X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka śpij dobrze;*

Laski w 2 tyg przytyłam 3 kilo co średnio tylam na miesiąc 3kg zastanawiam się od czego. Ostatnio jem dużo makaronu może być od tego ?

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia...a może jesteś w ciąży :D ??

agania, agaton, BATTINKA, polkosia, FreshMm, Arielka, lojkalojka, ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika hahahaha No popatrz na to nie wpadłam ojejj haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 21:54

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja tez teraz szybciej tyje,ale teraz nasze dzieciaczki najszybciej rosną:)

polkosia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak mi głupi żart się nasunął... :D a tak serio może być od makaronu jeśli dużo wcinasz, bo makaron tuczy

Nynusia lubi tę wiadomość

• BATTINKA Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa mamusiu trzymamy kochana kciuki. Więc musimy czekać do jutra na wieści. Będzie dobrze:*

Dziewczyny wy macie takie poczucie humoru ze nie jedna Wam zazdraszcza :) zawsze się uśmieję ze hej;)
    Fajnie ze to forum jest...ba fajnie że takie dziewczyny tu są:)

Dziewczyny mam mały problem.
    Otóż za tydzień męża kuzynka wyprawia dla córy chrzciny...no i problem taki ze nie mam ochoty tam iść raczej jechać:( 80 km od domu
    Po raz nie przepadam za nimi,po dwa męża nie ma a po trzy pewnie impreza będzie do wieczora i weź później człowieku wracaj. Wiadomo na miejscu inaczej bo w każdej chwili mogę wyjść i iść do domu a tak wiadomo ze teściowa z mężem może będzie chciała posiedzieć dluzej i co będę ich ściągać??
    Pomyślałam ze zadzwonię do kuzynki i jej powiem ze nie przyjadę bo...?(dajcie propozycje)bo zle sie czuje? Ot tak po prostu tydzień przed imprezą... Prezent kupię i dam dla teściowej żeby zawiozła ale za cholerę nie chcę tam jechać! :(
    Pomóżcie kochane...

3i49tgf6plfmlliy.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, źle się czujesz już przez ciążę i nie dasz rady i tyle :)

Nynusia, ja w ostatni miesiąc przytyłam 4 kg, a wcześniej ledwo 1-2... Może to ten czas, kiedy szybciej się przybiera.

BATTINKA lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa też uważam że powinni robić jakieś badania...
    Ja przestałam czuć ruchy w niedzielę i w takich godzinach jak teraz byliśmy w szpitalu to babka na ip pół godziny nas trzymała bo papiery wypełnić i nawet nie wzruszyła się że dzuecko może umierać...taka znieczulica ot co!na oddziale na nasze szczęście była moja gin...i super położne...choć tyle dobrego z całego nieszczęścia. No i moja gin zadecydowała że następnego dnia zaraz oxy i poród wywołują bo ordynatorka chciała żebym czekała aż samo się rozkręci jak u każdej ciężarnej czyli nawet dwa tyg a w ten poniedziałek miałam swój tp dopiero. Shit
    Najlepsze były kobity z rodziny R. Jego babka aż mnie zjebala że nie chce zmienic gina ..hmmm
    Smece przepraszam...głowa boli. R na grilu a ja już odpadłam...buu

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nawet nie mówcie jak ja mam już 13kg w plus o mammmmoo! !

Battinka ja bym powiedziała ze jest Ci już ciężko w końcu to 8 miesiąc i na pewno każdy to zrozumie. Ja mam za 2 tyg chrzciny u kuzynki męża i tez nie idę chociaż to ba miejscu jest. Dam kasę i tyle

BATTINKA lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic przestanę jeść makaron i zobaczę przez tydzień efekt tego

Właśnie wylałam pół butelki na łóżko kur.. będę spać jak na zesikanym haha

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula kurde albo ja jakaś dziwna, bo ni w ząb nie rozumiem o co chodzi w tym co pisałaś...

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    No nic przestanę jeść makaron i zobaczę przez tydzień efekt tego

Właśnie wylałam pół butelki na łóżko kur.. będę spać jak na zesikanym haha

Kolejny siusior... :D ja przytyłąm do tej pory 3,5 kg

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika pisałam o poprzedniej ciąży:* nie wiem co jeszcze skomplikowane tam może być ;)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaa...gubie wątki chyba, właśnie miałam pytać czy to o to chodziło...nie jestem w stanie wszystkiego wydobyć z pamięci

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika weź mi nawet nie mów ale ja przy Tobie to jak paczek wyglądam ty jesteś szczuplutka i drobniutka a ja nie koniecznie... myślałam że uda mi się skończyć ba 15kg ale widzę ze nadzieja matka głupich w tym przypadku :D no cóż ważne żeby młoda zdrowo rosła. Potem będę się martwic jednak makaron odstawie i zobaczymy

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja matką głupich, ale każda kocha swoje dzieci :D cicho tam, zobaczysz mi wypierdoli waga pod koniec pewnie 70 pare hahahaha

Nynusia lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki lecę spać bo jutro trzeba wstać do.pracy w końcu to poniedziałek jutro... :/

Śpijcie dobrze mamusie i dzidziusie ;*

l22nhdgeccid541p.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprzednio 9kg przytylam i liczyłam że teraz też coś koło tego będzie a ja nawet 8msca nie mam i już dycha :P

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij nynusia... zapomniałam że chyba tylko ja tu jestem nierobem pieprzonym :/

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu, trzymam kciuki, na pewno jest wszystko dobrze!
    Wiem, ze łatwo powiedziec, ale staraj się jak najmniej denerwowac.

Ja mam poki co 4,4kg na plusie i boje sie, ze nastanie taki dzień, gdzie waga nagle zglupieje i dorzuci 5kg w tydzień i tak co tydzień az do porodu;)

Nynusia, moze przerzuc się na ciemny makaron? Choc z drugiej strony niecierpie jego smaku:/ Ryz brazowy jest dobry, ale makaron nie do przelkniecia!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
‹‹ 1553 1554 1555 1556 1557 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ