Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robię odpłatnie bo mój ginekolog na NFZ raz jest raz nie ma i pozatym sama robi te badania a u niej na tym chujowym sprzęcie ledwo dziecko widać , nigdy nie podaje pomiarów" bo po co ?! " i ani fotki ani nic
A moja prywatnie ginekolog nie daje skierowan chyba ze cos się dzialoby ... Ale to i tak od prywacoarza bynajmniej jej musialabym zapłacić gdzieś , dlatego umowie się na koniec sierpnia na 3/4D za 250 zł ,lekarz mega , fotek od cholery daje , film nagrywa , tłumaczy wszystko u niego USG trwa pol h:) -
Mikejla wrote:ja zawsze miałam małe cycki, a teraz tylko dobijają do staników więc szczególnie mi nie urosły, zakrecoonnna własnie szukam ile u mnie to kosztuje, ja jak byłam prywatnie to tylko morfologia, toksoplazmoza i miałam zaznaczone na kartce, poszłam zrobili mi podeszłam zapłaciłam i wyszlam, a teraz to nie wiem czy tam wparować do nich i mowic dawac mi badanie na glukoze
-
A wy nie musicie miec skierowania do krzywej cukrowej?bo ja chodze prywatnie do gin ale i tak musiala mi dac kartke bo inaczej w lab nawet nie zrobiliby mi tego badania tak na moja prosbe.wisi nawet takie ogloszenie i trzymają sie tego.placilam 21zl plus 3,50 pobranie i wlasna glukoza.
-
Mikejla wrote:napisałam meila ile takie cudo kosztuje, no i na grupe krwi jak mój pacan przyjedzie, no i mama sie przestraszyłą z tą grupą krwi i brata mi kazała wziąć
po co Ci brat ?
Tez będzie badania robił czy aby Cie wspierać jak cos ?! -
Tzn ja na takie podstawowe typu morfologia mocz itd nie musialam miec zadnej kartki ale jesli chodzi o ta glukoze to nie zrobiliby mi tego badania.przedemna dziewczyna miala zlecenie od gin wpisane w karte ciazy to kserowali karte ciazy.ja mialam na kartce wiec poprostu to wzieli.
-
zakocona wrote:zakręcona, ja kupiłam 3. z h&mu, dwupak miękkich i jeden twardy z fiszbinami (może go z 5x założyłam), bo cycki urosły za bardzo i nie miałam jak nosić moich normalnych
Ale ja mam wielkie cycki i zawsze miałam wielkie i teraz jakbym bez stanika np. Poszła gdzie to bym zbierała je chyba z ziemi -
czy któraś ma listę rzeczy aptecznych do zakupów z gemini?
Kupiliśmy chustę i polar do noszenia na chuście dla dzidzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd223d483da4.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be76d4a7f410.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 10:52
Nynusia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość