Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurcze no pokaźny masz brzuszek! Ja właśnie dzwoniłam do ginki, która prowadziła mi ciąże najbliższy termin 7 września... a prywatnego nr do niej nie mam. Nic, oblatuje okoliczne miasta z aparatem 3/4D, będę płakać chyba jak nie nagram filmiku
dodinka lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczynki
Fatim - trzymam kciuki za wizytę! i mam nadzieję że poukładasz sobie wszystko
! :*
green - daj znać jak u dietetyka
Dziewczyny ale cudowne metamorfozy! zazdroszczę bo mi ciężko było 5 kg zrzucić!
a mi się dziś krew z nosa puściła ciekawe czemu tak... ale już jest ok
Ja dziś się ważyłam i mam już 2 kg na minus a łącznie ok 5 na plus, ciekawe jak będzie w 9 miesiącu, najważniejsze że maluch waży w sam raz
.
-
Fatim wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki
oby mała zdrowo rosła, bo mam obiekcje co do wielkości swojego brzucha i wagi. Myślę, że przez te nerwy nie mogę też normalnie przytyć.
Fatim nie denerwuj sie i nie stresuj już tak... wchodź tu częściej znajdziemy jakiś pomysł na rozweselenieJak tylko wrócisz dawaj znać
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Strasznie dużo piszecie
Zakręcona, Lojka, metamorfozy niesamowite!
Fatim, powodzenia na usg, mam nadzieje ze z mężem się ułoży.
Mikejla , faktycznie młodo wygladaszi mam małą prośbę - mogłabyś dla zakręconej 2ybrac jednak inna ksywke? Domyślam się kiedy piszesz do niej ale jednak tak będzie łatwiej
-
Zakocona brzuszek masz mega kształtny
Dodinka omg! Będzie duży brzusio ale cudownyfajnie wam widać już linie na nim
Fatim powodzenia na USG! Trzymam kciuki
Ja dziś znów na USG idę ale prywatnie do mojego gin bo kazał przyjść , sprawdzimy wszystko jeszcze raz i zobaczy czy te sterydy trzeba będzie podać.dodinka, annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:O kurcze no pokaźny masz brzuszek! Ja właśnie dzwoniłam do ginki, która prowadziła mi ciąże najbliższy termin 7 września... a prywatnego nr do niej nie mam. Nic, oblatuje okoliczne miasta z aparatem 3/4D, będę płakać chyba jak nie nagram filmiku
Kochana w jakiej miejscowosci poszukujesz, moze ktoras z nas Ci doradzi -
Dodinka to prawda nie widac tych kilogramow . No jedynie brzuszku i wyzej
Ty msz 14 na + , a ja raptem 1kg mniej od ciebie i zobacz jakie mam boczki ( szyneczki ) po bokach .
Natka88, annggela, Lexie, Blondik, paula1 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ola mi tez waga w miejscu stoi od 2 miesięcy, ciagle +6.... Ciekawe czemu, a my rośnie, wiec jest ok.
OMG Dodinka jaki bebson...tak w szpikulec idzie, tak jakby ci dzieciaczek wypychal nóżkami, aż sobie to wyobraziłam heh
dodinka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:
Ładnie wyglądasz e tam szyneczki
Mi jest już ciężko strasznieszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Aaaa nie widziałam bede do niej mówisz zboczeńcu, bo w sumie to prawda
Mika czytasz posty wcześniejsze? Pisałam o Tobie i tez użyłam słowa zboczeniec :p sprawdz
Na samej gorze strony 1516Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 10:37
onka lubi tę wiadomość
-
Cycuchy kociej ciężarówki
Termin ok. 15.09.
Ależ jestem szczęśliwa! Choć jedna w ciąży..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1149700c0d7e.jpgjaroszka, lojkalojka, aanaa, WiedźmaMaKota, Blondik, paula1, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Cycuchy kociej ciężarówki
Termin ok. 15.09.
Ależ jestem szczęśliwa! Choć jedna w ciąży..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1149700c0d7e.jpg
Ale ci sie dzieci posypia
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015