Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia super !
Natka dokładnie . Ja podgrzewacz kupić chciałam Aventa , fauny upatrzylam ale Teściowa mnie uprzedziła , nad laktatorem myslalam ale jednak odpuscilam ... Jak będzie potrzebny to dokładnie męża się wyśle:)Nynusia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Nynusia super !
Natka dokładnie . Ja podgrzewacz kupić chciałam Aventa , fauny upatrzylam ale Teściowa mnie uprzedziła , nad laktatorem myslalam ale jednak odpuscilam ... Jak będzie potrzebny to dokładnie męża się wyśle:)
Zakręcona skarbie, a po co Ci podgrzewacz? raczej podgrzewacz idzie w parze z laktatorem nie?
jak odciagniesz mleko do tej butelki, ktora bedziesz chciala podgrzac? -
Nynusia zazdrooo
ZakreconaOna a ja już na nic nie mam ochoty. Po połowie takiego naleśnika mam dosyć.
Wiecie co?mówią że jeśli dziecko gwałtownie się rusza to że to źle a mój zawsze takie ruchy ma wg mnie
Natka co racja to racjawszystko trzeba wtedy prać. Przyzwyczai się dzidzia do mojego proszku a ja używam rexa
No i nie kupuje podgrzewacza bo mam mikrofalesterylizatory i laktator...to drugie jak będzie potrzeba
I dziękuję za takie komplementy bo dawno ich nie słyszałam:( a aktualnie swojego R dresiory ubralam bo nie mam wygodnych spodni -
ZakręconaOna wrote:Angela mnie teściowa sama kupiła parę dni temu co Wam opowiadalam podgrzewacz firmy tommee tippee
Natka toz Ty jutro 34 tydzień w takim razie według USG zaczynasz !
No to ładnie: D
Kochana abys,y sie zrozumialy, mam skleroze zaawansowanaprzepraszam ze ponownie sie pytam o cos co bylo ... Za maly mozdzek na tyle informacji
Tez bym meza wyslala, ale za ta cene tutaj to kupie w pl podgrżewacze ze 2 lub trzy. Nie lubie przeplacac, wole wydac to na inne potrzebne rzeczy, z Pl paczka idzie poprzez przewoznika 1 dzien, ale nie lubie kupowac na ostatnia chwile. -
w dodatku zbliża sie to jebane wesele szwagra, mamy spać w jakiś domkach 8 osobowych, chuj wie jak to tam będzie, wstaje w nocy non stop do kibla, po 1. bedzie mi kurewsko głupio tak wstawać i non stop latać do kibla, po 2. mam swoje dolegliwości już 3. nie wytrzymam tam ku.wa tygodnia
-
Mika kochanie !
Jaroszka no a jak będę karmić kochana mm ? To tez może jakiś czas krotki stać mleczko w podgrzewaczuwoda czy cos a nie gotować specjalnie , czekać aż ostygnie .
Co do karmienia piersią to jak będę ładnie karmić bez problemowo to laktator na razie nie będzie potrzebny bo nie mam zamiaru małego zostawiać z kimś wiesz o co chodzi a gdyby była potrzeba czy cos to dokupie laktator
-
jaroszka wrote:Paulla wlasnie moj tez jakies takie gwaltowne te ruchy ma...
kurde rusza sie - zle, nie rusza sie - tez zle!
jak tu nie zwariowac?
widziałam dziś filmik o dzieciaczku w brzuszku takim właśnie jak nasze dzidzie, leżą leżą sobie leżą i nagle jeb i tak w kółko, mają już mniej miejsca, zbierają siły i wtedy najebują z całej siły - może sprawdzają naszą wytrzymałośćjaroszka, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Mika kochanie !
Jaroszka no a jak będę karmić kochana mm ? To tez może jakiś czas krotki stać mleczko w podgrzewaczuwoda czy cos a nie gotować specjalnie , czekać aż ostygnie .
Co do karmienia piersią to jak będę ładnie karmić bez problemowo to laktator na razie nie będzie potrzebny bo nie mam zamiaru małego zostawiać z kimś wiesz o co chodzi a gdyby była potrzeba czy cos to dokupie laktator
kurwa no moja glupota nie zna granic! Ty wiesz, ze ja zapomnialam o tym mleku modyfikowanym...hahaha ja pierdziele.... -
Jaroszka no Teda polecam serio !!!
Mika ale każdy normalny zrozumie Twoje wstawianie na siusiu , spokojnie ... Jak są domki to wczesniej !możesz się położyć spać przecież , każdy tez zrozumie . W końcu nie jesteś w 3 miesiącu ciąży ...
Angela rozumiem ta skleroze doskonale .
Paulla mój czasami tez mocno aktywny jest i nie martwie sięa co do zarelka ja tez mam mały apetyt ale muszę cos jesc