Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika a My się cieszymy , ze poznalysmy taka pozytywna wariatke jak Ty ;*
Lojka Ja się sama zaskoczylam haha bo mój D w pracy ...jak Ja nienawidzę sama spać ... I tak żyje od weekendu do weekendu: (
Haha oj oby zaskoczył Cie i sprzataniem !szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mika a My się cieszymy , ze poznalysmy taka pozytywna wariatke jak Ty ;*
Lojka Ja się sama zaskoczylam haha bo mój D w pracy ...jak Ja nienawidzę sama spać ... I tak żyje od weekendu do weekendu: (
Haha oj oby zaskoczył Cie i sprzataniem !
dlatego ja znowu porwałam piesa i śpi obokszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:dlatego ja znowu porwałam piesa i śpi obok
Mika nieźle kurwa ... 800euro to kupa kasy która mógłby juz na nowe mieszkanie przeznaczyć ! -
któa to pisała że wszystko w dupe idzie? noooo powiem Wam, że jeszcze tydzień temu miałam mały brzuszek a jutro wam zrobie zdj do lustra, już widzę różnicę, więc faktycznie teraz będzie rósł chyba błyskawicznie, rozstępów nie mam ale teraz chyba się zaczną więc....czym tu smarowac cholera jasna, inwestować w jakieś specjalne kosmetyki ? (chociaż byłoby mi mega szkoda), czy zwykłe oliwki i balsamy
-
Ja dziś zrobiłam fotę w lustrze (wybaczcie goliznę)
I brzuch mam już naprawdę przeszkadzający...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e71a23984b19.jpgZakręconaOna, lojkalojka, Bąbelek, PauLLa, Nynusia, aanaa, agaton, zakocona, paula1, miska2503, soraya, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, ola.321, Magnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia - tak zdecydowałam nie jechać, napiszę osobiście do jego brata, jeśli jest kumaty to zrozumie, a reszta niech się wali. Mąż sam moze pojechać na wesele, bo to w końcu jego brat.
Co do brzucha to duży jużja jutro zrobię i wstawię
polkosia lubi tę wiadomość
-
Rozumiem Mika rozumiem .
Polkosia: o Ty nie masz tam kochana blizniakow na pewno ?????
Mika ja rozstepow tez nie mam na szczęście cizzowych żadnych , !am stare zagojone ze tak powiem , malo widoczne .
A co DK kosmetyków nie inwestuj juz w nic , nawilzaj się ze dwa razy dziennie oliwka np. I masuj .
Ja od 9 tyg się smaruje palmersem -
Aaaaa mój sen miałam Wam opowiedzieć ... W każdym bądź razie w śnie urodziłam w ciągu 1 h dziecko które miało 120 cm wzrostu ważyło 5.600 kg i miało włosy do ramion , wszystkie zeby , lekko mówiło i była to dziewczynka ! Hahaha Ja po porodzie godzinę później bez boli niczego wyszlam do domu i bez wypisu żadnego i kontroli lekarza i moja mama cioci przez telefon opowiadała ze miałam rozwarcie na dwie dłonie , powiedzialam tylko" o kurwa" i mała wyskoczyła . A Ja nagle w śnie plakalam ze ona za dużą , żaden z niej noworodek i nie chce tak ... A mała mylam przy tym i prosilam by zmieniła kolor skory bo wygląda jak ciapackie dziecko a tatuś nas zabije !!! Hahahahah no szok
polkosia, lojkalojka, Bąbelek, aanaa, agaton, jaroszka, agania, Nynusia lubią tę wiadomość