Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to jak od szczeniaka to najwidoczniej jaka wada noska np. I ciurcha
Nie , nie jestem pojebana żeby sobie niszczyć mieszkanie jeszcze ! Juz spokój bo on z domu wyszedł widzialam przez okno ale mój D właśnie ma przerwę w pracy i z nim gadam i się wkurwil i o 6:30 rano wraca i powiedział ze idzie porządek z kurwami zrobić bo dosc ma ... I do właściciela w południe -
Alescie nastukaly w nocy
Witam się i ja z rana po doczytaniu was
Dzisiaj L idzie wieczorem na powtórkowe pepkowe do kolegi, u którego był 2 tyg temu.
Jedna z moich kotek nie zaszła w ciążę (żadna niespodzianka). Mam nadzieję, że choć druga tak..
-
To my dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5938e0e7787c.jpg
No poprawiny pępkowego "trzeba zrobić, bo ostatnim razem nie wszyscy mogli się przyjść napić, bo poprzedniego dnia było pępkowe innego kolegi" (cytat kolegi, który urządza te poprawiny...).annggela, Lexie, lojkalojka, Fatim, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, FreshMm, paula1, ola.321, onka, Bąbelek, soraya, madu, Natka88, agania, PauLLa, Nynusia, agaton, Magnosia, Blondik lubią tę wiadomość
-
no cześć gołąbeczki!! ja dziś miałąm ochotę na pączki to i zjadłam, ziemniory na pierogi naklepane także jest ok.
wstałam przed 8, zjadłam i myślę o której tu w miasto iść...a przypomniałam sobie, że nie jade na wesele przecież to i za sukienką łazić nie musze
dlatego opieprzania ciąg dalszy...chociaż może w końcu rozpakuje torbe i powsadzam ubrania do szafek, bo nie było kiedy!
zdjęcia brzucha zrobie później, po pierogach, będzie większy heheFatim, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
No zescie poszalaly wczoraj
Dzis nie obylo sie bez licznych pobudekmoze i ja cykne sobie fotke brzuszka wydaje mi sie ze troszke do gory poszedl, choc jak jakas kobieta mnie widzi to mowi ". Ojej jaki malutkii brzuszek i jak nisko jest". Zgubilam 2 cm w brzuszku
Zakocona, sliczny brzunioWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 08:55
-
Ja juz tez prze kawie w towarzystwie belly
zakocona jaka Ty jestes zgrabniutka w ciazyCudownie !
Ja ide zjesc sniadanie , a potem trzeba kilka oplat porobic , bo to koniec miesiaca i znowu kilkaset stowek poleci wrrr...
Ja cie ciesze , bo dzis piateczek i potem zostanie mi tylko 5 dni roboczych i urlop , a po nim zasluzone L4
Mikejka ,a Ty tata torne rozpakuj , przeciez ty w kraju zostajesz!!! Na dluzej
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015