Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Toście mi kuźwa ćwieka teraz zadały, przeglądam wózki camarelo i mają stelaż o połowę lżejszy od tutka, ale ja się tak napaliłam na wózek co ma czerwony stelaż
cena jest prawie identyczna... i co ja mam teraz zrobić? masakra
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Toście mi kuźwa ćwieka teraz zadały, przeglądam wózki camarelo i mają stelaż o połowę lżejszy od tutka, ale ja się tak napaliłam na wózek co ma czerwony stelaż
cena jest prawie identyczna... i co ja mam teraz zrobić? masakra
Jak dla mnie to tutek jest mały i niski, a camarelo nieporównywalnie piękniejszyZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Piękniejszy może i jest ale kolory nie do końca mi się podobają, dużo jasnych, a nie wyobrażam sobie jasnego wózka, raz wszędzie gluty z jedzenia, dziecko dotyka wózek łapkami, które powiedzmy sobie szczerze nie zawsze są czyste... dwa tutaj ciągle pada
trzy zauważyłam, ze wzory często mają groszki a to raczej taki print dla dziewczynki, ok teraz będzie Hanka ale drugie dziecko nie wieadomo a nie chciałała bym co dziecko wózka kupować... Borze i Jeżu dlaczego nie ma takiego wózka jakbym chciała?
Blondik lubi tę wiadomość
-
Wiedźma mówisz o Camarelo ? Przecież są dodatkowe kolory za jedyne 20 zł
i jest pełno ciemnych , przeróżnych kolorów .
Dokładnie , bierz ten co Ci się podoba:) i właśnie no , Ja mieszkam w domku wiec nosić nie będę musiała wózka po piętrach , jedyne co to jak będę u Mamy teraz w Pl po porodzie to wtedy i co za tym stoi waga Camarelo idealna -
Kochane - ja zamawiam z angielskiego ebaya i nie widziałam opcji dopłaty za kolor, nie mam możliwości stacjonarnie sobie porównać wózka z wózkiem, chyba, że w szkocji ale tutaj w sklepach są wózki które mi się strasznie nie podobają albo są tak drogie, że aż się płakać chce... samochodu nie mam i sama tez nigdzie nie jeżdżę, wiem, że marudzę ale w sumie tutek to jest wózek na który się natknęłam przypadkiem i spodobała mi się kolorystyka, bardzo ciężki też nie jest więc spoko... A i nie chcę czarnego wózka
Jam jest strasznie wymagająca bestia u mnie nawet łyżeczka musi do kubka pasowaćpolkosia, Blondik lubią tę wiadomość