Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Majaaa. gratulacje! ja sądzę, że najlepszy na wizytę połączoną z USG (jeśli nic się nie dzieje) jest 8 tydzień. Ale co dziewczyna to inna opinia
Ja byłam w zeszłym tygodniu w związku z plamieniami, i widać było "tylko pęcherzyk". Lekarz kazał przyjść za 3 tyg, żeby już wszystko było na pewno widać i żeby założyć kartę ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:04
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
ITKA wrote:Ana ja to nawet myśle ze 8 lat temu na jednym forum byłyśmy... imię TIAGO nie często sie powtarza
Jak byłam w ciąży z tiago przesiadywalam na noworodkuMałgorzatka, Kaśku, ITKA lubią tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Cześć Kochane! Po kilku miesiącach starań dołączam do Was:) proszę doradźcie mi w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa?
Strasznie się boję jutra mam nadzieje ze tym razem zobaczę serduszkoMałgorzatka, agania, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Asieńka super ) Gratulacje śliczne USG
JA nie mogę dziś skupic się na pracy Też tak macie? zamiast myśleć o pracy w głowie tylko bety, pęcherzyki, serduszka i wszelkie objawy?polkosia, Kaśku, miska2503 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Napisałam mężowi, że mam ochotę na rosół i już do mnie jedzie z najlepszej restuaracji w naszej okolicy Jejej, z domowym makaronem
Bunia86, paula1, Małgorzatka, Kaśku, miska2503 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja się wybieram dziś na zapiekankę Urywam się z pracy na półgodzinki już się nie mogę doczekać, dziś dzień z gastro hehe
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia ale Ci dobrze
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Ja mam pomidoroweczke i pierogi z truskawkami może ugotuje na razie odpoczywam, kimnelam się godz., (jak leżę to plamienie jakby mniejsze) ale już czuję że znowu mi się chce jeść
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
ROSÓŁ!! Polkosia, teraz już wiem co chcę!
FreshMm wrote:Dedykuję wszystkim październikowym Mamom, ja płakałam na tym jak bóbr
https://www.youtube.com/watch?v=1pYRhCy22SI
Czy tylko ja zauwazyłam, że Mommy nie ma w II trymestrze pępka ?polkosia, aanaa, mała.mi, Małgorzatka, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
paula1 wrote:Ja mam pomidoroweczke i pierogi z truskawkami może ugotuje na razie odpoczywam, kimnelam się godz., (jak leżę to plamienie jakby mniejsze) ale już czuję że znowu mi się chce jeść
paula1, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Asieńka piękna dzidzia !!! super
Ja dziś w pracy męczę się z mdłościami, nie mam na nic ochoty ale po pracy sobie zażyczyłam ogórkową z duuuużą ilością śmietany ciekawe czy dam radę zjeść
Bunia co do pracy to ja odkąd się dowiedziałam o ciąży nie umiem się skupić na niczym innymMałgorzatka lubi tę wiadomość