X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa_mamusia trzymaj sie kochana ! Jestem pewna , ze to siusiki sie saczyly i jutro po badaniach wyjdziesz do domu :)
    Teraz postraj sie zasnac ,a noc szybko minie .
    Mikejla Twoje teksty to tak mnie bawia , ze smieje sie w glos i tylko maz pyta co znowu smiesznego piszecie :)
    Battinka ja to bez skrepowania powiedzialabym , ze na tym etapie ciazy nie wskazane sa podroze samochodem . Powinni zrozumiec .

A ja jestem z siebie dumna ,bo sie oglilam bez pomocy meza , ani lusterka :) I krew sie tez nie polala ;) Ale latwo nie bylo i ewidentnie malemu przeszkadzala pozycja jaka musialam przybrac .

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, agaton, annggela, BATTINKA lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, ja po krótkiej przerwie w tyciu tez ruszylam z kopyta z wagą. Polecam spacerki, ja jak przestaje wychodzić z domu regularnie to od razu szybciej tyje. Inna rzecz, że po prostu czasem są takie skoki wagi i możesz próbować to ograniczać ale nie zwalczysz chyba. ..

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje wam! Tez mam ogromna nadzieje ze to bylky tylko siuski ! I chyba tak zrobię pójdę spać szybciej będzie rano i się dowiem czegoś konkretnego ! Eh z tymi niedzielami nie wiem co oni z tym maja...
    W takim razie do jutrra, i jeszcze raz dziękuje ze takie wsparcie ! Dobraaaanoc :* :*

annggela lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka a Ja np. Właśnie ryżu brazowego znieść nie mogę smaku oczywiście a makaron owszem:)
    Mamusia kochana eh będzie dobrze na pewno to siuski , jakby wody się łapy to wkładkę mialabys mokra a na lezaco tym bardziej lecą wody z kobiety
    Nynusia Ja mam +20 :/ i czuje się jak kolos , jak mamut nie słoń kurwa hahaha jak mamucisko , ja nie chodze a się zataczam juz ... A o moich kulasach to nawet nie wspomne bo paw idzie ... Mega źle się tak czuje ale tez pociesxzam się ze jeszcze chwila i za dietę się bierzemy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij mamusia dobrze :*
    Onka Ja nie jem ani na potęgę ani jakiś złych rzeczy a kuzwa tyje jak prosie także mnie np. Ciężko zastosować wagę bo nie wiem czy pomogloby jakbym jeść przestała hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 22:58

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka - o to to! Boje się, że pewnego dnia obudzę się i nie zmieszcze nogi między łózkiem i stolikiem, bo te 3kg coś za pięknie mi wyglądają.

Śniło mi się kiedyś, że ważyli mnie na wadze do ziemniaków, ale to dawno

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręt to może się kurwa turlaj a nie chodź :D bo szkoda ścian, podłogi więcej wytrzymają hahahaha :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty a co maja ściany do toczenia się mamuta? Hahahahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podłogi mają dobre fundamenty, a ścianki działowe zazwyczaj 20 cm, jak się mamut dobrze rozbuja to je rozwali nie ma chuja :D

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogóle to na pewno przesadzasz chociaż..........ja to ostatnio z łózka nie mogłam wstać kurde, niby brzuch nieduży, ale muszę się rozbujać żeby się podnieść

ej dobra idę, bo widzę że zaczynam się rozkręcać a tu już nikogo ni ma. ciumki baj baj :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 23:16

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam pojesc rzodkiewek: D
    A to teraz kumam z tymi ściankami: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zegnam się rybenki , dobrej nocki :*:*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 03:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstałam godzine temu, tzn obudziłam sie...byłam 2x w wc, zjadłam banana, pół paki czipsów i myslałam, że zasne...a guzik! właśnie wpieprzam bułke z konserwą turystyczną i musztardą :D a mam takich dwie. To przez te nasze nocne gadanie o mamutach kurde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 03:54

agaton, lojkalojka, ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja się zbieram do pracy..

Mika, Zakrecona jesteście boskie ! Wasze teksty nocne od razu poprawiają mi humor z samego rana ::D

Ryż spróbuję chociaż jak mówicie ze niedobry to mi też pewnie nie podejdzie coś wymyśle dzięki ;*

Dobra ruszam dupsko z wyra

Miłego dnia ;*

l22nhdgeccid541p.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już od dwóch godzin nie śpię...chyba po 1wszej zasnęłam...myślałam że zgaga wyżre mi przełyk i żołądek. Płakałam a R tylko mnie przytulal...
    Czy któraś miała lekarstwo w zębie przez które bolała cała strona głowy w której ono jest,?? :(
    Mój Kocik szalał ze swoją córką hehe mała kotka przyszła a On grzecznie się bawił:D teraz polazł na dwór a ja już kanapke musiałam zjeść.
    Wczoraj siostra ciotki R przywiozła ubranka jejku gdyby nie tak wczesna godzina to poszłabym po nie do tej cuoci...ciekawe ile tego :o

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa, to wasz kot już splodzil dzieciaki?

Witam się po super weekendzie :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki :) wczoraj byliśmy u rodziców niby się oszczędzałam ale nie poleżałam tyle co u siebie.. Na szczęście brzuch twardnieje mniej od większej ilości magnezu, może też od tego acardu.

Agaton, jaroszka śliczne te Wasze brzuszki <3 pięknie się prezentujecie.

Czytałam wczoraj na fb o Szczęśliwej-jeszcze raz trzymam kciuki, musi być dobrze!! Oby to był fałszywy alarm.

jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona hehe te kociaki już w marcu pojawiły się na świecie a mój Kocik ma półtora roku :D w tym tyg w końcu wykastrowac go jedziemy :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero doczytałam, szczęśliwa mnóstwo kciukow! Trzymajcie się tam!

Paulla, to dobrze, że wreszcie go wykastrujecie. Ciekawe ile kociąt zdążył już naprodukowac..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu, trzymam kciuki. czekamy na dobre wieści.

ja miałam wczoraj mega płaczący dzień, wszystko mnie wkurzało. eh

co do ruchów, tez często panikuję, ze mała sie nie rusza. najbardziej leniwa jest w upały, tylko leniwie się wtedy przeciąga

zaraz zaczynam pranie ubranek :)

mieszkam w okolicy Katowic, powiedzcie czy bezpiecznie jechac przez całą Polskę na kilka dni nad morze? w środe zapytam gina, ale nawet jak pwoie, ze nie ma przeciwskazań chyba będę nieco zdygana...co jakbym wylądowąła tam w szpitalu? zus się przyczepi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 08:12

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1554 1555 1556 1557 1558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ