Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesliwa_mamusia trzymaj sie kochana ! Jestem pewna , ze to siusiki sie saczyly i jutro po badaniach wyjdziesz do domu
Teraz postraj sie zasnac ,a noc szybko minie .
Mikejla Twoje teksty to tak mnie bawia , ze smieje sie w glos i tylko maz pyta co znowu smiesznego piszecie
Battinka ja to bez skrepowania powiedzialabym , ze na tym etapie ciazy nie wskazane sa podroze samochodem . Powinni zrozumiec .
A ja jestem z siebie dumna ,bo sie oglilam bez pomocy meza , ani lusterkaI krew sie tez nie polala
Ale latwo nie bylo i ewidentnie malemu przeszkadzala pozycja jaka musialam przybrac .
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, agaton, annggela, BATTINKA lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyNynusia, ja po krótkiej przerwie w tyciu tez ruszylam z kopyta z wagą. Polecam spacerki, ja jak przestaje wychodzić z domu regularnie to od razu szybciej tyje. Inna rzecz, że po prostu czasem są takie skoki wagi i możesz próbować to ograniczać ale nie zwalczysz chyba. ..
-
Dziękuje wam! Tez mam ogromna nadzieje ze to bylky tylko siuski ! I chyba tak zrobię pójdę spać szybciej będzie rano i się dowiem czegoś konkretnego ! Eh z tymi niedzielami nie wiem co oni z tym maja...
W takim razie do jutrra, i jeszcze raz dziękuje ze takie wsparcie ! Dobraaaanoc :* :*annggela lubi tę wiadomość
-
Natka a Ja np. Właśnie ryżu brazowego znieść nie mogę smaku oczywiście a makaron owszem:)
Mamusia kochana eh będzie dobrze na pewno to siuski , jakby wody się łapy to wkładkę mialabys mokra a na lezaco tym bardziej lecą wody z kobiety
Nynusia Ja mam +20i czuje się jak kolos , jak mamut nie słoń kurwa hahaha jak mamucisko , ja nie chodze a się zataczam juz ... A o moich kulasach to nawet nie wspomne bo paw idzie ... Mega źle się tak czuje ale tez pociesxzam się ze jeszcze chwila i za dietę się bierzemy
-
Śpij mamusia dobrze :*
Onka Ja nie jem ani na potęgę ani jakiś złych rzeczy a kuzwa tyje jak prosie także mnie np. Ciężko zastosować wagę bo nie wiem czy pomogloby jakbym jeść przestała hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:58
-
Natka - o to to! Boje się, że pewnego dnia obudzę się i nie zmieszcze nogi między łózkiem i stolikiem, bo te 3kg coś za pięknie mi wyglądają.
Śniło mi się kiedyś, że ważyli mnie na wadze do ziemniaków, ale to dawnoWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
a tak wogóle to na pewno przesadzasz chociaż..........ja to ostatnio z łózka nie mogłam wstać kurde, niby brzuch nieduży, ale muszę się rozbujać żeby się podnieść
ej dobra idę, bo widzę że zaczynam się rozkręcać a tu już nikogo ni ma. ciumki baj baj :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 23:16
-
wstałam godzine temu, tzn obudziłam sie...byłam 2x w wc, zjadłam banana, pół paki czipsów i myslałam, że zasne...a guzik! właśnie wpieprzam bułke z konserwą turystyczną i musztardą
a mam takich dwie. To przez te nasze nocne gadanie o mamutach kurde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 03:54
agaton, lojkalojka, ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość
-
Hej ja się zbieram do pracy..
Mika, Zakrecona jesteście boskie ! Wasze teksty nocne od razu poprawiają mi humor z samego rana :
Ryż spróbuję chociaż jak mówicie ze niedobry to mi też pewnie nie podejdzie coś wymyśle dzięki ;*
Dobra ruszam dupsko z wyra
Miłego dnia ;* -
Ja już od dwóch godzin nie śpię...chyba po 1wszej zasnęłam...myślałam że zgaga wyżre mi przełyk i żołądek. Płakałam a R tylko mnie przytulal...
Czy któraś miała lekarstwo w zębie przez które bolała cała strona głowy w której ono jest,??
Mój Kocik szalał ze swoją córką hehe mała kotka przyszła a On grzecznie się bawiłteraz polazł na dwór a ja już kanapke musiałam zjeść.
Wczoraj siostra ciotki R przywiozła ubranka jejku gdyby nie tak wczesna godzina to poszłabym po nie do tej cuoci...ciekawe ile tego :o -
Hej mamuśki
wczoraj byliśmy u rodziców niby się oszczędzałam ale nie poleżałam tyle co u siebie.. Na szczęście brzuch twardnieje mniej od większej ilości magnezu, może też od tego acardu.
Agaton, jaroszka śliczne te Wasze brzuszkipięknie się prezentujecie.
Czytałam wczoraj na fb o Szczęśliwej-jeszcze raz trzymam kciuki, musi być dobrze!! Oby to był fałszywy alarm.jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa mamusiu, trzymam kciuki. czekamy na dobre wieści.
ja miałam wczoraj mega płaczący dzień, wszystko mnie wkurzało. eh
co do ruchów, tez często panikuję, ze mała sie nie rusza. najbardziej leniwa jest w upały, tylko leniwie się wtedy przeciąga
zaraz zaczynam pranie ubranek
mieszkam w okolicy Katowic, powiedzcie czy bezpiecznie jechac przez całą Polskę na kilka dni nad morze? w środe zapytam gina, ale nawet jak pwoie, ze nie ma przeciwskazań chyba będę nieco zdygana...co jakbym wylądowąła tam w szpitalu? zus się przyczepi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 08:12