X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Podwójne McRoyale :P

aa nie jadłam, ale dziś właśnie miałamm ochote na mcwrapa...

• annggela Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie oblizuje po waszych postach ;) smacznego

polkosia lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniaaaaam Polkosia mniaaaaaaaaam !!!! :D
    Ja powiem Wam , ze uwielbialam zawsze i uwielbiam najbardziej chisy z maka haha

Mika no rozumiem co do psa a co do ciuchow nie zwrocilam uwagi na metki , można fajne tanie ciuchy wychaczyc , Ja na razie kupilam na 62 ciuchy i jedne na 68 :) muszę w lumpku dokupić na 56 jeszcze żeby mieć na start: D

mała.mi lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany za 1zł???też chce takie tanie ciuszki. Dzisiaj chciałam upolować jakąś bluzę czy sweterek i trzy sztuki znalazłam tylko :( na szczęście w poniedziałek nowy towar i może coś znajdę jeszcze. Kurteczek i kombinezonow nie ma nigdzie.

Tez cee do maca ..:(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Rany za 1zł???też chce takie tanie ciuszki. Dzisiaj chciałam upolować jakąś bluzę czy sweterek i trzy sztuki znalazłam tylko :( na szczęście w poniedziałek nowy towar i może coś znajdę jeszcze. Kurteczek i kombinezonow nie ma nigdzie.

Tez cee do maca ..:(

tak :) we wtorek ide znów - babka mówiła, że ciuszki w koszu za 1zł, a nawet z mamą nie dałyśmy rady wszystkiego przewalić tylko ubranka z wierzchu :) ja kupuje co sie da hehe Zakrecona, bo w de nie ma lumpeksów a przynajmniej nie tam gdzie mieszkam, a są naprawde fajne ciuszki

• zakocona Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w warszawskich lumpach kurtki, kombinezony itd mają być dopiero w sezonie jesiennym, bo pytałam w jednym z lumpów czemu tego nie ma :/

L jeszcze z pracy nie wrócił, dostał opieprz od szefa podobno dzisiaj, dzisiaj pójdzie na naprawę samochodu ponad 3tys, nadal jesteśmy pokłóceni, ja mam brzucho spięte. No rewelacja :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e16d0f6ea9f.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4dbdccaa2a8d.jpg
    Mojeeee <3

Bąbelek, ss, Mikejla, jaroszka, estrella, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia, lojkalojka, Blondik lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla fajne ciuszki, nie zmechacone :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • ola.321 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale smaka robicie :)
    a ja zgrzeszyłam jednym najmniejszym prince polo i małą czekoladką i byłam w stresie jaki będę miała cukier :) ale był ok :).
    A na dalsze zachcianki mam śliwki, marchewkę i jabłka oooo! :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    w warszawskich lumpach kurtki, kombinezony itd mają być dopiero w sezonie jesiennym, bo pytałam w jednym z lumpów czemu tego nie ma :/

L jeszcze z pracy nie wrócił, dostał opieprz od szefa podobno dzisiaj, dzisiaj pójdzie na naprawę samochodu ponad 3tys, nadal jesteśmy pokłóceni, ja mam brzucho spięte. No rewelacja :/

współczuje :( u nas się okazało, że komputer padł w pracy i godzin nie naliczał, ale ile godzin?czy naliczał nadgodziny czy znów go w chuja zrobią? on nie wie

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ciuszki fajne, w bardzo dobrym stanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Rewianka, wiele z nas miało trochę bakterii w moczu i nic się nie działo. Zamiast robić jutro drugie badanie, zjedz trochę żurawiny przez kilka dni czy wypij sok z cytryn i zaraz Ci przejdzie :) Nieliczne bakterie nie są groźne, jeśli nie masz objawów zapalenia. W ciąży to normalne (tak mówi mój gin). A co do odczynu, to jakbyś na kolację zjadła cytrynę, to miałabyś zupełnie inny odczyn :) A może jadłaś coś tłustego czy słodkiego i zanim nerki przefiltrowały, to jeszcze jest ciut wyższe pH. Głowa do góry ;)

Dzięki Polkosia! Bardzo lubię i doceniam na forum to Twoje zdroworozsądkowe podejście i często Ci go zazdroszczę, bo ja jestem straszną panikarą...:-P
    Niestety mi te bakterie wyszły "liczne", więc posiew pewnie jednak zrobię, żeby wiedzieć, co jest na rzeczy. Nie jestem w stanie ocenić, czy mam jakieś zapalenie, bo w życiu nie miałam (chyba) i nie wiem, jak powinnam odczuwać te objawy...
    Tak jak wspomniałam, od kilku dni boli mnie coś w okolicach spojenia łonowego, ale myślałam, że to może ono się rozłazi (Ty chyba miałaś podobnie), ale może to pęcherz boli? Zobaczymy co wyjdzie z posiewu, w poniedziałek będę u ginekologa, to ją też zapytam, co robić :-)

Na szczęście przyszło dziś moje zamówienie z NEXT z górą cudnych ubranek dla mojego Małego :-) Trochę mi to poprawiło humor :-D Oto próbka <3

b7708ed6e56f299fgen.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:32

polkosia, agaton, estrella, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula widzę większe tez ciuszki masz: D
    Pewnie , Ja będąc w Pl tez nakupuje co się da ladnego , tajnego w lumpeksach i przywioze ze sobą do UK bo u mnie w miejscowosci tez lumpa nie ma

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i My już po wizycie:)

Szew pięknie trzyma, mała rośnie. Waży 1200 g:) Póki co mam leżeć dalej, jeszcze 4 najwazniejsze tyg zostały i potem mi lekarz popuści:)

Co do hemoroidów, to powiedział, że to pikuś w ciąży, dość powszechna dolegliwość bo macica uciska na jelita. Przepisał tabletki i czopki. Tabletki Cyclo-3-forte i czopki Posterisan.

~Rewianka~, PauLLa, jaroszka, estrella, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie super ! :)
    Bardzo fajnie , ze wszystko dobrze jest ... 4 tyg zleca szybciutko .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 18:36

Amerie lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO mamy dzis dzien grzesznych zachcianek :-) my pizze zamowilismy, a jak pizze to i pepsi.
    Az musze brzoskwinie wciagnac bo co ten maly tam dzis dostal...ale raz nie zawsze chociaz u mnie cola coraz czesciej :/ tyle dzis napisalyscie ze szok, w kazdym razie dzidzie cudneee, szczesliwa w ogole jakie wyrazne foto! Moj tez mowi ze te pomaranczowe zdjecia to jak kosmici wygladaja dzieci dlatego nie idziemy na 3d :-) za 3 mc zobacze synka, a moze i szybciej :-)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrócę jeszcze raz do pielęgnacji chłopców. Prześledziłam wiele porządnych artykułów, popytałam znajomych i nie powinno się naciągać napletka na początku. Po 3 roku życia u 90% chłopców napletek jest odprowadzany w całości lub częściowo, bez ingerencji osób trzecich. Po ukończeniu 1 roku życia, co jakiś czas można, (ale nie trzeba!) w czasie kąpieli ściągnąć chłopcu napletek, do pierwszego oporu, bacznie obserwując czy czynność ta nie powoduje u dziecka bólu lub uczucia dyskomfortu. Jeżeli ściągnięcie napletka powiedzie się, nawet odrobinę, myjemy go wodą z mydłem. Załączam film z wykładu urologa dziecięcego: o napletku mówi od 6min 20 sek. http://www.mp.pl/wideo01/?id=453&l=1019&u=23217553

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie - te 4 tygodnie nie będziesz się nudzić z nami hehe. Zakręcona - co do naszych wczorajszych rozmów - prawie mi dupe rozerwało dzisiaj i krew się puściła :/
    i boli do teraz :(

Amerie lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok babelek. :)
    Stokrotka mój tez mówił , ze kosmici a na koniec sierpnia na USG trzeciego trymestru IDE na 3 D , drugie takie nasze w ciąży mmmm kocham fotki z niego: D ale to jak kto woli , normalne :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Amerie - te 4 tygodnie nie będziesz się nudzić z nami hehe. Zakręcona - co do naszych wczorajszych rozmów - prawie mi dupe rozerwało dzisiaj i krew się puściła :/
    i boli do teraz :(
    A weź idź do lekarza jak w Pl jesteś , może tez dostaniesz cos na te hemoroidy ???
    Ja wczoraj okazalo się ze zacielam e w wargę bo mam mała ranke na niej ...
    Ej sorry za pytanie głupie , wiem ze wszystko puchnie w ciąży tam w środku u nas takie nabrzmiałe jest ale powiększyły wam się wargi w cipce sromowe ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1481 1482 1483 1484 1485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ