X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To się tak wydaje z opowieści, on też by mi nieba uchylił gdyby mógł. Po prostu nie rozumiem, czemu nie odpowiedział zwykłego - nie bo jestem zazdrosny, o i już po sprawie by było

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta juz wczoraj dałam mu taki warunek że dzis nie pogadamy jesli mi trzech informacji do domu nie przyniesie, a i tak dupa. on poszedł w pizdu a ja klepie wiadomości do niego i na fb i smsy

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde coś bym wam powiedziala ale sie przejmujecie tymi wrzesniowkami ze juz rodza to nie bede was zamartwiac jeszcze dodatkowo,

ale pamietajcie ze to tylko pojedyncze przypadki na pewno wczesniej byly jakies znaki objawy czy cos w tym stylu , tak mi sie przynajmniej wydaje

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika zdenerwował chłopaka juz sam fakt, ze wyszłas z taka inicjatywa :) nie gniewajcie sie na siebie i Ty bądź ta mądrzejsza napisz mu smsa, ze go kochasz, bo po co masz miec zły humor przed snem! I tak macie chujowa sytuacje teraz...z daleka od siebie po co sie jeszcze obrażać !
    No kochana pisz smska ;*

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa szczerze?

Mnie te wrześniowkij w ogóle nie ruszają :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:44

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja też jestem zdenerwowana, też chodze cała w nerwach, tyle razy mu mowiłam pamietaj że jestem i Madzia też i cie wspieramy, że jestem w polsce ale cały czas duchem i myslami przy nim, kurde to tak dużo że chciałabym żeby zrozumiał też i mnie...

• Lexie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa o co chodzi,źle się czujesz??

3i493e5e1qmnt4m5.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mnie tez, no po prostu jakos im szybciej poszlo ale to 2 sztuki to to naturalne u nas tez pewnie we wrzesniu sie zacznie :) Jakby nie patrzec juz jest sierpnien prawie :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co siez fatimką dzieje? mówiła coś, że jej nie bedzie?

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie nie nie kochana u mnie wszystko dobrze :*

Tylko dzis koleznka w 28 tyg urodzila synka , dostala skurczy i zaczela krwawic pojechala do szpitala okazalo sie ze rodzi , urodzila naturalnie porod trwal 40 minut , malego przewiezli do innego szpitala , ale narazie wszystko okej :) Na pewno bedzie z nim dobrze, silny chlopak !

Od razu mowie ze nie chce nikogo straszyc po prostu taka sytuacja jedna na milion , wiec prosze mnie nie hejtowac ze tak wypisuje , chcialam tym sie z wami po prostu podzielic ! I to nie oznacza ze musimy biec po wyprawke bo jutro ktos zacznie rodzic :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja to się przejelam,bo niby 2 miesiace do porodu a tu nigdy nie wiadomo.. A tu łóżeczka nie ma,do torby nie mam co spakowac,nawet koszuli jeszcze nie kupilam..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    ale ja też jestem zdenerwowana, też chodze cała w nerwach, tyle razy mu mowiłam pamietaj że jestem i Madzia też i cie wspieramy, że jestem w polsce ale cały czas duchem i myslami przy nim, kurde to tak dużo że chciałabym żeby zrozumiał też i mnie...

Mika pamiętaj, ze faceci to inny gatunek i nie oczekuj od niego,ze bedzie myślał tak jak ty ...niestety my kobiety mamy przejebane....czasami trzeba poprostu odpuścić, a resta sama sie ułoży. Nic na sile...takiego starego chłopa juz nie zmienisz, możesz go troszkę ukierunkowac, ale pewne zachowania i pewien tok myślenia mu zostanie...

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie - to weź se pomyśl kobito, że ja nie wiem gdzie bede mieszkać nawet to ci przejdzie coś takiego :D bo koszule to ci mąż albo ktokolwiek kupi, łóżeczko szybko skombinuje tylko żęby było gdzie postawic :D a jak ja nie bede miec nawet gdzie tego łózeczka dać to co :D zostane w szpitalu dopóki mąż mieszkania nie znajdzie :D

jaroszka, Lexie, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie martwcie sie na zapas!!! mi każecie być dobrej mysli a same co???? damy rade

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha szczęśliwa zasmialam sie z tym twoim podsumowaniem o wyprawce.
    Całe szczęście, ze z mama i dzieckiem jest Ok !!!
    Jak będziesz znała wiecej szczegółów to pisz, ciekawe cZemu tak wcześnie urodziła.

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka no tak, ja biorę pod uwagę, że faceci myślą inaczej, i robięwszystko co mogę, żeby było dobrze, ale niestety ja też am swoje granice wytrzymałości i myślę inaczej niż faceci i jestem inna niż oni i też sobie kurna nie dam,mimo że umiem pójść na kompromis ale on też musi dać cos z siebie bo jak widać to nawet kurwa kilku rzeczy nie umie załatwić, odwraca kota ogonem żebym teraz czuła sie winna i mu odpuściła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:56

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka okej ! Na pewno napisze jak tylko poznam wiecej szczeglow !

O to chodzilo ciesze sie ze sie zasmialas :D Zdazymy z tym wszystkim jeszcze na pewno wiec nie ma co sie martwic :

Oczy mi sie kleja ale szkoda mi nocy na spanie, chyba opierdziele Prince Polo kurcze tak lezy i patrzy na mnie chyba on tez chce zeby go schrupac :D

jaroszka, Bąbelek lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze kochana ze Wami w porzadku :-* ja to taka panikara jestem i cóż zrobię.. Dpbra jestem w pocieszaniu innych a ze sobą problem ;-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla masz racje,ludzie mają wieksze problemy..

3i493e5e1qmnt4m5.png

Wysłany: 29 lipca 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje ze sie zmartwilas :*
    Nie panikuj kochana na pewno ze wszystkim zdazysz ! I z torba i z rzeczami do torby jestem tego pewna ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1486 1487 1488 1489 1490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ