X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia super ! :)

Natka dokładnie . Ja podgrzewacz kupić chciałam Aventa , fauny upatrzylam ale Teściowa mnie uprzedziła , nad laktatorem myslalam ale jednak odpuscilam ... Jak będzie potrzebny to dokładnie męża się wyśle:)

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie macie fajne humory, że ja tylko zapytam o jakiś tytuł fajnego filmu i spadam z forum, nie nadaje się i psuć nastrojów też nie będę

Nynusia ja dziś przywlokłam cały wór z lumpeksu ciuszków i też byłam happy

Nynusia lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie uciekaj , nie psujesz humorów a może wręcz poprawisz sobie przy Nas . :*

Ogladalas Ted 2 ?? ja dziś wlaczylam to padlam ze śmiechu !
    To jest film dla mnie , Ciebie i Jaroszki hahaha takich świnek <3

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka ja tez :) tzn laktator odda mi siostra, nawet nie wiem czy ma podgrzewacz.
    Napewno sterylizator ma, ale on sie przydaje jak dziecko modyfikowanym karmione

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Nynusia super ! :)

Natka dokładnie . Ja podgrzewacz kupić chciałam Aventa , fauny upatrzylam ale Teściowa mnie uprzedziła , nad laktatorem myslalam ale jednak odpuscilam ... Jak będzie potrzebny to dokładnie męża się wyśle:)

Zakręcona skarbie, a po co Ci podgrzewacz? raczej podgrzewacz idzie w parze z laktatorem nie?
    jak odciagniesz mleko do tej butelki, ktora bedziesz chciala podgrzac? :P

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypominam sobie słowa jaroszki, ja też po prostu przy takim kretynie chyba nie jestem w stanie wytrzymać dłużej

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do Teda 2 sie juz od dawna przymierzam :)
    jeszcze fajny jest film AGENTKA!!! mega sie usmialismy z M

relgh371crdcdbv2.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia zazdrooo :D

ZakreconaOna a ja już na nic nie mam ochoty. Po połowie takiego naleśnika mam dosyć.

Wiecie co?mówią że jeśli dziecko gwałtownie się rusza to że to źle a mój zawsze takie ruchy ma wg mnie :/

Natka co racja to racja ;) wszystko trzeba wtedy prać. Przyzwyczai się dzidzia do mojego proszku a ja używam rexa :P

No i nie kupuje podgrzewacza bo mam mikrofale ;) sterylizatory i laktator...to drugie jak będzie potrzeba ;)

I dziękuję za takie komplementy bo dawno ich nie słyszałam:( a aktualnie swojego R dresiory ubralam bo nie mam wygodnych spodni :(

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    przypominam sobie słowa jaroszki, ja też po prostu przy takim kretynie chyba nie jestem w stanie wytrzymać dłużej

Bożeszzz Mika co znowu narobił?
    coś nie doczytałam?? jestem dziś w miarę aktywna!

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Angela mnie teściowa sama kupiła parę dni temu co Wam opowiadalam podgrzewacz firmy tommee tippee

Natka toz Ty jutro 34 tydzień w takim razie według USG zaczynasz ! :D
    No to ładnie: D

Kochana abys,y sie zrozumialy, mam skleroze zaawansowana :/ przepraszam ze ponownie sie pytam o cos co bylo ... Za maly mozdzek na tyle informacji :P

Tez bym meza wyslala, ale za ta cene tutaj to kupie w pl podgrżewacze ze 2 lub trzy. Nie lubie przeplacac, wole wydac to na inne potrzebne rzeczy, z Pl paczka idzie poprzez przewoznika 1 dzien, ale nie lubie kupowac na ostatnia chwile.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w dodatku zbliża sie to jebane wesele szwagra, mamy spać w jakiś domkach 8 osobowych, chuj wie jak to tam będzie, wstaje w nocy non stop do kibla, po 1. bedzie mi kurewsko głupio tak wstawać i non stop latać do kibla, po 2. mam swoje dolegliwości już 3. nie wytrzymam tam ku.wa tygodnia

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika kochanie ! :(

Jaroszka no a jak będę karmić kochana mm ? To tez może jakiś czas krotki stać mleczko w podgrzewaczu :) woda czy cos a nie gotować specjalnie , czekać aż ostygnie .
    Co do karmienia piersią to jak będę ładnie karmić bez problemowo to laktator na razie nie będzie potrzebny bo nie mam zamiaru małego zostawiać z kimś wiesz o co chodzi a gdyby była potrzeba czy cos to dokupie laktator :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla wlasnie moj tez jakies takie gwaltowne te ruchy ma...
    kurde rusza sie - zle, nie rusza sie - tez zle!

jak tu nie zwariowac?

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Bożeszzz Mika co znowu narobił?
    coś nie doczytałam?? jestem dziś w miarę aktywna!

a pojebany jest i tyle, bo chyba bronie go kur.wa tylko przed wami żeby mi głupio nie było

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Paulla wlasnie moj tez jakies takie gwaltowne te ruchy ma...
    kurde rusza sie - zle, nie rusza sie - tez zle!

jak tu nie zwariowac?

widziałam dziś filmik o dzieciaczku w brzuszku takim właśnie jak nasze dzidzie, leżą leżą sobie leżą i nagle jeb i tak w kółko, mają już mniej miejsca, zbierają siły i wtedy najebują z całej siły - może sprawdzają naszą wytrzymałość

jaroszka, Bąbelek lubią tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mika kochanie ! :(

Jaroszka no a jak będę karmić kochana mm ? To tez może jakiś czas krotki stać mleczko w podgrzewaczu :) woda czy cos a nie gotować specjalnie , czekać aż ostygnie .
    Co do karmienia piersią to jak będę ładnie karmić bez problemowo to laktator na razie nie będzie potrzebny bo nie mam zamiaru małego zostawiać z kimś wiesz o co chodzi a gdyby była potrzeba czy cos to dokupie laktator :)

kurwa no moja glupota nie zna granic! Ty wiesz, ze ja zapomnialam o tym mleku modyfikowanym...hahaha ja pierdziele....:P

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no Teda polecam serio !!! :D
    Mika ale każdy normalny zrozumie Twoje wstawianie na siusiu , spokojnie ... Jak są domki to wczesniej !możesz się położyć spać przecież , każdy tez zrozumie . W końcu nie jesteś w 3 miesiącu ciąży ...

Angela rozumiem ta skleroze doskonale . :D

Paulla mój czasami tez mocno aktywny jest i nie martwie się:) a co do zarelka ja tez mam mały apetyt ale muszę cos jesc

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka luzik hahahaha
    Mika przed nami nie musisz go bronić , wygadaj się cala jak !musisz , cala swoja złość !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet z mężem nie zostawisz? :) ale tak masz racje, ja tez nie kupuje narazie rzeczy, ktorych nie wiem czy bede uzywac, bo i po co.

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może zrozumieją może nie, fakt jest taki że będzie tam dwójka dzieci 3 i 7 lat, a mnie już u mnie w domu głupio jest non stop chodzić do lazienki, to co dopiero przy obcych

‹‹ 1503 1504 1505 1506 1507 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ