Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka88 wrote:Polkosia, jaki wariant kolorystyczny wozka wybraliscie? My mamy antracyt z czerwienia:) W sumie najpopularniejszy chyba;)
My mamy czarny na czarnym stelażu z czerwoną wkładkąChciałam róż, ale chcielibyśmy mieć jeszcze jedno dziecko, to nie będę 400 zł wywalać na zmianę koloru
Natka88 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika nie bron go wygadaj się ile potrzebujesz! Wiem ze może ci być glupio i przykro ale będzie ci lepiej ! A jak nie masz ochoty na wesele nie idź, nikt cie zmusić nie może !!!
Jaroszka ptak zachwalasz ta agentkę ze musze to obejrzećZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:niektore nowowrdki sa naprawde paskudne, ciekawe czy ja bede potrafila byc obiektywna jak moje bedzie takie paskudne
Haha, faktMąż mówi, że wszystkie noworodki wyglądają jak spuchnięty kartofel
Mikejla, lojkalojka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika jak masz potrzebę to możesz nawet 24/7 jak dla mnie.
Jak nie chcesz tu możesz w wiadomosciach prywatnych mnie nagabywac :*
Jaroszka ogólnie jak będzie potrzeba zostawieale będę się starała robić to w godzinach kiedy skarb śpi . My najczęściej i tak wszędzie tu razem lazimy wiec większego problemu nie bedzie
-
annggela wrote:Gratuluje udanych wizyt
Powiedzcie mi czy juz macie kupione podgrzewacze jak tak to jakiej firmy ?
Ja sie zastanawiam nad tym...
http://www.mediamarkt.pl/szczecin-atrium-molo/podgrzewacz-philips-avent-scf355-00,id-1029833
Ja mam jakiś Aventa na jedną butelkę, ale nie wiem jaki modelKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mika nie bron go wygadaj się ile potrzebujesz! Wiem ze może ci być glupio i przykro ale będzie ci lepiej ! A jak nie masz ochoty na wesele nie idź, nikt cie zmusić nie może !!!
Jaroszka ptak zachwalasz ta agentkę ze musze to obejrzeć
nie mam ochoty i to cholernie tymbardziej, że musze jechać przez całą polske
nie chce mi sie gadać już o tym chyba, bo to jedno i to samo, myśli że jego trzeba wspierać a ja to już chuj, ja i dziecko to całe jego życie i bez nas nie ma motywacji do naprawiania naszej sytuacji, ale ja jużwsparcia nie potrzebuje - np. wczoraj - szczerość nie popłaca - "przepraszam cie, ale byłem tak wściekły na ciebie za to co napisałaś, myślałem że mi przejdzie i sie odezwe, ale nie przeszło" wygląda na to, że ja nie mam uczuć i nawet nie rusza go fakt że jestem w ciąży i mocno się stresuje -
jaroszka wrote:Paulla wlasnie moj tez jakies takie gwaltowne te ruchy ma...
kurde rusza sie - zle, nie rusza sie - tez zle!
jak tu nie zwariowac?
Moja mała też ma takie akcjeBiorąc pod uwagę, że miejsca coraz mniej, to chyba to normalne jednak
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kupiłam dziś rożek do kołyski
http://malecuda.pl/pl/p/Wyprawka-dla-maluszka-ROZEK-usztywnianyhand-made/317
Kocham takie łowickie wzoryFreshMm, Nynusia, Lexie, Bąbelek, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika on zachowuje się jak rozwydzony gowniarz który myśli , ze wszystko mu łatwo przyjdzie !!!
Wybacz: (
A co do wesela nie jedź jak nie masz ochoty , masz prawo się źle czuć ... A takie podróże dalekie tez dla ciężarnej w tym miesiącu nie są rewelacyjne. Zdrowo myśląca osoba zrozumie a reszta niech się jebieaanaa lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Mikejla, mam wrażenie, że to takie szczeniackie zachowanie... Powiedz mu: "DOROŚNIJ WRESZCIE!" - to działa na dumę każdego faceta
Polkosia - ile razy ja już tak pisałam - ogarnij się i dorośnij, bo po twoim zachowaniu widać, że nie umiesz zadbać sam o siebie a co dopiero o rodzinę
myślisz, że coś to dało?