Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mniaaaaam Polkosia mniaaaaaaaaam !!!!

Ja powiem Wam , ze uwielbialam zawsze i uwielbiam najbardziej chisy z maka haha
Mika no rozumiem co do psa a co do ciuchow nie zwrocilam uwagi na metki , można fajne tanie ciuchy wychaczyc , Ja na razie kupilam na 62 ciuchy i jedne na 68
muszę w lumpku dokupić na 56 jeszcze żeby mieć na start: D
mała.mi lubi tę wiadomość
-
Rany za 1zł???też chce takie tanie ciuszki. Dzisiaj chciałam upolować jakąś bluzę czy sweterek i trzy sztuki znalazłam tylko
na szczęście w poniedziałek nowy towar i może coś znajdę jeszcze. Kurteczek i kombinezonow nie ma nigdzie.
Tez cee do maca ..
-
PauLLa wrote:Rany za 1zł???też chce takie tanie ciuszki. Dzisiaj chciałam upolować jakąś bluzę czy sweterek i trzy sztuki znalazłam tylko
na szczęście w poniedziałek nowy towar i może coś znajdę jeszcze. Kurteczek i kombinezonow nie ma nigdzie.
Tez cee do maca ..
tak
we wtorek ide znów - babka mówiła, że ciuszki w koszu za 1zł, a nawet z mamą nie dałyśmy rady wszystkiego przewalić tylko ubranka z wierzchu
ja kupuje co sie da hehe Zakrecona, bo w de nie ma lumpeksów a przynajmniej nie tam gdzie mieszkam, a są naprawde fajne ciuszki
-
w warszawskich lumpach kurtki, kombinezony itd mają być dopiero w sezonie jesiennym, bo pytałam w jednym z lumpów czemu tego nie ma

L jeszcze z pracy nie wrócił, dostał opieprz od szefa podobno dzisiaj, dzisiaj pójdzie na naprawę samochodu ponad 3tys, nadal jesteśmy pokłóceni, ja mam brzucho spięte. No rewelacja
-
zakocona wrote:w warszawskich lumpach kurtki, kombinezony itd mają być dopiero w sezonie jesiennym, bo pytałam w jednym z lumpów czemu tego nie ma

L jeszcze z pracy nie wrócił, dostał opieprz od szefa podobno dzisiaj, dzisiaj pójdzie na naprawę samochodu ponad 3tys, nadal jesteśmy pokłóceni, ja mam brzucho spięte. No rewelacja
współczuje
u nas się okazało, że komputer padł w pracy i godzin nie naliczał, ale ile godzin?czy naliczał nadgodziny czy znów go w chuja zrobią? on nie wie
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Rewianka, wiele z nas miało trochę bakterii w moczu i nic się nie działo. Zamiast robić jutro drugie badanie, zjedz trochę żurawiny przez kilka dni czy wypij sok z cytryn i zaraz Ci przejdzie
Nieliczne bakterie nie są groźne, jeśli nie masz objawów zapalenia. W ciąży to normalne (tak mówi mój gin). A co do odczynu, to jakbyś na kolację zjadła cytrynę, to miałabyś zupełnie inny odczyn
A może jadłaś coś tłustego czy słodkiego i zanim nerki przefiltrowały, to jeszcze jest ciut wyższe pH. Głowa do góry 
Dzięki Polkosia! Bardzo lubię i doceniam na forum to Twoje zdroworozsądkowe podejście i często Ci go zazdroszczę, bo ja jestem straszną panikarą...
Niestety mi te bakterie wyszły "liczne", więc posiew pewnie jednak zrobię, żeby wiedzieć, co jest na rzeczy. Nie jestem w stanie ocenić, czy mam jakieś zapalenie, bo w życiu nie miałam (chyba) i nie wiem, jak powinnam odczuwać te objawy...
Tak jak wspomniałam, od kilku dni boli mnie coś w okolicach spojenia łonowego, ale myślałam, że to może ono się rozłazi (Ty chyba miałaś podobnie), ale może to pęcherz boli? Zobaczymy co wyjdzie z posiewu, w poniedziałek będę u ginekologa, to ją też zapytam, co robić
Na szczęście przyszło dziś moje zamówienie z NEXT z górą cudnych ubranek dla mojego Małego
Trochę mi to poprawiło humor
Oto próbka 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:32
polkosia, agaton, estrella, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
No i My już po wizycie:)
Szew pięknie trzyma, mała rośnie. Waży 1200 g:) Póki co mam leżeć dalej, jeszcze 4 najwazniejsze tyg zostały i potem mi lekarz popuści:)
Co do hemoroidów, to powiedział, że to pikuś w ciąży, dość powszechna dolegliwość bo macica uciska na jelita. Przepisał tabletki i czopki. Tabletki Cyclo-3-forte i czopki Posterisan.
~Rewianka~, PauLLa, jaroszka, estrella, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
TO mamy dzis dzien grzesznych zachcianek
my pizze zamowilismy, a jak pizze to i pepsi.
Az musze brzoskwinie wciagnac bo co ten maly tam dzis dostal...ale raz nie zawsze chociaz u mnie cola coraz czesciej
tyle dzis napisalyscie ze szok, w kazdym razie dzidzie cudneee, szczesliwa w ogole jakie wyrazne foto! Moj tez mowi ze te pomaranczowe zdjecia to jak kosmici wygladaja dzieci dlatego nie idziemy na 3d
za 3 mc zobacze synka, a moze i szybciej
-
Wrócę jeszcze raz do pielęgnacji chłopców. Prześledziłam wiele porządnych artykułów, popytałam znajomych i nie powinno się naciągać napletka na początku. Po 3 roku życia u 90% chłopców napletek jest odprowadzany w całości lub częściowo, bez ingerencji osób trzecich. Po ukończeniu 1 roku życia, co jakiś czas można, (ale nie trzeba!) w czasie kąpieli ściągnąć chłopcu napletek, do pierwszego oporu, bacznie obserwując czy czynność ta nie powoduje u dziecka bólu lub uczucia dyskomfortu. Jeżeli ściągnięcie napletka powiedzie się, nawet odrobinę, myjemy go wodą z mydłem. Załączam film z wykładu urologa dziecięcego: o napletku mówi od 6min 20 sek. http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553
-
A weź idź do lekarza jak w Pl jesteś , może tez dostaniesz cos na te hemoroidy ???Mikejla wrote:Amerie - te 4 tygodnie nie będziesz się nudzić z nami hehe. Zakręcona - co do naszych wczorajszych rozmów - prawie mi dupe rozerwało dzisiaj i krew się puściła

i boli do teraz
Ja wczoraj okazalo się ze zacielam e w wargę bo mam mała ranke na niej ...
Ej sorry za pytanie głupie , wiem ze wszystko puchnie w ciąży tam w środku u nas takie nabrzmiałe jest ale powiększyły wam się wargi w cipce sromowe ?