X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia super ! :)

Natka dokładnie . Ja podgrzewacz kupić chciałam Aventa , fauny upatrzylam ale Teściowa mnie uprzedziła , nad laktatorem myslalam ale jednak odpuscilam ... Jak będzie potrzebny to dokładnie męża się wyśle:)

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie macie fajne humory, że ja tylko zapytam o jakiś tytuł fajnego filmu i spadam z forum, nie nadaje się i psuć nastrojów też nie będę

Nynusia ja dziś przywlokłam cały wór z lumpeksu ciuszków i też byłam happy

Nynusia lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie uciekaj , nie psujesz humorów a może wręcz poprawisz sobie przy Nas . :*

Ogladalas Ted 2 ?? ja dziś wlaczylam to padlam ze śmiechu !
    To jest film dla mnie , Ciebie i Jaroszki hahaha takich świnek <3

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka ja tez :) tzn laktator odda mi siostra, nawet nie wiem czy ma podgrzewacz.
    Napewno sterylizator ma, ale on sie przydaje jak dziecko modyfikowanym karmione

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nynusia super ! :)

Natka dokładnie . Ja podgrzewacz kupić chciałam Aventa , fauny upatrzylam ale Teściowa mnie uprzedziła , nad laktatorem myslalam ale jednak odpuscilam ... Jak będzie potrzebny to dokładnie męża się wyśle:)

Zakręcona skarbie, a po co Ci podgrzewacz? raczej podgrzewacz idzie w parze z laktatorem nie?
    jak odciagniesz mleko do tej butelki, ktora bedziesz chciala podgrzac? :P

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypominam sobie słowa jaroszki, ja też po prostu przy takim kretynie chyba nie jestem w stanie wytrzymać dłużej

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do Teda 2 sie juz od dawna przymierzam :)
    jeszcze fajny jest film AGENTKA!!! mega sie usmialismy z M

relgh371crdcdbv2.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia zazdrooo :D

ZakreconaOna a ja już na nic nie mam ochoty. Po połowie takiego naleśnika mam dosyć.

Wiecie co?mówią że jeśli dziecko gwałtownie się rusza to że to źle a mój zawsze takie ruchy ma wg mnie :/

Natka co racja to racja ;) wszystko trzeba wtedy prać. Przyzwyczai się dzidzia do mojego proszku a ja używam rexa :P

No i nie kupuje podgrzewacza bo mam mikrofale ;) sterylizatory i laktator...to drugie jak będzie potrzeba ;)

I dziękuję za takie komplementy bo dawno ich nie słyszałam:( a aktualnie swojego R dresiory ubralam bo nie mam wygodnych spodni :(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    przypominam sobie słowa jaroszki, ja też po prostu przy takim kretynie chyba nie jestem w stanie wytrzymać dłużej

Bożeszzz Mika co znowu narobił?
    coś nie doczytałam?? jestem dziś w miarę aktywna!

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Angela mnie teściowa sama kupiła parę dni temu co Wam opowiadalam podgrzewacz firmy tommee tippee

Natka toz Ty jutro 34 tydzień w takim razie według USG zaczynasz ! :D
    No to ładnie: D

Kochana abys,y sie zrozumialy, mam skleroze zaawansowana :/ przepraszam ze ponownie sie pytam o cos co bylo ... Za maly mozdzek na tyle informacji :P

Tez bym meza wyslala, ale za ta cene tutaj to kupie w pl podgrżewacze ze 2 lub trzy. Nie lubie przeplacac, wole wydac to na inne potrzebne rzeczy, z Pl paczka idzie poprzez przewoznika 1 dzien, ale nie lubie kupowac na ostatnia chwile.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dodatku zbliża sie to jebane wesele szwagra, mamy spać w jakiś domkach 8 osobowych, chuj wie jak to tam będzie, wstaje w nocy non stop do kibla, po 1. bedzie mi kurewsko głupio tak wstawać i non stop latać do kibla, po 2. mam swoje dolegliwości już 3. nie wytrzymam tam ku.wa tygodnia

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika kochanie ! :(

Jaroszka no a jak będę karmić kochana mm ? To tez może jakiś czas krotki stać mleczko w podgrzewaczu :) woda czy cos a nie gotować specjalnie , czekać aż ostygnie .
    Co do karmienia piersią to jak będę ładnie karmić bez problemowo to laktator na razie nie będzie potrzebny bo nie mam zamiaru małego zostawiać z kimś wiesz o co chodzi a gdyby była potrzeba czy cos to dokupie laktator :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla wlasnie moj tez jakies takie gwaltowne te ruchy ma...
    kurde rusza sie - zle, nie rusza sie - tez zle!

jak tu nie zwariowac?

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Bożeszzz Mika co znowu narobił?
    coś nie doczytałam?? jestem dziś w miarę aktywna!

a pojebany jest i tyle, bo chyba bronie go kur.wa tylko przed wami żeby mi głupio nie było

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Paulla wlasnie moj tez jakies takie gwaltowne te ruchy ma...
    kurde rusza sie - zle, nie rusza sie - tez zle!

jak tu nie zwariowac?

widziałam dziś filmik o dzieciaczku w brzuszku takim właśnie jak nasze dzidzie, leżą leżą sobie leżą i nagle jeb i tak w kółko, mają już mniej miejsca, zbierają siły i wtedy najebują z całej siły - może sprawdzają naszą wytrzymałość

jaroszka, Bąbelek lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mika kochanie ! :(

Jaroszka no a jak będę karmić kochana mm ? To tez może jakiś czas krotki stać mleczko w podgrzewaczu :) woda czy cos a nie gotować specjalnie , czekać aż ostygnie .
    Co do karmienia piersią to jak będę ładnie karmić bez problemowo to laktator na razie nie będzie potrzebny bo nie mam zamiaru małego zostawiać z kimś wiesz o co chodzi a gdyby była potrzeba czy cos to dokupie laktator :)

kurwa no moja glupota nie zna granic! Ty wiesz, ze ja zapomnialam o tym mleku modyfikowanym...hahaha ja pierdziele....:P

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no Teda polecam serio !!! :D
    Mika ale każdy normalny zrozumie Twoje wstawianie na siusiu , spokojnie ... Jak są domki to wczesniej !możesz się położyć spać przecież , każdy tez zrozumie . W końcu nie jesteś w 3 miesiącu ciąży ...

Angela rozumiem ta skleroze doskonale . :D

Paulla mój czasami tez mocno aktywny jest i nie martwie się:) a co do zarelka ja tez mam mały apetyt ale muszę cos jesc

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka luzik hahahaha
    Mika przed nami nie musisz go bronić , wygadaj się cala jak !musisz , cala swoja złość !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet z mężem nie zostawisz? :) ale tak masz racje, ja tez nie kupuje narazie rzeczy, ktorych nie wiem czy bede uzywac, bo i po co.

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może zrozumieją może nie, fakt jest taki że będzie tam dwójka dzieci 3 i 7 lat, a mnie już u mnie w domu głupio jest non stop chodzić do lazienki, to co dopiero przy obcych

‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ