Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki jaroszka, a jak wklepuję linka do chusteczek nawilżanych, to mi nie znajduje
wtf?!
były o płynach do higieny intymnej i w ogóle dużo było tego, a teraz nic nie mogę znaleźć
a już widzę, że burdel zrobiła na stronie i trzeba przeklikiwać na starsze posty... pfffffff ...
Dzięki
do nosa dziecka można też sól fizjologiczną używać po prostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:02
-
bedzie zapewne charczec i plakac przy jedzeniu bo jak bedzie mial zajeta buzie cycusiem a nos zapchany to sie bedzie dusic i puszczać cycusia.A poza tym warto udrazniac nosek bo katar pcha sie potem najczesciej do oczek i jest zapalenie spojowek albo do uszek i zapalenie ucha,takze lepiej zeby szedl sobie noskiem i go ladnie wyjąć.No albo schodzi do gardla i potem wymiotuja tym:/
-
zajrzałam na blog sroki i olej parafinowy, tak, jak myślałam, to nie jest dobre rozwiązanie, bo on nie nawilża, a "zapycha" pory.
używałam w ciąży na początku oliwki bambino i dziwiło mnie dlaczego skóra, mimo, że zaoliwkowana i tak mnie ciągnie, i swędzi. poczytałam blog sroki i wypieprzyłam tę oliwkę do śmieci. -
Mikejla wrote:wszystko byłoby ok, gdyby przed wypiciem pobrali mi krew tak jak tu piszecie
No rozumiem, ale to i tak lepiej skonsultować z lekarzem, a nie iść na własne życzenie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn