Mnie znowu zlapal skurcz w nocy juz nie wiem czy za malo biore tego magnezy?!
Mozecie mi przypomniec od kiedy robi sie masaz krocza?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Papa Magnosia , miłego dnia :*
Green to luteina wpływa na badanie ? Kurde muszę wszystko wiedzieć przed żeby gafy nie walnac jednak i bym nie musiała powtarzać tego badania .
Polkosia no jeżeli mus siedzenia to się siedzi:)
Chwile spacerku można mieć do WC czekajac na pobranie a nie do domu na TV nawet majac 1 minutę do bloku:)
Takie moje zdanie -
Hej dziewczyny!
Mnie też nie pozwolili chodzić na badaniu więc grzecznie siedziałamCo do cytryny, to bez przesady - jak się trochę doda, to nie będzie miało dużego wpływu na wynik. Ja dodałam tylko trochę do końcówki, bo czułam, że jak nie dodam, to reszty nie przełknę i zwrócę.
Lecę na spacer i małe zakupy - miłego dniaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Czesc kobietki !
Padlam wczoraj jak kawka .
Ale jestem zadowolona , bo szfa kupiona i skrecona . Bylo przy tym troche gimnastyki , ale efekt wyszedl super i corka sie ucieszy
Mnie znowu zlapal skurcz w nocy juz nie wiem czy za malo biore tego magnezy?!
Mozecie mi przypomniec od kiedy robi sie masaz krocza?
Super , ze mebelek zrobiony: D
Łydki skurcz ?? A może zamiast brać magnez to wykapiesz się lub nogi wymoczysz w tej soli magnezowej czy chust wie jak to było ?! Laski o tym któregoś dnia pisały .
Kochana nie mam pojęcia od kiedy , moja znajoma robi od 14 tyg ... :o: / Co dla mnie lekko dziwne ze tak wcześnielojkalojka lubi tę wiadomość
-
zakręcona, no mój gin np uważa, że masaż krocza to bujda i sex regularny jest wystarczającym masażem. Ale ja tam mam zamiar i tak krocze masować (w sensie L będzie to robił), jak się wreszcie dowiem mam nadzieję na SR lub u położnej, jak to poprawnie robić.
-
To jak się dowiesz to daj znać
No moja znajoma za masaż krocza uważa ze nałożył oliwke i wmasuje:) ale no cóż wyżej sra niż dupe ma ze tak powiem , pierwsza ciąża 15 tydzień i zjadła wszystkie rozumy
Tzn znajoma , tak mowie bo dokładnie nie będę tłumaczyć kto to , obca osoba noWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 09:48
-
zakocona wrote:No właśnie nie bardzo wiem, jak to opisać, bo w necie są jakieś tam niby rysunkowe filmiki, ale i tak g z tego rozumiem
Więc mam nadzieję, że położna opisze i pokaże w powietrzu, jak mamy to robić
No Ja tez nie wiem za mocno jak to robić a np. Na seks regularny od polowy sierpnia nie mam szans: D wiec masowac się muszę haha -
Ale skrobiecie:)Ja mam 6 kartonów ciuchów po bratanicy, zaczełam je przebierać, prać i prasować
Wolno mi to idzie, bo za długo na nogach nie mogę być ale do końca sierpnia się wyrobię, bo chce mieć już wszystko gotowe na wszelki wypadek:)Znajać życie to mimo tego szwu przenoszę jeszcze ciąże, czego bym bardzo nie chciala:)Samego porodu się nie boję, ale wywoływania już tak:/
-
was posrało 4 strony od rana
czeeeeeść. zjadłam krokieta z barszczem. ej dziewczyki mi w de wiecie jak na cukrzyce robili?
dała mi to ohydztwo do wypicia, kazała siedzieć godzine i po godzinie pobrała krew i do domu. ani przed wypiciem nie pobierali, an po 2 h od wypicia... -
wisieninka_89 wrote:cześć dziewczyny, mam takie pytanie do mam, które kompletują już ubranka, jakich proszków/płynów używacie?
Zakocona mnie seks w ciąży tez średnio się widzi ... Niestety
Ale u nas nie ma mowy o seksie od sierpnia polowy bo przecież wyjezdzam -
Mikejla wrote:was posrało 4 strony od rana
czeeeeeść. zjadłam krokieta z barszczem. ej dziewczyki mi w de wiecie jak na cukrzyce robili?
dała mi to ohydztwo do wypicia, kazała siedzieć godzine i po godzinie pobrała krew i do domu. ani przed wypiciem nie pobierali, an po 2 h od wypicia...
Tzn Ja np. Bym powtórzyła jednak bo to takie badanie na odpierdol się .
Mmmmm daj krokiecika !!! Barszczyk mam:) od wczoraj myślę o krokietach