Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa, niech sprawdzą papierkami lakmusowymi!!! U nas w SR rozdawali, żeby w razie takich sytuacji samemu sprawdzić. Trzymam kciuki!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia wrote:Zakrecona no właśnie !!
chociaż. Powiem Ci ze mnie dziś ten big mac coś nie podpasowal jakoś
Szczęśliwa my też trzymamy kciuki za Was będzie wszystko dobrze zobaczysz!
Szczęśliwa a nie zrobili Ci badania paskami na wody płodowe ? Szyjka rozwarcie cos jak wody poszły ? I wgle to na pewno posikalas się i będę wołać na ciebie siusior !!!o tak :*
szczesliwa_mamusia21, agaton, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja to zawsze lubilam najbardziej cheeseburgera i hamburgera i w ciąży tylko to z Hamburgerowi przyjme hahaha: D
Szczęśliwa a nie zrobili Ci badania paskami na wody płodowe ? Szyjka rozwarcie cos jak wody poszły ? I wgle to na pewno posikalas się i będę wołać na ciebie siusior !!!o tak :*
rozje.ałaś mi mózg...... -
No taaaak ! Trzeba dupcie jakoś pocieszyć i wierzyć razem z nią
To takie paseczki przez które są sprawdzane wycieki lub ich braki wód płodowych , zmieniaja na dany kolor się , mocz ma taki , wody maja taki jakiś inny i o .szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Chociaż na chwilę się uśmiechnelam ! O będziesz mogła tak wolac ja się modle żeby to były siki...
Nie sprawdzali tylko ctg robili palca włożył szyjka niby okej leże wkładkę mam i będą sprawdzać jutro badania, pewnie dlatego ze niedziala i wieczór to za bardzo nic nie roibia..
polkosia lubi tę wiadomość
-
No na pewno się posikala i dlatego hihi
Zakrecona ja uwielbiałam zawsze tylko big maca i czasami wiesmaka a od tego ketchupu z cheesa mam zgage.
Tzn ogólnie od.miesiaca mam od wszystkiego zgage dzień w dzień
O kurde zapomniałam. .. Jaroszka !!ale Z Ciebie sexi mamusia !!!!!szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Ale USG tez nie robili Ci ? Aby sprawdzić poziom wód cos ?
Kuzwa niedziela niedziela ale powinni robić badania , właśnie to głupie polskie szpitale .../
Szkoda ze właśnie tymi paskami Cie odrazu nie sprawdzili.
A powiedz mi jak to się zaczęło ? Co miałas cala mokra wkładkę czy po nogach uciekło czy jak ?