Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Paula, jak ja miałam plamienie w zeszłym tygodniu, to położna mnie pytała, czy jestem w terminie miesiączki, bo jeśli tak to nie ma co nawet wchodzić do lekarza, bo to normalne. Więc się nie martw
Co do telefonu lekarza, to ja na ostatniej wizycie (tej od plamień) powiedziałam, że nie wpychałabym się w kolejkę ale nie miałam numeru do pana doktora. To mi dał wizytówkęa tam numery wszystkich przychodni, w których przyjmuje plus jego komórka
a ja chodzę do niego na razie na nfz
więc anioł nie człowiek
Polkosia, wyrwij jutro od swojego wizytówkę i zapytaj czy jakby coś się działo to czy możesz dzwonić
polkosia, Małgorzatka, paula1 lubią tę wiadomość
-
Jestemjuz po usg, wszystko dobrze. Fasolja mabbijace serduszko i prawie 1 cm wiec wyszlo ze to 7 tydz 1 dzien. Jestem przszczesliwa i zycze wam wszystkim tego samego, co by nasze fasolki zdrowo rosly. Wizyte mam w sobote i dowiem sie juz co u jak. Zdjecia wstawie jak bede miala chwilje. s
dodinka, Małgorzatka, Katarzyna87, FreshMm, ola.321, agania, paula1, Bunia86, Kaśku, ~Rewianka~, miska2503, Muffinka1019, ITKA lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Małgosiu, ja nie biorę nic dopochwowo... Dlatego to dziwne. Mogłabym dziś pójść do pierwszego lepszego, ale z drugiej strony już chyba wolałabym na jednym lekarzu się skupić.
polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Jestemjuz po usg, wszystko dobrze. Fasolja mabbijace serduszko i prawie 1 cm wiec wyszlo ze to 7 tydz 1 dzien. Jestem przszczesliwa i zycze wam wszystkim tego samego, co by nasze fasolki zdrowo rosly. Wizyte mam w sobote i dowiem sie juz co u jak. Zdjecia wstawie jak bede miala chwilje. s
-
kate851 wrote:hej dziewczyny:) jak się czujecie?
jak znosicie pierwsze tygodnie? Pozdrawiam serdecznie Lipcówka 2015:)
dziękujemy że pytasz
również pozdrawiam :-* i dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa
aanaa lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Nie badał, bo byłam jeden raz tylko po dupka, jeszcze przed terminem spodziewanej @... Dopiero we wtorek idę. Nie mam numeru do mojego ginekologa
Pozostaje czekać, nie będę się niepotrzebnie nakręcać. Nie wiem jak badać szyjkę, bo nigdy tego nie robiłam, żeby też sama popatrzeć co i jak... Na szczęście to plamienie jest beżowe takie, więc nie ma czystej krwi.
Czytam Was troszkę i chciałam uspokoićPolkosia ja brałam profilaktycznie dupka 3 razy dziennie, bo byłam po poronieniu i przez 2 tygodnie od 6 do 8 tygodnia miałam własnie takie brudzenia, kawowe plamienia, jakby beżowe i okazało się,że to od dupka,mozna po nim plamić.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Zostawiam wam kolejny przepis na koktajl
Koktajl z ananasem i truskawkami
Mleko roślinne lub jogurt naturalny 1,5szklanki
Ananas z puszki 4 plastry
Truskawki, mrożone 1,5szklanki
Otręby owsiane 3g
Otręby zalać mlekiem i odstawić na chwilę. Ananasa pokroić na kawałki. Do blendera wlać mleko z otrębami, dodać owoce i zmiksować na gładką masę.
ola.321, Kaśku, ITKA lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Cześć dziewczyny
Paula, jak ja miałam plamienie w zeszłym tygodniu, to położna mnie pytała, czy jestem w terminie miesiączki, bo jeśli tak to nie ma co nawet wchodzić do lekarza, bo to normalne. Więc się nie martwmiałam dzisiaj plany iść z młodym do kina, bo chciał, ale odpuściłam i będę leżała i odpoczywała (jak to Gosia napisała). Wzięłam podwójną dawkę dupka i zobaczymy.
Już się nie mogę doczekać czwartku...
Małgosiu dzieciaki Twoje też ferie zaczynają od dzisiaj?
Asieńka super wiadomościWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:58
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
paula1 wrote:Dzięki aanaa
miałam dzisiaj plany iść z młodym do kina, bo chciał, ale odpuściłam i będę leżała i odpoczywała (jak to Gosia napisała). Wzięłam podwójną dawkę dupka i zobaczymy.
Już się nie mogę doczekać czwartku...
Małgosiu dzieciaki Twoje też ferie zaczynają od dzisiaj? -
kate851 wrote:Czytam Was troszkę i chciałam uspokoić
Polkosia ja brałam profilaktycznie dupka 3 razy dziennie, bo byłam po poronieniu i przez 2 tygodnie od 6 do 8 tygodnia miałam własnie takie brudzenia, kawowe plamienia, jakby beżowe i okazało się,że to od dupka,mozna po nim plamić.
Dziękuję! To cenna informacjapaula1 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Cześć Kochane! Po kilku miesiącach starań dołączam do Was:) proszę doradźcie mi w którym tygodniu najlepiej iść do ginekologa?
paula1, Małgorzatka, ~Rewianka~, mała.mi, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.