Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde coś bym wam powiedziala ale sie przejmujecie tymi wrzesniowkami ze juz rodza to nie bede was zamartwiac jeszcze dodatkowo,
ale pamietajcie ze to tylko pojedyncze przypadki na pewno wczesniej byly jakies znaki objawy czy cos w tym stylu , tak mi sie przynajmniej wydaje -
Mika zdenerwował chłopaka juz sam fakt, ze wyszłas z taka inicjatywa
nie gniewajcie sie na siebie i Ty bądź ta mądrzejsza napisz mu smsa, ze go kochasz, bo po co masz miec zły humor przed snem! I tak macie chujowa sytuacje teraz...z daleka od siebie po co sie jeszcze obrażać !
No kochana pisz smska ;* -
ale ja też jestem zdenerwowana, też chodze cała w nerwach, tyle razy mu mowiłam pamietaj że jestem i Madzia też i cie wspieramy, że jestem w polsce ale cały czas duchem i myslami przy nim, kurde to tak dużo że chciałabym żeby zrozumiał też i mnie...
-
Lexie nie nie kochana u mnie wszystko dobrze :*
Tylko dzis koleznka w 28 tyg urodzila synka , dostala skurczy i zaczela krwawic pojechala do szpitala okazalo sie ze rodzi , urodzila naturalnie porod trwal 40 minut , malego przewiezli do innego szpitala , ale narazie wszystko okejNa pewno bedzie z nim dobrze, silny chlopak !
Od razu mowie ze nie chce nikogo straszyc po prostu taka sytuacja jedna na milion , wiec prosze mnie nie hejtowac ze tak wypisuje , chcialam tym sie z wami po prostu podzielic ! I to nie oznacza ze musimy biec po wyprawke bo jutro ktos zacznie rodzic -
Mikejla wrote:ale ja też jestem zdenerwowana, też chodze cała w nerwach, tyle razy mu mowiłam pamietaj że jestem i Madzia też i cie wspieramy, że jestem w polsce ale cały czas duchem i myslami przy nim, kurde to tak dużo że chciałabym żeby zrozumiał też i mnie...
Mika pamiętaj, ze faceci to inny gatunek i nie oczekuj od niego,ze bedzie myślał tak jak ty ...niestety my kobiety mamy przejebane....czasami trzeba poprostu odpuścić, a resta sama sie ułoży. Nic na sile...takiego starego chłopa juz nie zmienisz, możesz go troszkę ukierunkowac, ale pewne zachowania i pewien tok myślenia mu zostanie... -
Lexie - to weź se pomyśl kobito, że ja nie wiem gdzie bede mieszkać nawet to ci przejdzie coś takiego
bo koszule to ci mąż albo ktokolwiek kupi, łóżeczko szybko skombinuje tylko żęby było gdzie postawic
a jak ja nie bede miec nawet gdzie tego łózeczka dać to co
zostane w szpitalu dopóki mąż mieszkania nie znajdzie
jaroszka, Lexie, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
jaroszka no tak, ja biorę pod uwagę, że faceci myślą inaczej, i robięwszystko co mogę, żeby było dobrze, ale niestety ja też am swoje granice wytrzymałości i myślę inaczej niż faceci i jestem inna niż oni i też sobie kurna nie dam,mimo że umiem pójść na kompromis ale on też musi dać cos z siebie bo jak widać to nawet kurwa kilku rzeczy nie umie załatwić, odwraca kota ogonem żebym teraz czuła sie winna i mu odpuściła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:56
-
Jaroszka okej ! Na pewno napisze jak tylko poznam wiecej szczeglow !
O to chodzilo ciesze sie ze sie zasmialasZdazymy z tym wszystkim jeszcze na pewno wiec nie ma co sie martwic :
Oczy mi sie kleja ale szkoda mi nocy na spanie, chyba opierdziele Prince Polo kurcze tak lezy i patrzy na mnie chyba on tez chce zeby go schrupacjaroszka, Bąbelek lubią tę wiadomość