Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
ale macie ładne brzuszki, mój jest taki jakby nie okrągły a płaski, może później jak się zbiorę to zrobię zdjęcie i wstawię.
Dziewczyny nie miałam jeszcze w ciąży infekcji, ale teraz chyba mam, pipka mnie trochę swędzi i śluz jakiś taki dziwny... co można zażywać w ciąży? Czymś smarować? Co jest bezpieczne? Lekarza mam dopiero za 2 tyg... -
lojka, mam nadzieję, że się ich posypie trochę
Bo jak na razie to małe mioty miała ta kotka: 3 i jedno kocię.. W przyszłym tygodniu lecę z nią na USG policzyć maluchy i zobaczyć bijące serduszka
jaroszka, oj tak. Raz dwa zlatuje! Ale porodu kilku maluchów to ja bym przechodzić nie chciałajaroszka lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Cześć dziewczyny
ale macie ładne brzuszki, mój jest taki jakby nie okrągły a płaski, może później jak się zbiorę to zrobię zdjęcie i wstawię.
Dziewczyny nie miałam jeszcze w ciąży infekcji, ale teraz chyba mam, pipka mnie trochę swędzi i śluz jakiś taki dziwny... co można zażywać w ciąży? Czymś smarować? Co jest bezpieczne? Lekarza mam dopiero za 2 tyg...
Hej AganiaJa właśnie byłam we wtorek u mojej gin i też mam infekcję, żółtawy śluz i taki dziwny zapach. Zapisała mi dopochwowo GYNALGIN na receptę, a jeszcze najlepsze, że zaraz poleciałam do apteki wykupiłam, przyjechałam do domu i wsiąkło całe pudełko (musiałam zgubić albo nie zabrać z apteki nie wiem), a moja gin już na urlopie, więc poleciałam do rodzinnego i wypisał mi receptę ufffff
-
nick nieaktualny
-
Jestem i Ja .
Mika sama jesteś zboczeniec ciolku ! :p
Jaroszka ale mi naslodzilas , mogę teraz być twoja czekoladka haha taka zaskoczona jestem a najlepiej rozpuszczalna :p
Lojka jaka szyneczka !!!
Dodinka ale masz brzucha !!!! :o ogromny ! Ale tych kilogramów wgle u Ciebie nie widać dodatkowych
OOo zakocona super wieści , chociaż jedna !!!
Agania Ja jak czekalam na wizytę u lekarza właśnie tez 2 tyg żeby cos wypisał na infekcje bo swedzialo , śluz żółtawy był i szczypa!o tez , położna zrobiła tescik ma!y z moczu wyszły drozdzaki to kapalam się w Rumianku kochana , co trzy dni kąpiel robilam w rumianku a takto prysznic bo wole i przeszło , u lekarza juz jak sprawdzili testem znów nie miałam nic i sensu przypisywać nie bylojaroszka, dodinka lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:lojka, mam nadzieję, że się ich posypie trochę
Bo jak na razie to małe mioty miała ta kotka: 3 i jedno kocię.. W przyszłym tygodniu lecę z nią na USG policzyć maluchy i zobaczyć bijące serduszka
jaroszka, oj tak. Raz dwa zlatuje! Ale porodu kilku maluchów to ja bym przechodzić nie chciała
Patrz jaka równowaga w przyrodzie co nie ? Krótsza ciaza, ale gorszy poród, a u nas na odwrót -
Zakrecona no tak...naslodzilam....ale jakby nie było powodu to uwierz, ze nie rozpisalabym sie tak czekoladko....
Hahah wlasnie mika jes zboczeńcem juz jej to napisałam, ale nie skomentowała!
Super, ze naturalne środki u ciebie podziałały! Ile tych torebek rumianku nawrzucalas do wanny? -
Wiesz co na pol wanny wrzucalam ok 4 torebek do max 6 rumianku ! Mniej więcej wychodziło ok pol opakowania , wrzątkiem wręcz z kranu zalewalam i czekalam aż ostygnie i się zaparzy a potem nura dawalam .
Wiesz , przed ciąża raz miałam chyba ze dwa lata temu czy trzy grzybice pochwy ale to nie mała bo aż serowaty śluz miałam a rumianek tez pomógł!także stawiam na to jak na razie
No naslodzilas ale nie zrobilam się wyższa haha nadal jestem sobą spoko ! Haha: * -
Dzięki dziewczyny, na razie kupię maść clotrimazolum i będę się podmywać rumiankiem i zobaczymy, może dotrwam do wizyty u lekarza, a zareagować trzeba. Ten śluz jest jakiś dziwny, tzn. od początku ciąży mam całkiem inny śluz, jest lekko żółtawy, nawet lekko zielonkawy, lekarz już sprawdzał to 3 razy i wszystko było ok i stwierdził, że widocznie tak mam. No, ale jak teraz zaczęło swędzieć to na pewno nie jest wszystko w porządku. A ile razy dziennie tą maścią mam smarować? Nie używałam jej nigdy... normalnie, że tak powiem tylko zewnątrz?
-
nick nieaktualnyMikejla.. udobruchaj faceta przytulcie sie i sie nie przejmuj.. moj tez sie tak zle zachowywal przy pierwszym dziecku, to jest dla nich szok wielka zmiana, a mezczyzni w przeciwienstwie do nas nie powiedza ze czegos sie boja cos ich gryzie.. a boja sie bardzo, ze nie utrzymaja rodziny ze starci ciebie bo dziecko itp itd.. my z mezem tez mamy rozne etapy teraz akurat jest miodzio jak bysmy sie dopiero co zakochali.. ale czasami to masakra. I on tez nie umie przeprosic przyznac sie do bledu no ale coz kocham go i chcez nim zyc niewazne co bedzie.. zawsze go udobrucham uspokoje i naklonie by mnie uspokoil.
-
Lojka 13 kg na plusie, i taka figura ? Nie masz na co narzekac kochana
I mnie sie takie rady przydadza, ten kremik uzywalam po luteinie bo mialam objawy jak na grzybadzyndzel opuchniety i bolal, nieprzyjemny zapach. Teraz tez mam dziwny sluz jakby lekko zielony, ale jak zaschnie to jest mleczny, teraz nic nie boli nie swedzi ale dziwny ten sluz.
-
Moj maz mnie rozczulil....wiecie co? Nie dziwie sie, ze niektórzy faceci sie tak niefajnie zachowują...
Wczoraj w łóżku mi powiedział, ze on juz by chciał zeby sie mały urodził, bo on nic z tej ciazy mojej nie ma i mi zazdrościWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 11:28
agania, Natka88, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość