Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My dream Ja nie wiem
raczej płyn jelenia kupie ale będę myśleć jak w Pl będę .
A co do kosmetyków dla malucha Ja w UK kupilam z firmy LASH płyn do kąpieli z naturalnych całkowicie składników , oliwa w środku:) jest bajeczny
Zaplacilam za niego 85 zł za 0,5l wiec więcej kupować nie będę , jeżeli dziecku nie przypssuje w co watpie !!!to wtedy będę myslec
-
my dream wrote:hej
troszkę mnie nie było, ale już jestem, a to wakację, a to coś tam i dzień, tydzień leci.
jaki kupujecie proszek dla Dzidziusiów??
ja się tak zastanawiam, bo moja matula odradza mi prania w proszkach dziecięcych, mówi,że lepiej przyzwyczajać dziecko do normalnego proszku, w którym się pierze (oczywiście nie jakimś najtańszym)
no, ale jeśli będzie jakaś reakcja alergiczna, to nie wiem -
Agania nie widzę innej opcji, musi być dobrze
Lojka to mój ma podobnie, kiedyś za nim chodziłam jak odkurzał bo omijał za łóżkiem. Ostatnio jednak odkurzał, podłogi umył, szafki w kuchni umył. Później przyszedł i powiedział że się naprawdę zmęczył. Ja do niego: Ano widzisz jak to jest
Natka dzięki, przydadzą się -
Nasze szczęście waży 1490g (+/- 150g; 30t1d)
Wszystko w porządku jestLeży dalej główkowo, więc chyba się już nie odwróci mam nadzieję. Ja mam ilość płynu owodniowego prawidłową. No generalnie wszystko ok
Przebeczałam większość badania, bo wreszcie po 2 mscach zobaczyłam jego buźkę i rączki i całego jego, a nie tylko tyłekNo i po 10 tyg dowiedziałam się, jakie ma wymiary
Fotki niestety słabe, więc nie mam co wstawić.
Za 2 tyg wizyta u gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:50
aanaa, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, my dream, PauLLa, annggela, Nynusia, onka, paula1, jaroszka, Natka88, polkosia, stokrotka25, agaton, agania, Lexie, Muffinka1019, soraya lubią tę wiadomość
-
Dziękuje zA kciuki ! Jaroszka możesz juz puścić, na szczęście nic nie bolalo zmienił tylko lekarstwo ufff!!!
Natka super! Dobrze ze rośnie, chyba pierwszy maluszek z dwójka z przodu
Agatka super wieści
Polkosia koniecznie później wstaw fotki !
Zakocona , wspaaaaaniale wiadomości ! Cieszę się ze wszystko super :*
Ja właśnie wzięła prysznic i odpoczywam , dziś taki zalatany dzień, jutro trzeba jechać na jakieś zakuppy później urodziny chrzesniaka i jeszcze później tort trzeba piec dla mojego D , chyba ze w sobotę wstane wcześniej
Mam nadzieje ze wieczór wam dobrze mija, Pauuula dawaj tego nalesnika ! A brzusio superWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 20:49
my dream, jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość
-
Co do proszków ja postawiłam na płyn do prania Lovela cenowo spoko i koleżanki stosowaly wiec i ja wypróbuję
Natka, Zakocona gratuluję dużych bobaskow
Moja tez główkowo i tez mam nadzieję że tak zostanie dziś ładnie mi daje popalić czasami to mam wrażenie ze wypcha ta nogę czy rękę na zewnątrz a skóra z napinania nieźle boli -
Zakrecona, wg USG "Mala" odpowiada 32+6 tc...
Dla mnie noworodki dziela sie na ladne i brzudkie, nie ma takich posrednich
Plus jest taki, ze z tej niemowlecej brzydoty sie wyrasta ;P
Ja planuje prac w proszku (plynie), ktory sami uzywamy. A jak wyjdzie jakas alergia, to wtedy kupie proszek "dzieciecy".nenka2 lubi tę wiadomość
-
ZakreconaOna dzieeeeeki
pokazny i ciężko z nim
Natka też uważam że można prać w swoim a jak cos to w dziecięcym. Przecież jak coś ubiore to przytule dziecko do swoich ubrań i co???wychodzi że swoje mam też w dziecięce proszki wrzucić?
Bąbelek tule mocno mocno :*
Zakocona gratki :*Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Paulla no mnie z mniejszym brzuchem juz ciężko a co dopiero laska które maja pokaźne mieszkanka dla swoich malusiow .
Kurcze ale mnie dziś żołądek pobolewa ...
Mam mega ochotę na kolacje zjeść buleczke z dzemorem i wypić czekoladę gorąca do tego ! I to właśnie uczynie mniaaaaaaamNatka88, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Paula, wlasnie dlatego wielu producentow zaleca tez pracie swoich rzeczy w ich proszkach (wiekszy zarobek dla nich). Z tym, ze to nie tylko ubrania, ale i posciel, koce czy reczniki. Ach, ten biznes ciazowy;)
Ja podgrzewacza nie kupuje narazie (tak samo jak laktatora), jak sie po porodzie okaze, ze sa potrzebne, to wysle malzajaroszka lubi tę wiadomość