Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski wcinam z Małym naleśniki z jabłkami i powidełkami
jakoś tak naszło nas hehe
Odnośnie karty ja muszę sprawdzić polise bo w niej jest zapisane ile za pobyt w szpitalu i wgl. Mama trzyma ją dla mnie w domu a ja jadę jutro bo do dentysty śmigamy...uhhh
Szczesliwa dawaj znać jak u Cb po wizycie:* -
aanaa wrote:Ja tez mam ubezp grupowe z pracy. Dostałam kasę za każdy dzień w szpitalu plus ta karta apteczna. Daj koniecznie znac czy ja dostaniesz bo pytalam wielu osob i nikt jej nie dostal, nie wiem czy to jakaś nowość czy ja miałam przypadkiem taki zapis w umowie
Też mam ubezpieczenie grupowe w pracy z PZU i jakieś dwa lata temu zmieniły się warunki polisy i właśnie doszła karta apteczna
Jak w lutym byłam dwa razy po trzy dni w szpitalu to oprócz kasy za pobyt dostałam dwie karty po 200 zł, które wykorzystałem na leki i witaminki. Miałam możliwość też męża u siebie ubezpieczyć i tak też zrobiłam od razu po ślubie. W maju był na operacji i oprócz kasy za pobyt i operacje przysłali kolejna kartę, która właściwie się zaopiekowalamw końcu trochę się zaczęło zwracać skladkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 18:09
aanaa lubi tę wiadomość
-
A mam pytanie... Moniczka piszesz, że dostałaś dwie karty za pobyty 3 dniowe? BO ja teraz bylam 6 dni, ale wczesniej byłam 3 dni i nawet nie byłam z tym w PZU bo u mnie kasa jest od 4 doby...to może faktycznie iść bo za te 3 doby chociaz kartę dostane?
-
Bąbelek, odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz leż!
Mąż posprząta.
Agatka, dobre wieści
A ja właśnie odebrałam wózek, kołyskę i bujaczekrah, Natka88, agaton, zakocona, szczesliwa_mamusia21, annggela, paula1, soraya, Magnosia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Oj, na razie nie składam nic, bo nie mam miejsca na to, a poza tym się zakurzy wszystko
Za dwa tygodnie zaczynają robić pokój, to tylko jak skończą wrzucę foty
Bąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Amerie wrote:A mam pytanie... Moniczka piszesz, że dostałaś dwie karty za pobyty 3 dniowe? BO ja teraz bylam 6 dni, ale wczesniej byłam 3 dni i nawet nie byłam z tym w PZU bo u mnie kasa jest od 4 doby...to może faktycznie iść bo za te 3 doby chociaz kartę dostane?
Ja w warunkach mam wpisane, że kasa mi się należy za pobyt trwający minimum 3 doby i trochę się bałam, że nie dostanę kasy, bo pełnych 3 dób nie byłam (raz poszłam we wtorek po południu a wypisali mnie w czwartek, a drugi w środę koło 9 i wypisali w piątek), ale.dostałam za każdy pobyt. Zgłaszałam to w kadrach w pracy, w sumie karta należy się chyba za pobyt bez względu na ilość dni. Zawsze można poinformować o pobycie i przedstawić wypis, najwyżej nie dadzą karty.PauLLa lubi tę wiadomość
-
Polkosia, jaki wariant kolorystyczny wozka wybraliscie? My mamy antracyt z czerwienia:) W sumie najpopularniejszy chyba;)
Moje dziecko pierwsze przekroczylo magiczny 1kg wagi, a dziś na wizycie miala juz 2031 kg! Czy ona nie moze byc pierwsza w czyms co matki nie zabije przy porodzie? ;P Lekarz skwitowal, ze najwyzej będzie ważyc 4,5 kg i sami ja wyciagnal. Nie wyobrazam sobie rodzic takiego klospa! Poza tym jest zdrowa i duza (3 tygodnie do przodu)ola.321, PauLLa, agania, aanaa, onka, soraya, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, zakocona, annggela, paula1, Lexie, Magnosia lubią tę wiadomość