Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka wszystkim przyszłym mamuśkom
Jeśli nie wiece co ugotować na obiadek to polecam blog dietetyczki Gosi,jest rewelacyjny w swej prostocie,dania szybkie,nieskomplikowane i zdrowe
http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/p/przepisy.htmlMałgorzatka lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️ -
Dzięki za odpowiedź! A jakie badania zleca lekarz na pierwszej wizycie? Póki co sam fakt, że jestem w ciąży jeszcze do mnie nie dociera. Zrobiłam wczoraj test wyszedł pozytywny. Byliśmy akurat w Zakopanem, więc dobrą nowinę przekazałam mężowi na Kasprowym:) Dzisiaj beta 158,5. Więc to się dzieje naprawdę
polkosia, aanaa, paula1, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Gin będzie wiedział co zlecić, nie ma co robić badań szybciej
Za ok 5h będę mieć wynik bety, już nie mogę się doczekać
Prawie jakby miało być losowanie lotto, a ja miałabym 99% pewności, że wygrałam ;ppolkosia, paula1, Małgorzatka, ITKA lubią tę wiadomość
-
ja mam usg dopiero w piątek, tzn byłam zaraz jak zobaczyłam 2 kreskę (jakieś 11-12dpo) no ale wiadomo że nic widać za wiele nie było:P Ale poszłam w sumie po dupka a usg i tak mi zrobiła.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
polkosia wrote:Kasia, też tak wyczekiwałam Teraz tak do USG odliczam
A któraś z dziewczyn jeszcze nie była na USG?
Ja nie byłam idę dopiero w przyszłym poniedziałek.
EDIT: podglądnęłam sobie na naszym kalendarzu i tych wizyt teraz sporo będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:39
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ps. ja już po zapiekance od razu dzień stał się lepszy
paula1, polkosia, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziś jeszcze czekamy na USG Fresh
Katarzyna - no i kciuki za Twoją betę
A ja idę w przyszłym tygodniu na kolejną wizytę , teraz jeszcze nie stresuję się tak bardzo ale pewnie za tydzień nie będzie już tak spokojnie . Mam nadzieję że wszystko będzie w dalszym ciągu ok i mam nadzieję że łzy nie zaleją mi oczu i że zobaczę dużo więcej niż ostatnio .aanaa, Katarzyna87, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Mała.mi. Damy radę Właśnie policzyłam, że to będzie mój 10 tydzień
Mam pytanie do Was. Mój lekarz ma dziwne godz przyjęć, i zazwyczaj wizyta wypada mi na tygodniu w godzinach pracy. Urlopu mam mało, myślicie że może dawać zwolnienia jednodniowe na czas wizyt? Bo wiem, że rodzinni wystrzegają się jednodniowych zwolnień, a jak ginekolodzy? Ma któraś z Was doświadczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:51
mała.mi, Małgorzatka, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Jak byłam na wizycie jeszcze przed ciążą to dostałam jednodniowe L4. Pracuję w szkole, lekarka przyjmuje tylko w godzinach mojej pracy. Inaczej musiałabym wziąć urlop bezpłatny. Na wizycie 3.03 też poproszę o L4 na ten jeden dzień.
aanaa, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Kasia, też tak wyczekiwałam Teraz tak do USG odliczam
A któraś z dziewczyn jeszcze nie była na USG?
Ja mam za tydzien we wtorek dopiero, bo moj gin na urlopie. Powiedzial, ze jakby sie cos dzialo to dzwonic o kazdej porze. Dlugie to oczekiwanie na termin. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze.Małgorzatka lubi tę wiadomość