X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wiadomo ze musialabys robić często przerwy podczas jazdy. Teraz takie upały mają być masakra ale ma pewno mniej odczuwalna temperatura będzie nad morzem właśnie niż w mieście, tym bardziej w okolicach Katowic ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    Wczoraj rozmawiałyście o piwie bezakloholowym, które alkohol ma, ale nie zapomnijcie, że wiele produktów też ma alkohol, np kefir ;) więc te 0,05% które jest w piwku to pikuś :) owoce w żołądku też fermentują :D chociaż ja piłam piwko 0% bitburger się nie nazywa - pycha.

Szczęśliwa Mamusiu jeszcze nie doczytałam czy już wiesz co u Ciebie ale mam nadzieję, że to siki :P

Kocham brązowy ryż, ale mi ochoty narobiłyście <3
    A wczoraj walczyłam z karpatką, bo mój B uwielbia i powiem Wam, że nawet mi wyszła :)

Mika - na wadze od ziemniaków bo taka wielka? :D ale się uśmiałam :D
    Mnie się dziś śniło, że byłam dilerem narkotykowym i jeździłąm zielonym autem po mieście z tym towarem :P

jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym z chęcią pojechała ale niestety muszę o tym zapomnieć. Przeszłam w tryb leżingu ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma to auto to pewnie zzieleniało od zielonego towaru ;):D Ooo karpatkę bym pochłonęła!!!!

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!

Kurcze juz dawno po obchodzie.....czemu szczęśliwa nie daje znaka żadnego....

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki !
    Co sie dzieje !!! Wy mowicie ,ze cierpicie na bezsennosc , wczesnie wstajecie , a ja przez ostati tydzien to spalabym do poludnia . Zawsze bylam ranny ptaszek , a teraz zeby wstac rano musze budzik nastaiac .

Szczesliwa czekamy na dobre wiesci !
    Wiedzma mniam Karpatka to moje ulubione ciacho :) Chyba w przyszly weekend zrobie ;)
    Tesc sie ucieszy , bo on tez lasuch .
    No nic ostatnie 5 dni pracy i zasluzone 2 lata wolnego :)

Muffinka1019, Natka88 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj trochę posprzątałam, a dziś nie mogę wstać... :( Tak mnie rwie spojenie... :( Aż tak to nigdy nie bolało, ech...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka w październiku będziemy miały budzik za free :D

lojkalojka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha , a ja sie ludzilam , ze moje dziecko tak jak teraz w brzuchu bedzie przesypiac cale nocki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:00

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia kurde widziałam ten Twój stożek!!! Robi skubany wrażenie :D tak Ci się robi jak brzuch twardnieje? Ps. Wy macie mieć wózek Quinny czy coś pochrzaniłam?

atdc6iyehd9qphks.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokosiu ja wczoraj posprzątałam w kuchni, ugotowałam fasolową, w między czasie leżałam i oglądałam serial, poszliśmy z psem na spacer, zrobiłam karpatkę i padłam zmęczona z tak bolącymi stopami, że myślałam, że umrę :( Nie powiedziałam B. że tak mnie bolą i jak mnie poprosił o wieczorne wyjście z psem to się rozpłakałam, bo poczułam się jak inwalida :(

3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka ja też żyje tą nadzieją. Nie zaszkodzi chociaż teraz się nią nacieszyć :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Polkosia kurde widziałam ten Twój stożek!!! Robi skubany wrażenie :D tak Ci się robi jak brzuch twardnieje? Ps. Wy macie mieć wózek Quinny czy coś pochrzaniłam?

Napina mi się na "okrągło", a stożek tylko przy napięciu mięśni.

W końcu zrezygnowaliśmy z Quinny, bo spotkałam na ulicy koleżankę z Moodd i powiedziała, że jest koszmarny i 2x by go nie kupiła... Mamy Bugaboo.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Pokosiu ja wczoraj posprzątałam w kuchni, ugotowałam fasolową, w między czasie leżałam i oglądałam serial, poszliśmy z psem na spacer, zrobiłam karpatkę i padłam zmęczona z tak bolącymi stopami, że myślałam, że umrę :( Nie powiedziałam B. że tak mnie bolą i jak mnie poprosił o wieczorne wyjście z psem to się rozpłakałam, bo poczułam się jak inwalida :(

Ja żałuję, że się mężowi poskarżyłam, bo dziś już na IP chciał mnie wieźć... Przejęty strasznie. Niepotrzebnie go denerwowałam, więc rozumiem Cię doskonale i współczuję :(

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałych mamy tych facetów bo mój jak tylko zaczęłam płakać to mnie uspokoił, powiedział, że on to by chyba w ciąży nie dał rady być, i że mam być dzielna dla naszej ukochanej Haneczki a on z psem pójdzie. Jest wspaniały. Naprawdę! Ale mu to powiem po porodzie dopiero :P

Dzisiaj idę do położnej. Miałam sobie spisać pytania do niej ale oczywiście tego nie zrobiłam i co? Nic nie pamiętam :P

3i496iye8v37prd8.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Szczęśliwa mamusiu trzymaj się tam i daj nam jak najszybciej znać, ja wierzę, że będzie dobrze.
    Jestem już po śniadanku i zastanawiam się co dalej hehe
    Mała się wypina i wygina w brzuchu, szczerze mówiąc średnio to przyjemne, ale cieszy :) Jakie plany dziś macie???
    Ja tak planuję faszerowane papryki zrobić z mięsem i kaszą jaglaną i jakieś porządki... do tego znaleźć muzykę relaksacyjną do porodu i ćwiczenia jakieś z jogi. Polecacie coś?

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia o jakim stożku mowa? Próbuję znaleźć, ale bezskutecznie...

wnid9vvjodizjocx.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a z jakiej formy macie foteliki? Będziecie używać tych z wózków 3in1 czy kupujecie osobno? My się zastanawiamy nad maxi cosi, ale sama nie wiem.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka:
    polkosia wrote:
    Przed napięciem:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d09d1556a30.jpg

I po:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d9c8c9ad9ed.jpg

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia jak patrze na te zdjecia, to stwierdzam, że mi chyba brzuch nigdy nie twardniał... takie stożkowate twardnięcie jest niebezpieczne z tego co wiem, byłas u gina?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1555 1556 1557 1558 1559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ