Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia Ja ostatnio o dziwo rzadko strasznie mam zgage ale za to jak wczoraj mnie złapała to myslalam , ze będę wymiotowac bez jaj !
A mnie właśnie jakoś malo smakuja te co wymienilas haha , przed ciąża owszem zjadlam ale w ciąży nie podchodzą ! :p smaczki różne mamy jak widać -
No tak ksywka będzie dużo krótsza i łatwiejsza , mogę odpisywac z opóźnieniem trochę ...
Wiec tak USG nie robili nic ... Siku i krew tylko reszta jutro
Zaczęło Sie ze chciałam siku po szlam raz drugi a później znów i jak siadalam na kibelek leciało cały czas po prostu nie mogłam zatrzymać tego leciało sobie po prostu ... I myślał am ze dalej siku ale ile bym nie poszła tyle leciało nie jechał am od razu czekał am trochę chodził am do kibelka i cały czas to samo wiec nie czekalismy i przyjechalismy no i nas zostawili... Ale po nogach nnnic wiec ja stawiam na małego ze tuli mi pęcherz i oby tak było !!!!! -
Dzięki za wsparcie , juz mi lepiej :*
Polkosiu po prostu leci , nie czuł am ze to z pęcherza , cały czas leciało ciurkiem ile bym razy nie usiadła ... Wolalam to sprawdzić bo bym nie zasnęła w nocy wiedząc ze cos nie tak , no nic czekam do jutra i obym miała nowa ksywke... -
Szczesliwa,dziwna sytuacja,ale ja tez wierze,ze to siki, bo wody by Ci ciekły nie tylko przy sikaniu. Będzie dobrze:*
Dawaj znac oczywiście w miare możliwości.
Mikejla,bo się pytalas wczesniej czy ja z okolic Sandomierza i mieszkam 30 km od Sand i tam pracowałam:) a Ty gdzies z okolic Rzeszowa prawda?
-
agaton wrote:Ale swoja droga to skandal,ze nic nie zrobili,ani usg ani nawet paska nie przyłożyli... Niedziela niedziela,ale po to szpitale są czynne w niedziele,ze w przypadku takich sytuacji id razu badaja pacjenta.
W niedzielę w szpitalach to normalka, ale ja tego nie zrozumiem nigdy -
Ja na szczęście zgagę mize mialam z 3 razy i to nie taka straszna:) ale ja za to mam stożek na brzuchu haha:)
Nynusia,ja tez juz jak slonica,wstac nie mogę,rękami sie zapieram,wiecznie w rozkroku,bo się brzuch nie mieści,nogi jak kloce,eh,jeszcze dwa miechy:)