Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona, tak, pamiętam
W ogóle to podziwiam dziewczyny regularnie uprawiające sex w ciąży z dużym brzuchem. Ja nie umiem znaleźć pozycji, w której byłoby mi dobrze, brzuch się nie obijał i dzieciak nie harcował, co dla mnie jest niezłym "bleee"..
Fajny artykuł dla chcących zacząć przygodę z chustonoszeniem: http://www.chustodzieciaki.pl/noszenie-dzieci/jak-wybrac-pierwsza-chuste-do-noszenia-dziecka/ -
Zakocona mam to samo właśnie !!
Przez brzuch , brak wygodniej pozycji nie jest mi nawet przyjemnie to po co nam taki seks wgle ... Dla odbebnienia ?! Bez sensu uważam.
Ja raz jak dla obebnienia chciałam spróbować to tak bolalo , ze myslalam ze zapali mi się cipka o zrezygnowalam bo po co się męczyć .
Mika no umów się umów , Ja niestety ide prywatnie na glukoze bo moja Pani doktor jest prywaciarzem wiec skierowania mi nie da niestety a mam wizytę u niej 19 stego a lekarz na NFZ dopiero we wrześniu jest wiec poczekalabym sobie . -
Cześć Wam, ja już dziś z lepszym nastawieniem, lecę do miasta zapłacić za mieszkanie i podskoczyć do lidla zobaczymy co mi powiedzą z tą komodą... jak nie da rady to B. chce z boku zrobić blat ale ja chyba mu nie pozwolę i ją zareklamuję wtedy...
I chyba nie obejdę się bez kolejnych staników, bo moja mleczarnia postanowiła się rozbudować i nie mieści się już w największy stanik ;pRobimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Cześć Wam, ja już dziś z lepszym nastawieniem, lecę do miasta zapłacić za mieszkanie i podskoczyć do lidla zobaczymy co mi powiedzą z tą komodą... jak nie da rady to B. chce z boku zrobić blat ale ja chyba mu nie pozwolę i ją zareklamuję wtedy...
I chyba nie obejdę się bez kolejnych staników, bo moja mleczarnia postanowiła się rozbudować i nie mieści się już w największy stanik ;p
Aż tak cycek wyskoczył ostatnio ? -
Dziewczynki dla mnie najwygodniejsza pozycja to jest na prawym boku ale dziwna rzecz mi się dzieje jak się podniece już tak dość mocno to od pępka w górę brzuch mi się zapada tak jakby macica mi się "chowała" nie wiem jak to określić macie coś takiego ?
-
Mikejla wrote:a ja też prywatnie pójdę na badanie, tylko nawet jak szłam prywatnie w 10 tyg ciąży to ona wypisywała mi kartkę na badania
Ciekawe ile MNIEJ WIECEJ takie badanie prywatnie kosztuje -
Nynusia wrote:Dziewczynki dla mnie najwygodniejsza pozycja to jest na prawym boku ale dziwna rzecz mi się dzieje jak się podniece już tak dość mocno to od pępka w górę brzuch mi się zapada tak jakby macica mi się "chowała" nie wiem jak to określić macie coś takiego ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 10:22
-
wisieninka_89 wrote:cześć dziewczyny, mam takie pytanie do mam, które kompletują już ubranka, jakich proszków/płynów używacie?
Ja kupiłam Biały Jeleń hipoalergiczny do koloru - 1,9 kg opakowanie.
Wczoraj znowu uprałam dwie pralki, poprzednio też dwie. Mam już naprawdę sporo tych ciuszków, chyba będę musiała ją 3 razy dziennie przebierać żeby wszystko założyła choćby raz.
-
Czeeesc:) nie jestem w stanie Was nadrobić! A próbowałam
Lexie mam nadzieje ze dotrwamy do tego października
Estrella, bylas na toruniankach chwile prawda? Tak potem zniknelas:)
Do jakiego lekarza chodzisz?
Co do moczu, to ja cały czas mam liczne bakterie albo liczne nabłonki, albo leukocyty. Na poczatku dostałam lek i duzo żurawiny, bo pobolewala mnie cewka moczowa. Potem juz nic i lekarz mowi, ze taki urok ciężarnych i poki nie boli, nie piecze itp. to jest ok.polkosia, estrella, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No bo oni wypisuje i u mnie ale u mnie jak ide prywatnie to wchodze , wypisuje kartkę , place i robią odrazy a u Ciebie tak nie ma ?
Ciekawe ile MNIEJ WIECEJ takie badanie prywatnie kosztuje
ja jak robiłam prywatnie to płaciłam 3 razy: 8zł na czczo, 5 po godzinie i 10 po dwóch plus oczywiście swoja glukoza:)
-
Ja z seksem nie mam problemu ale zanotowałam ostatnio zmniejszone libido. No ale brzuch chyba też już mi zaczyna przeszkadzać i ta myśl podczas "czy aby małej się to podoba?"
Cycek wyskoczył z małego B, teraz mam stanik w rozmiarze 80D ale czeka mnie 80DD chyba... No ale całe życie narzekałam na moje cycki to teraz się chociaż nacieszę ale tylko rozmiarem bo cała reszta to maskra, suty wielki i brązowe, swędzą, bolą i są ciężkie. Ech babie nie dogodzisz
A wczoraj rozmawiałam z koleżanką i pytała mi się jak to jest być w ciąży. Po zastanowieniu odpowiedziałam, że to jest taki dziwny czas, w którym tęknimy za tym momentem w którym nie jesteśmyNynusia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma doskonale ujęte hahaha
Co do sutków mam tez takie wielkie ale wręcz przeogromne , swedza i siara wyciska się ze hooooohooooo .
Ja z 75/80 D/DD poszlam w ciąży na 85 G:) zawsze miałam duże cycki i ogólnie średnio zmianę widzę ale widzę po rozmiarowce stanika , zawsze kupuje w jednym sklepie wiec rozmiarowki na pewno nie są pojebane .
Wisienka a to nie ma tragedii jakiejś , no ciekawe ile u mnie: ) -
WiedźmaMaKota wrote:CO do proszków i płunów to ja będę miała Białego Jelenia tego dla dzieci nie pamiętam jak on się zwie chyba Dzidziuś.
Ok zbieram się, śniadanko zjedzone to czas lecieć na miasto -
Mnie na boku nigdy się pozycja nie podobała. Dziwnie się ociera wtedy w środku.
Mnie cycki też bardzo urosły, ale nie kupuję stanika dopóki nie zacznę karmić, bo jeszcze wtedy skoczą pewnie o rozmiar, więc mi szkoda kasy. Kupić chcę tylko takie lużne sportowe, żeby było mi wygodnie i miała do porodu. -
ja zawsze miałam małe cycki, a teraz tylko dobijają do staników więc szczególnie mi nie urosły, zakrecoonnna własnie szukam ile u mnie to kosztuje, ja jak byłam prywatnie to tylko morfologia, toksoplazmoza i miałam zaznaczone na kartce, poszłam zrobili mi podeszłam zapłaciłam i wyszlam, a teraz to nie wiem czy tam wparować do nich i mowic dawac mi badanie na glukoze