Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Zakocona piękny brzusio
Idę na 11.40 na wizytę z tym 3 najważniejszym USG, trzymajcie kciuki, bo całą noc miałam koszmary. Śniło mi się, że urodziłam za wcześnie i sama musiałam robić sobie CC a córa ważyła trochę ponad 600gwczoraj się wyprowadziłam od męża więc to pewnie dlatego, bo jestem obecnie wrakiem człowieka...
-
Moze i jasobie fotke zrobie
Cos czuje , ze dzisiaj bedzie dzien brzuchowyCzekamy na zdjecia !
Fatim Trzymam Kciuki i napewno dzidzia pieknie sie zaprezentuje do zdjecia
I mysle , ze dobrze zrobilas , ze sie wyprowadzilas ! Tylko teraz zostan dluzej u rodzicow ,a maz napeno zrozumie swoje bledy i moze wtedy sie ogarnie i zmieni . Czego Ci z calego serca zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 09:13
Fatim lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Moze i jasobie fotke zrobie
Cos czuje , ze dzisiaj bedzie dzien brzuchowyCzekamy na zdjecia !
Fatim Trzymam Kciuki i napewno dzidzia pieknie sie zaprezentuje do zdjecia
I mysle , ze dobrze zrobilas , ze sie wyprowadzilas ! Tylko teraz zostan dluzej u rodzicow ,a maz napeno zrozumie swoje bledy i moze wtedy sie ogarnie i zmieni . Czego Ci z calego serca zycze
Tak dokładnie! Ja już zrozumiałam, że mój to palant na biegunach, jeszcze go zaczne wkurwiać zdjęciami, wtedy mu będzie dopiero przykro! do tego jakieś zdjęcia obiadków, pierożków, gulaszu, mmm on może co najwyżej pomarzyć, a i tak nie wiem czy ma tak wyobraźnie rozbudowaną -
Zakręcona WOW, WOW i jeszcze raz WOW wyglądasz rewelacyjnie!
Po twarzy widać diametralna zmianę, oczywiscie nadal ladniutka, ale Ci powiem, ze nawet przy tych 112 kg bym sie za Tobą obejrzała
A teraz wyglądasz ekstra i zostań juz tak, kobieta musi miec trochę ciałka ja tam lubię pełny tyłek i bioderka jak beyonce
A ty do tego jeszcze masz cycki, których mi brakuje....
Ok wystarczy słodkości, bo sie nam tutaj rozplyniesz
Wracam nadrabiac zaległości , zaraz wracamZakręconaOna, aanaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim trzymam kciuki za badania, na pewno maluszek juz duzy, piekniutki i zdrowiutki:*
Zakocona brzuszek cudowny *-*
Ja mam dzisiaj wizyte u diabetologa, a jutro usg III trymestru i tez sie troszke stresuje, bo ostatnio mala miala troszke chudy brzuszek. Mam nadzieje, ze urosla i ma juz pokazny ten brzuchFatim lubi tę wiadomość
-
Hej laski ale wy wariujecie w nocy
Nieźle te wasze fotki! Brzuszkow metamofroz , ekstra !
Fatum , trzymaj się kochana , jak będzie Ci źle pisz do nas !
Ja zaraz na zakupy, później urodziny chrzesniaka , ah zajęć a zajęć dziś, pewnie zajrze dopiero wieczorkiem i będę miała nieźle do nadrobienia
Miłego dnia i dużo uśmiechu dla wasannggela, jaroszka, Fatim, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Fatim, trzymam kciuki za wizyte :** na pewno eyjdziesz z wielkim usmiechem na twarzy ! A co do meza, dobrze zrobilas, niech odczuje Twoj brak, mowia ze docenia sie gdy sie straci !
Glupki Ci faceci, nie doceniaja nas. Mysla ze jak juz po slubie to starac sie nie musi i ustawiac nas beda pod swoje zachcianki, ooo nie !
A propo cyckow Jaroszka ja tez ubolewam nad tym ze nie sa wieksze tylko pelniejsze. Wczoraj sie smialam do swojego, ze wygladaja jsk kulki od pokemonow, bo jeszcze opalenizna trzymajaroszka, Fatim lubią tę wiadomość
-
Mikuś do Ciebie w końcu doszłam! Ale dziewczynka z Ciebie slodziaszna, ma sie ochotę wziąć i przytulić !!!
A generalnie jesteś przeciez zboczuchem i pozytywnie zakręconym człowiekiem, teksty masz dobrehehe
Apropos Waszego tematu wczorajszego, ja to mam dwa wibratoryannggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Jaroszka ja szprycha to bylam w styczniu ,a teraz to taka damska wersja buddy
Ale mam nadzieje , ze lato 2016 przywitam w rozmiarze 36-38
Haha damski budda! Podoba mi sie
Teraz to wyjątkowy czas, wiec nie ma co sie martwić, ale bankowo wrócisz do formy, tego jestem pewna!!! Masz motywacje w tych fotkach. Naprawdę swietnie wyglądasz, nóżki tez zgrabniutkie i szczuplutkie! -
annggela wrote:Lojka z Twoim zaparciem patrzac na ostatnia metemorfoze to na pewno wrocisz do formy, nie jedna 16-stka zazdrosci Ci figury !
Jaroszka to i tak lepiej masz ja dopiero cycki B mam a dupa Lnieproporcjonalnie w ch**
Angelka to nie chowaj tej pupci!!! Trzeba pokazywać! Masz fotkę? Ciocia Gosia zaraz oceni hehe
Ja lubię figurki gruszkiannggela lubi tę wiadomość
-
Zakocona ładny brzuszek, taki zgrabny, moj chyba tez narazie tak sie trzyma, pępek jeszcze mam na miejscu, ale wiecie, ze mnie jakoś w jego obrębie boli....taki dyskomfort odczuwam.....moze to objaw,ze niebawem wyskoczy! A nie chce, bo mnie to obrzydza...
Fatim powodzenia na wizycie, będziemy czekać na niusy.Fatim lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:08
onka, annggela, Fatim, Mikejla, ola.321, zakocona, Bąbelek, soraya, lojkalojka, FreshMm, jaroszka, Natka88, Lexie, polkosia, PauLLa, Nynusia, agaton, paula1 lubią tę wiadomość