Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona jak kto woli , Ja bez problemu moczki do wanny wrzucam do wrzątku i czekam sobie aż woda ostygnie chwile .
tak jak pisalam ale pewnie , można tez tak jak Ty piszesz
Jaroszka no mam na udzie duży , na pol uda w sumie róże z kompasem i tekst
Na nadgarstku mam literke D i nasza date
I na kości podobojczykowej mam napis" free like the wind"
Teraz po urodzeniu jakoś czas Oskara będę robić na lopatce tak dość spory napis Oskar plus stopki i dodatki po czym zaczynamy przygodę z rękawem !
Tatuowanie to moja pasja dosłownie !!! Kocham to robićannggela, jaroszka lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Zakręcona zauważyłam, ze masz sporo tatuaży
Pochwal sie co i w jakim miejscu masz! Tez mi chodzi po głowie tatuaż, miałam robić na 30 stek, ale dzidzia sie pojawiłai całe szczęście oczywiscie zrobię sobie pózniej.
-
zakocona wrote:Cycuchy kociej ciężarówki
Termin ok. 15.09.
Ależ jestem szczęśliwa! Choć jedna w ciąży..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1149700c0d7e.jpg
Ciekawe tylko czy kotka jest szczęśliwa...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
jaroszka, mój wiele razy mówił, że on nie umie odczuwać tej ciąży, jak ja, bo nie nosi dziecka w sobie i chciałby, żeby mały już był na świecie i mógł mieć rzeczywisty fizyczny z nim kontakt
ola, ja miałam ostatnie 2 dni mdłości, wczoraj mało nie zwymiotowałam
zakręcona, ale w wannie nie leci ci woda o temp 100st, a taką powinno się napary ziołowe robić
polkosia, jakbyś zobaczyła ją z kociętami, to byś wiedziała, że jest szczęśliwa, kiedy kocięta maWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 11:37
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Moj maz mnie rozczulil....wiecie co? Nie dziwie sie, ze niektórzy faceci sie tak niefajnie zachowują...
Wczoraj w łóżku mi powiedział, ze on juz by chciał zeby sie mały urodził, bo on nic z tej ciazy mojej nie ma i mi zazdrości
A mój wczoraj sypnął tekstem, że ciąża jest super, bo nie mam okresuLexie, jaroszka, Blondik lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona kochanie Ja palcem nie jestem robiona , tak dla przypomnienia:)
Wiem doskonale , ze nie leci aż taka ale wystarczajaco się parza moczki rumianku w samej gorącej wodzie z wanny bym się mogła wymoczyc w nich:)
Matko walkujemy jeden temat:)
Kuzwa ale słońce: o leże w sypialni i na moja głowę pada słońce przez szybe , czuje jakby miało mi wyjarac włosy ... -
Ok jaroszka:)
Ja kiedyś chciałam kawalek brzucha i na udo zakręt ale niezdecydowalam się i dobrze zrobilam bo w ciąży taki tatuaż jednym słowem się rozpierdala !
A to strata pieniedzy i wyglądu tatuażu na pozniejsze lata a na rozciągniętej skórze ciężko doprowadzić go później do stanu używalności . -
Ola,mdłości nie mam ale krwawienia z nosa regularne..
Fatimka,dopiero teraz doczytałam,wyprowadziłaś się od starego,no i dobrze może dostanie nauczkę,jejuu powinnaś teraz odpoczywać,nie denerwować się,w spokoju oczekiwać narodzin a tyle stresu masz.. Ty i Mikejla.. ja miałam stresa jeszcze pare tygodni temu jak mieszkałam u teściowej.Pisałam wam kiedys jakie ekscesy odstawiał brat męża a potem i teściowa..jak trzeźwi byli to do rany przyłóz ale tylko alkohol wszedł w gre,to praktycznie spokoju nie było,ciągle awantury.. dlatego tez wyprowadzka przyniosła dla nas wybawienie
Własnie moja przyjaciółka dzwoniła,ma termin porodu na 15 sierpnia a niedawno czop Jej odszedł.. normalnie panika w głosie! Kazałam jej do gina dzwonić,zobaczymy co powie..czekam na wieści..annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Angela a ty co masz i gdzie??
ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Hejoo
Ola też mam mdlosci od paru dni...buuu
Dodlinka brzusio słodki a figura. Zazdroo
Zakrecona lol jaka ladna :*
Jaroszka no to facet słodziak *,*
Mikejla i zakrecona tak zarywacie
noce???ja odpadłam przed 1:P
Bylam po kaske w pracy i dzisiaj mogę zamówić łóżeczko i pościel oraz art higieniczne. I git. Torbe spakuje i też będę spokojniejsza
jaroszka, Lexie, dodinka lubią tę wiadomość