Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c40d2d7c05c.jpg
Nasze naleśnikorki
Jeden i to nawet nie cały wszedł do brzuchola :p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cadf7075579d.jpg i nasz brzucho w 28tc
Hmmm była taka cisza i dupa...znowu hałasy...jutro od 14 u mamy będę i aż z radości chce mi się skakać że nie będę słuchać tych psów i rodzinki R za ścianą. Na krótko bo do wieczorka ale zawsze cośola.321, Natka88, ZakręconaOna, Nynusia, zakocona, annggela, paula1, Lexie lubią tę wiadomość
-
Natka to niezła kluseczka z niej
ale wiesz takie pomiary mogą się mylić nawet do 0,5kg.
Paula cudny brzuszek
Antoś wierci się niesamowicie dzisiaj. Mowie do niego co chwile żeby jak najdłużej w brzuszku posiedział. Nie wiem po kim on taki niecierpliwy jest. -
Natka no piknie karmisz to Twoje dzieciatko
Mikejla u mamy to ty szybko przybiezesz na wadze
agatka czyli problem zglowy imozesz spac spokojnie .
Paulla nieraz cale popoludnie wystarczy u mamy , zeby zregenerowac sily i sie wyciszyc.
Babelek odpoczywaji i sie nie zamarwiaj.Napewno lekarz cos poradzi.
Ja dzisiaj chyba przecholowalam . Sprzatnelam pokoj corki i sypialnie ,pomylam dwa okna i powiesilam firanki i teraz leze bo rozbolal mnie brzuch .Dosyc mocno,ae mam nadzieje , ze po nospie przejdzie . Moj sie pyta czy dzwonic po karetkeWariat !
Tak wogole to mi dzisiaj dziala na nerwy . Siedzial caly dzien w domu i nic nie zrobil .No moze tylko obiad , ale to pewnie dlatego , ze byl glodny . Jak wyjelam odkurzacz to mowi , ze odkurzy ,a ja sie pytam czy nie ominie zakamarkow,a on z tekstem , ze przeciez tam nikt nie zagloda .Podziekowalam za jego checi i sama to zrobilam . Mowie , zeby zdjal firanki w biurze bo okno bede myla , a onmowi to firanki odsune na bok i nie ma potrzeby prac . Przeciez sa czyste . No rece opadaja.Matko kto mi dom posprzata jak bede w szpitalu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:05
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wiem, ze sprzęt ma tez granice bledu, ten akurat podaje +/- 110g, a waga mojej corci i tak jest wyposrodkowana wartoscia. U mojej gin (wazne usg powtarzam prywatnie, stad dzisiejsza wizyta) te wahania to +/- 200g. Jak sie faktycznie urodzi wcześniej, to bedzie 'normalna', ale jak poczeka do tp wg om, to to beda ciezkie dla mnie chwile
Paula, narobilas mi ochoty na naleśniki!
Babelek, trzymam kciuki za Antosia:) -
A tak wogole nawiazujac to rozmowy o czyszczeniu noska u niemowlat to u nas stosuje sie taka metode :
https://www.youtube.com/watch?v=U2y0h67lFTw
Nie wiem czy bede w stanie zrobic to sama , ale polozna mnie pewnie wszystkiego nauczy.
Widzialam jak robi to moja szwagierka i rzeczywiscie super czysci nosek.
PS:Jak ja bym zjadla nalesnikaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:27
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Natka ale klunia
to jak 3 tyg starsza to który tydzień wychodzi z USG ??
Babelek skarbie wiem , ze ciężko Ci opanować strach ale nie czytaj na necie bo to poglebiac go będzie , Ja kiedyś z bólem jajników i głowy u wujka google miałam guza mózgu: D
Czasem ma racje ale rzadko !
Musisz odpoczywać , na wizytę pojdziesz podadza ci sterydy i maluch gdyby cos tfu tfu tfu jak wyjdzie wcześniej większe szanse będzie miał na przeżycie ! A na pewno jeszcze wytrzyma w brzusiu a Ty dbaj o was :*
Bąbelek lubi tę wiadomość