Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa mamusiu trzymamy kochana kciuki. Więc musimy czekać do jutra na wieści. Będzie dobrze:*
Dziewczyny wy macie takie poczucie humoru ze nie jedna Wam zazdraszczazawsze się uśmieję ze hej;)
Fajnie ze to forum jest...ba fajnie że takie dziewczyny tu są
Dziewczyny mam mały problem.
Otóż za tydzień męża kuzynka wyprawia dla córy chrzciny...no i problem taki ze nie mam ochoty tam iść raczej jechać80 km od domu
Po raz nie przepadam za nimi,po dwa męża nie ma a po trzy pewnie impreza będzie do wieczora i weź później człowieku wracaj. Wiadomo na miejscu inaczej bo w każdej chwili mogę wyjść i iść do domu a tak wiadomo ze teściowa z mężem może będzie chciała posiedzieć dluzej i co będę ich ściągać??
Pomyślałam ze zadzwonię do kuzynki i jej powiem ze nie przyjadę bo...?(dajcie propozycje)bo zle sie czuje? Ot tak po prostu tydzień przed imprezą... Prezent kupię i dam dla teściowej żeby zawiozła ale za cholerę nie chcę tam jechać!
Pomóżcie kochane... -
Battinka, źle się czujesz już przez ciążę i nie dasz rady i tyle
Nynusia, ja w ostatni miesiąc przytyłam 4 kg, a wcześniej ledwo 1-2... Może to ten czas, kiedy szybciej się przybiera.BATTINKA lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa też uważam że powinni robić jakieś badania...
Ja przestałam czuć ruchy w niedzielę i w takich godzinach jak teraz byliśmy w szpitalu to babka na ip pół godziny nas trzymała bo papiery wypełnić i nawet nie wzruszyła się że dzuecko może umierać...taka znieczulica ot co!na oddziale na nasze szczęście była moja gin...i super położne...choć tyle dobrego z całego nieszczęścia. No i moja gin zadecydowała że następnego dnia zaraz oxy i poród wywołują bo ordynatorka chciała żebym czekała aż samo się rozkręci jak u każdej ciężarnej czyli nawet dwa tyg a w ten poniedziałek miałam swój tp dopiero. Shit
Najlepsze były kobity z rodziny R. Jego babka aż mnie zjebala że nie chce zmienic gina ..hmmm
Smece przepraszam...głowa boli. R na grilu a ja już odpadłam...buu -
Oj nawet nie mówcie jak ja mam już 13kg w plus o mammmmoo! !
Battinka ja bym powiedziała ze jest Ci już ciężko w końcu to 8 miesiąc i na pewno każdy to zrozumie. Ja mam za 2 tyg chrzciny u kuzynki męża i tez nie idę chociaż to ba miejscu jest. Dam kasę i tyleBATTINKA lubi tę wiadomość
-
Mika weź mi nawet nie mów ale ja przy Tobie to jak paczek wyglądam ty jesteś szczuplutka i drobniutka a ja nie koniecznie... myślałam że uda mi się skończyć ba 15kg ale widzę ze nadzieja matka głupich w tym przypadku
no cóż ważne żeby młoda zdrowo rosła. Potem będę się martwic jednak makaron odstawie i zobaczymy
-
Szczesliwa mamusiu, trzymam kciuki, na pewno jest wszystko dobrze!
Wiem, ze łatwo powiedziec, ale staraj się jak najmniej denerwowac.
Ja mam poki co 4,4kg na plusie i boje sie, ze nastanie taki dzień, gdzie waga nagle zglupieje i dorzuci 5kg w tydzień i tak co tydzień az do porodu;)
Nynusia, moze przerzuc się na ciemny makaron? Choc z drugiej strony niecierpie jego smaku:/ Ryz brazowy jest dobry, ale makaron nie do przelkniecia!szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość