Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale cudo
szkoda, ze to nie garbusy tylko!!
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Baby-Girls-Bus-Blanket-Pink-VW-Voltswagon-Blanket-backed-in-White-Minky/291373667896?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D32767%26meid%3D70c07260c31f4736b4574791c1bf54c5%26pid%3D100005%26rk%3D4%26rkt%3D6%26sd%3D301701249581Robimy drugiego Dziedzica
-
agania wrote:Dziewczyny a z jakiej formy macie foteliki? Będziecie używać tych z wózków 3in1 czy kupujecie osobno? My się zastanawiamy nad maxi cosi, ale sama nie wiem.
Ja mam wózek 2w1, ale dokupiłam adapter i na stelaż wejdzie też fotelikMy mamy Kiddy Evolution Pro2, taki rozkładany do leżenia. Podobno jest trochę lepszy niż Maxi Cosi, ale też i trochę droższy. My daliśmy za sam fotelik 670 zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:43
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry .
Jej ale mi się dobrze u Tewciowej w sypialni śpi :o raz byłam w WC tylko w nocy. RAZ ! aż w szoku jestem .
Tesciowka w pracy juz , w domu jeszcze D i jego brat śpią hm a Ja glodomor ! Zjadlam wkasnie kanapkę i dalej bym cos zjadła ale pomysłów mi brak: ( na pewno robię kawke i smigam na taras bo to aż przyjemny poranek , ładna pogoda dodatkowo . już 23 stopnie mam
Polkosia Ja niecierpie wózków Q cos tam , zapomnialam jak dalej ! :p moja znajoma która mieszkała u nas w tamtym roku kilka miesięcy miała ten wózek dla córki i cos okropnego a w życiu nie prowadzilam nic gorszego: (
Agania my kupilismy wózek Camarelo Sevilla 2w1 i tam w sezstawie dobralismy fotelik to mamy maxi cosi:)
Mika mamuty wstaly , cxzas jeść !znów dziś rozbujac się do wstania musialaas ? Ja jak bym miała się rozbujac to jebloby łóżko bo teściowa ma takie zajebisty , drewniane: D wiec ograniczam ruchybhahahahah
Szczęśliwa halo !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:47
-
Hej kochane ! Jestem !
Na obchodzie zlecił USG i tak na nie czekam ale nie wiem kiedy się doczekam, parę kropelek tam wyleciało na wkładkę zobaczymy co powiedzą, mały się rusza kopie szlaje wiec musi być dobrze, jak tylko mi zrobią USG to napisze.
Dziękuje ze się martwicie i tak wspieracie! Jesteście kochane -
takie częste stawianie sie macicy w stożek może być poczatkiem regularnych skurczy. moja siostra tak miała. dostała wtedy nakaz leżenia i nospę muisała brac w sporych ilościach. Polkosia leż i odpoczywaj do czwartku. a ginowi pokaż zdjęcia
-
Polowa dziewczyn ma widzę to z forum a polowa się aż dziwi .
Ja jestem z polowy dziwiacych się bo mnie brzuch twardnieje od czasu do czasu , nie powiem , ze nie ale wiadomo to stawia się macica i czasami skurcze BH są normalne szczególnie na tym etapie ciazy juz
Ale co do takich stożków to nie miałam do czynienia na szczęście tego nawet jak napne mięśnie , mnie przy napięciu za dużo się nie dzieje z brzuchem , lekko podbrzusze z malcem idzie w gore jak leże oczywiście ale w ładnym kształcie wiec dlatego tez wiele dziewczyn dxziwi takie cosik:)
Ale pewnientrzeba czekać na wizytę u lekarza a nie potrzebnie się stresowac:) -
agania wrote:Dziewczyny a z jakiej formy macie foteliki? Będziecie używać tych z wózków 3in1 czy kupujecie osobno? My się zastanawiamy nad maxi cosi, ale sama nie wiem.
Widzę, ze prawie wszystkie wielbicie te foteliki marki maxi cosi, a one wcale takie ekstra nie sa. Oczywiscie zawsze lepiej taki niż ten fotelik/nosidełko z wózka 3w1.
My kupujemy firmy Recaro, ale ja juz Wam kiedyś pisałam, ze bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze. Mam tez kupiony adapter do pasów bezpieczeństwa dla siebie, wiec ja mam fiolka na tym punkcie. -
Szczęśliwa to czekamy razem z Toba a na wkładce to zwykły śluz !
Mnie i nie jednej lasce stad śluz leci bardzo .
Blondik moja Ciocia tak miała jak mięśnie sie rozeszly w ciąży tylko u niej juz po zeszły się tylko operacyjnienie należała do szczesliwcow u których się normuje
Angela mój Oskar tez miał w nocy czkawke ale nie za długo wiec dal mamie pospac: D
Wiecie co , strasznie od wczoraj" mdleje" mi ręka lewa ! Dretwieje co chwile , taki bezwlad się wkrada na chwile , mrówki zaraz i dochodzi do siebie i tak znów , dziś znów mi się tak zrobiło przed chwila ...
Moja Mama mówi , ze może mam jakieś niedokrwienie bo ja mam dodatkowo mega dużo plamek małych na ciele białych i kiedyś w Pl właśnie slyszalam ze to może być problem z krążeniem krwi a w UK mi lekarka powiedziała ze to pigment w ciąży się zmienia w co w życiu nie uwierze ! I będę w Pl za 2 tyg na wszystkie badania IDE odrazu i do mojej gin" na skargę" :p -
jaroszka wrote:Widzę, ze prawie wszystkie wielbicie te foteliki marki maxi cosi, a one wcale takie ekstra nie sa. Oczywiscie zawsze lepiej taki niż ten fotelik/nosidełko z wózka 3w1.
My kupujemy firmy Recaro, ale ja juz Wam kiedyś pisałam, ze bezpieczeństwo jest dla mnie najważniejsze. Mam tez kupiony adapter do pasów bezpieczeństwa dla siebie, wiec ja mam fiolka na tym punkcie.
Wiesz, my nie będziemy go dużo używać, jedynie co to do samochodu, a miejsca gdzie jeździmy to do teściów 4km i do mojej mamy 10km, a tak to nigdzie nie jeździmy raczej, a ja nie jestem zwolenniczką wkładania dziecka do fotelika i wiezienie do jak wózek, więc myślę, że maxi cosi jest wystarczający. Tym bardziej, że wiele dziewczyn będzie używało fotelik z wózka 3in1, co do którego zdania są średnie... -
Jaroszka Ja kupilam maxi cosi bo moja znajoma która pracuje w sklepie w Gdańsku z fotelikami , wózkami itp takimi rzeczami dla dzieci poleciła go jak najbardziej , jako jeden z najlepszych fotelikow dla dziecka .
stad mój wybór bo Ja ogólnie to nie znam się na tych sprawach , dopiero się wdrazam także jej opinia dużo mi pomogła a ona się jednak jakoś zna na tym.
a poza tym fotelik będzie do samochodu do Teściowej wiec tez codziennie z małym jeździć nie będzie
Agania polecaaaaaaaaam ! Wózek mega , Ja jestem zakochana hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:05
-
Blondik ale nikt nie przesadza !
Jaroszka wyraziła swoje zdanie tylko na temat fotelikow , no miała prawo:)
Nie widzę tu przesady:)
Ale zgadzam się po części z Toba , każdy atestowany musi być w jakims stopniu bezpiecznyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 10:09
jaroszka lubi tę wiadomość
-
zakręcona - ja jestem zakochana w camarelo
oglądnęłam dokładnie np. tutka grandera i jest niski, nisko osadzony i gondolę ma małą, że dziecko nawet 5 miesięcy w nim nie pojeździ, to samo znajoma w sklepie mówiła, a napalałam się na tego tutka. A camarelo, fajny, duży no i właśnie piękny!