Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Nic mi o bliźniakach nie wiadomo
Ale chyba mała mocno podrosła, bo brzuch mi wywaliło i na wadze ciut więcej. Za tydzień USG to zobaczymy co i jak.
Kuzwa Ja to mam +17 kg ,brzuch nie zbyt wielki jak na 7 miesiąc ... Za mocno nie uroslam ogólnie prócz lekko tylka i nóg i gdzie te kilogramy są ???? -
Zakręcona, ja to w ogóle grubsza jestem (widać po tyłku)
Dlatego też może taki duży, chociaż tłuszczu na nim mało mam. Głównie mi w biodra idzie. A termin mam na 10.10 wg OM, ale wg USG był ciągle na 15.10. Może teraz coś nadrobiła? Nie mam pojęcia.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika nie koniecznie masz malo wód:)
Jeżeli miescisz się normach AFI i lekarz nic nie mówi to jest ok , Ja mam wody prawidłowo jeśli chodzi o normę a brzuch nie za duży:)
Moja Mama ze mną juz brzuch dostała wielki w 4 miesiącu a z moja siostra dopiero w 8 wiec może być tak samo ze mną
Kurcze właśnie lyknelam witaminy i leki bo bym zapomniała dziś: o
Ta ciazowa skleroza mnie wykończy bez jajec -
Ja ogólnie powiem Wam , malo kto zna moja wagę !
Ja kiedyś byłam dość duża ale uwierzcie ze mimo tej wagi nie gruba , zawsze wagę miałam na tym samym poziomie 82-85 kg!
Potem zachorowałam mocno i waga skoczyła mi do 112 kg ! :o
Zaraz Wam wrzuce fotki na porownanie tego jak wygladalam w czasie chorób a jak po tym co schudlam i wazylam 76 kg i z taka waga zaszlam w ciążę ! A teraz mam 17 plus , uważam ze może to być efekt JoJo ze jem wszystko teraz , wtedy bardzo przestrzegalam wszystkiego , cale 10 miesięcy zajęło mi zrzucenie prawie 40 kg:)