Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika a Ja mam takie niezreczne pytanie .
Maz jedzie na wesele za co ? Przecież pieniędzy nie ma , nie ma na to żeby utrzymać rodzinę a na zabawy ma ? Przecież to podróż kosztuje, prezent kosztuje , ubrać się na wesele trzeba by jakoś wygladac... Wiadomo w spodenkach nie smignie ...
Odłożył kasę na to czy jednak ma ?polkosia lubi tę wiadomość
-
Kurcze zjadłam na kolacje kanapkę z dżemem i wypilam kubeczek kakao i strasznie mnie żołądek zabolal !
teraz cmi ale czuje ze chyba jednak mam promieniujacy bol z łopatki , kuzwa oby nie to !!!
Miałam tak na poczatku ciąży spać przez 3 pierwsze miesiące niem mogłam dobrze , masakra jakas była i nie chce tego znów: ( -
Mikejla wrote:no i nie pojade, już postanowiłam, z resztą ja też musiałabym się za coś ubrać a szczerze wolę kupić coś dla dziecka
-
Mikejla szkoda , ze masz tyle na glowie zmartwien .
Ale dziewczyny dobrze radza - w cholere nie jedz na to durne wesele .
Ja na Twoim miejscu zostalabym na jakis czas w Polsce i rodzilabym tez w Pl. Masz tu rodzine i wsparcie . A w De bedziesz sama i na meza tez nie bardzo mozesz liczyc . Nawet jesli chodzi o jezyk . Wiem co mowie , bo rodzilam corke we francji i ni w zab nie znalam jezyka i bylo bardzi ciezk . Dobrze , ze tesciowa byla i robila za tlumacza.
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Mikejla masakra jakąś , faktycznie tak jak zakręcona mówi gowniarz bo... Ty w ciąży a on humorki ma ... Przestan nigdzie nie jedź jesteś w takim mcu ze to normalnie ze możesz nie mieć ochoty lub źle sie czuć!!
Jaroszka odpoczywaj kochana i daj znać jak się czujesz jutro :*
Uciekam spać dobranoc kobietki :*jaroszka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kurcze zjadłam na kolacje kanapkę z dżemem i wypilam kubeczek kakao i strasznie mnie żołądek zabolal !
teraz cmi ale czuje ze chyba jednak mam promieniujacy bol z łopatki , kuzwa oby nie to !!!
Miałam tak na poczatku ciąży spać przez 3 pierwsze miesiące niem mogłam dobrze , masakra jakas była i nie chce tego znów: (
ZakreconOna to jadlysmy taka sama kolacje
Moj luby mnie zaskoczyl , bo jeczalam mu , ze zjadlabym nalesniki , a on tu z takim zestawem wyskoczyl . Ma za to plusaAle niestety kuchnia wyglada strasznie po jego kulinarnych eksperymentach ,a ja nawet palcem nie rusze , zeby to posprzatac . Moze mnie jeszcze raz zaskoczy i wszystko ogarnie .
Bąbelek, agaton lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
uuu ja nie wiem jak to jest z bólem żołądka, wogóle widzę że większości bóli o których mówicie nie miałam i nie wiem jak to jest, ale za to łeb mam pełny więc chyba jest po równo
hehe... no szczęśliwa nie pojadę, macie rację, i po raz kolejny powiem żę cieszę sięz tego forum, bo sama bym nie dałą rady
FreshMm, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, agaton, agania lubią tę wiadomość
-
Zakręcona, oby przestało boleć. 3mam kciuki.
No właśnie, Mika, po co kilkaset złotych wydać na to wesele, jak teraz dzieciaczek potrzebuje.
Moi znajomi niektórzy do dziś mają lekki żal, że nie pojechaliśmy z nimi nad jezioro 100 km, gdzie było ciasno, spanie w śpiworach, całonocne imprezy i hałasy, a ponadto w stanie pijanym któryś z kolegów mógłby mi upaść na brzuch, ale też to olewam. U nich nikt nie ma i nie spodziewa się dziecka, nie rozumieją, kiedyś zrozumieją. Co prawda na co dzień bardzo na mnie uważają i się troszczą, ale nie jestem pewna, co byłoby po pijaku... ostatnio imprezy w ich wydaniu są dość szaleńcze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 22:52
-
Zakręcona , może szybko do lozeczka i odpoczywaj !
Ja myślę tak jak lojka , zostalabym w pl na twoim miejscu , w de będziesz się tylko denerwowac mieszkaniem i wszystkim ... Zostam w pl i daj mężowi do myślenia , niech teraz on się trochę podstara i zadba o was !
Oj ja bym jeszcze została ale właśnie 40 min opowiadalam bratanicy bajkę i sama zasypiam ;( trzymaaajcie się i do jutra, mika trzymaj sie wiem ze ciezkoa jaroszka i zakręcona dużo odpoczywajcie !
jaroszka lubi tę wiadomość