Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wredotka wrote:Ja szumisia kupię, bo bardzo mi się podoba
Już po wizycie - nasze cudo waży 1045 g i jest śliczny! (tylko nie wiem kto mu oko podbił) Parametry w porządku, moje wyniki także więc bardzo się cieszę.
W dodatku wygrałam dziś następną rzecz w konkursie Bebiprogram - misia, bon 100 zł i torbę do wózka o wartości 400 złNajpierw album, teraz to, mam jakieś szczęście w tej ciąży!
nic tylko po porodzie odczekaj i zachodź w następną hahahafaktycznie wygląda jakby ktoś oczko mu podbił ale słodkiiii hehehe
-
Mikejla wrote:O i ile taka przyjemność
Agaton tak pod spodem wanienka jest i wezyk z ktorego wode sie sposzcza i do tego na kolkach
Wredotka gratuluje udanej wizyty slodki babelek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 20:53
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Estrella to co one obie odwalaja???
Strasznie dłuuuga historia... jednym słowem się za dużo wtrącają, za bardzo chcą decydować o tym co kupujemy dla małej... Chodzą po sklepach i sobie oglądają co im się podoba i najlepiej gdybym ja kupiła to co one chcą... Szwagierka zapowiedziała, że kupi nam wózek i fotelik, teściowa łóżeczko, materac, pościel, przewijak... Teraz jak powiedziałam, że przez internet zamówiłam pościel taką jak ja chcę z rożkiem i śpiworkiem w komplecie to tylko zapytała jaki wzór bo jej się nie podobają duże obrazki (wcześniej mówiła, że jak zamówię to mi dołoży). Jak powiedziałam, że moja mała będzie spała w śpiworku to uznała to za fanaberię... bo przecież jej dzieci w śpiworku nie spałyCiągle namawiają mnie na poród w szpitalu, w którym nie chcę... A już wczoraj teściowa mnie dobiła pytając po co chcemy kupić taki drogi fotelik do samochodu skoro to się przydaje tylko na chwilę i wszyscy się tym wymieniają... Taaa jasne wszyscy się wymieniają czymś co ma termin użytkowania ograniczony... Nie wiem czy im się to co wybieramy nie podoba, może uznały że jak mają dać kasę to na to co one chcą... Nie wiem o co chodzi ale jest coraz gorzej... To tak w wieeeeelkim skrócie... Mąż ma z nimi sam porozmawiać żebym się nie denerwowała i ustalić czy mają zamiar kupować (jeśli byśmy olali i sami kupili te rzeczy, które one chciały to by był płacz i wielka obraza...) to co my chcemy, bo jeśli nie to dziękujemy za pomoc i sami sobie kupimy...
-
Wredotka co odwalaja??? Wrrr
Mi ta wiedzma zostawila swojego kundla pod drzwiami i ten piszczy ciagle...ja mam dosyc zwierząt. Jak Boga kocham...moj kot to kot. Miauczy jak chce siku i wypuszczać musze wtedy na dwor. Wpuszczam do domku a psy cale dnie szczekaja i piszczą...znowu zaczyna glowa napierdalac...chyba sie zrzygam...tak sie źle czuje...ale co to kogo obchodzi...płakać mi sie chce... -
nick nieaktualnyWredotka śliczny maluszek
no i gratuluję wygranej
Dziewczyny a czujecie może ruchy Waszych dzieciaczków gdzieś blisko bioder? Od jakiegoś czasu czuję taki dziwny ucisk w tamtym miejscu, szczególnie po prawej stronie... Jakby mała na jakiś nerw naciskała... Czasem taki ból mnie przeszyje, że aż podskakuje... -
Estrella mój mały tak kopie kolo bioder jakby ...
Co do teściowej i szwagierki podziekujcie i pokupujcoe sami , powiedz wprost ze TP twoje dziecko i twój i męża wybór .. Nikt nie będzie wam decydował , 5 lat nie masz ... Kurwa ale mnie tacy ludzie wkurwiaja ... Dobrze ze u mnie czegoś takiego nie ma .
Lexie nie spoko , jedna się rozpakowala , ze trzy maja skurcze źle się czują ale jest ok to nie poród jeszcze a jedna fałszywy alarm co IP pljechalaestrella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mm nadzieję, że jest tak jak piszecie-że mały się inaczej ułożył i stąd ten ból. Na szczęście jutro mam USG.
Lexie ano.. trochę za wcześnie ale nic się na to nie poradzi. Miejmy nadzieję, że my dotrwamy do swoich terminów. Trzeba się już powoli oszczędzać, bo to nie są żarty.
Estrella, czuję ruchy i na dole, na górze i po bokach bliżej bioder też. Nie wiem co on tam za tańce odwala.
Mikejla a mnie naszło na naleśniki, teraz czekam efektyestrella lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Bąbelek, moja też tańce wywijańce robi, mówią że mam mały brzuch, ona już ma ze 35 cm, tzn lekko ponad 20 zwnięta, a skąd ona ma tam miejsce,ale ciapie mnie kierpcami że hoho, na szczęście nie boleśnie
Lata jak szalony wszędzie:) wczoraj uwzial się na moja trzustkę np.
Babelek nooo , trzeba trzeba bo to juz nie żarty
Ja tez mam mały brzuch , chociaż zaczął rosnąć ... Widzę juz zmianę ale nadal nie wiem gdzie mój Długonogi syn się mieści: p
Na ostatnim USG stopy miał przy buzce taki zwiniętyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 21:24
-
nick nieaktualnyWłaśnie ja też się zastanawiam co moja mała w tym brzuchu wyprawia... Ostatnio kilka dni kombinowała coś przy pępku i to nie było zbyt komfortowe uczucie, no ale nie bolało... a teraz bombarduje mnie po biodrach, a to już cholernie boli... Już wolałam te kopniaki w żebra
Matko a tu jeszcze 2 miesiące... Chociaż wiem, że teraz tak mówię, a później mi tego falowania brzucha będzie brakowało
Ja bym szwagierce i teściowej podziękowała, właśnie tak jak piszesz... Ale wiem, że one się obrażą i popłaczą... mąż się wkurzy, że jest kłótnia... ahhh z niektórymi ludźmi ciężko jest... -
Laski teraz nie nadrobie ale wlazlam napisać co mi położna powiedziała.
Ogólnie do póki skurcze nie są regularne i nie bolą jakoś tak żeby chociaż to przeszkadzało to jest ok jeśli jednak zauwaze ze pojawiają się regularnie np co 2 godziny to natychmiast do szpitala -
Nynusia dzięki za info bo jednak przydatne .
Mika Ja tez lubię patrzeć !!
Estrella ale one nie moga rządzić Wami , do przesady . Niech sobie płaczą ... Ty tez placzesz przez nie z nerw , w ta stronę można ???
Miały szanse mając swoje dzieci na wyprawki kompletowanie to niech dadzą Wam szanse ...estrella lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki , uf nareszcie w domku ! Podczytalam was spokojnie
Dziekujemy wszystkim ciocia za mile slowa
Wredotka super maluszek ! Wiedzma u Ciebie takze slicznoscah nie ma jak to te 3D ja dzis caly dzien chodze szczesliwa przez ta wizyte !
Zakrecona ale mialas akcje z tym wozkiem ... co za koles no masakra po prostu ;/
Co do wareczek u mnie rowniez troszke poza norme
Amerie , super ze wizyta dobrze i 4 tyg na pewno szybko mina !
Battinka mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz :*
Mikejla chyba Ty pokazywalas ciuszki nie ? Super !
Jeszcze ktos wklejal ciuszki z Nexta i super sprzet ze strony ala tablica
Mam nadzieje ze o niczym i nikim nie zapomnialam !
No i smaczka robicie tymi smakolykami
Wredotka, Amerie, jaroszka lubią tę wiadomość