Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry dzień
Wczoraj rozmawiałyście o piwie bezakloholowym, które alkohol ma, ale nie zapomnijcie, że wiele produktów też ma alkohol, np kefirwięc te 0,05% które jest w piwku to pikuś
owoce w żołądku też fermentują
chociaż ja piłam piwko 0% bitburger się nie nazywa - pycha.
Szczęśliwa Mamusiu jeszcze nie doczytałam czy już wiesz co u Ciebie ale mam nadzieję, że to siki
Kocham brązowy ryż, ale mi ochoty narobiłyście
A wczoraj walczyłam z karpatką, bo mój B uwielbia i powiem Wam, że nawet mi wyszła
Mika - na wadze od ziemniaków bo taka wielka?ale się uśmiałam
Mnie się dziś śniło, że byłam dilerem narkotykowym i jeździłąm zielonym autem po mieście z tym towarem
jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej kobietki !
Co sie dzieje !!! Wy mowicie ,ze cierpicie na bezsennosc , wczesnie wstajecie , a ja przez ostati tydzien to spalabym do poludnia . Zawsze bylam ranny ptaszek , a teraz zeby wstac rano musze budzik nastaiac .
Szczesliwa czekamy na dobre wiesci !
Wiedzma mniam Karpatka to moje ulubione ciachoChyba w przyszly weekend zrobie
Tesc sie ucieszy , bo on tez lasuch .
No nic ostatnie 5 dni pracy i zasluzone 2 lata wolnegoMuffinka1019, Natka88 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Pokosiu ja wczoraj posprzątałam w kuchni, ugotowałam fasolową, w między czasie leżałam i oglądałam serial, poszliśmy z psem na spacer, zrobiłam karpatkę i padłam zmęczona z tak bolącymi stopami, że myślałam, że umrę
Nie powiedziałam B. że tak mnie bolą i jak mnie poprosił o wieczorne wyjście z psem to się rozpłakałam, bo poczułam się jak inwalida
Robimy drugiego Dziedzica
-
Bąbelek wrote:Polkosia kurde widziałam ten Twój stożek!!! Robi skubany wrażenie
tak Ci się robi jak brzuch twardnieje? Ps. Wy macie mieć wózek Quinny czy coś pochrzaniłam?
Napina mi się na "okrągło", a stożek tylko przy napięciu mięśni.
W końcu zrezygnowaliśmy z Quinny, bo spotkałam na ulicy koleżankę z Moodd i powiedziała, że jest koszmarny i 2x by go nie kupiła... Mamy Bugaboo.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
WiedźmaMaKota wrote:Pokosiu ja wczoraj posprzątałam w kuchni, ugotowałam fasolową, w między czasie leżałam i oglądałam serial, poszliśmy z psem na spacer, zrobiłam karpatkę i padłam zmęczona z tak bolącymi stopami, że myślałam, że umrę
Nie powiedziałam B. że tak mnie bolą i jak mnie poprosił o wieczorne wyjście z psem to się rozpłakałam, bo poczułam się jak inwalida
Ja żałuję, że się mężowi poskarżyłam, bo dziś już na IP chciał mnie wieźć... Przejęty strasznie. Niepotrzebnie go denerwowałam, więc rozumiem Cię doskonale i współczujęKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wspaniałych mamy tych facetów bo mój jak tylko zaczęłam płakać to mnie uspokoił, powiedział, że on to by chyba w ciąży nie dał rady być, i że mam być dzielna dla naszej ukochanej Haneczki a on z psem pójdzie. Jest wspaniały. Naprawdę! Ale mu to powiem po porodzie dopiero
Dzisiaj idę do położnej. Miałam sobie spisać pytania do niej ale oczywiście tego nie zrobiłam i co? Nic nie pamiętamRobimy drugiego Dziedzica
-
Hej!
Szczęśliwa mamusiu trzymaj się tam i daj nam jak najszybciej znać, ja wierzę, że będzie dobrze.
Jestem już po śniadanku i zastanawiam się co dalej hehe
Mała się wypina i wygina w brzuchu, szczerze mówiąc średnio to przyjemne, ale cieszyJakie plany dziś macie???
Ja tak planuję faszerowane papryki zrobić z mięsem i kaszą jaglaną i jakieś porządki... do tego znaleźć muzykę relaksacyjną do porodu i ćwiczenia jakieś z jogi. Polecacie coś?ZakręconaOna lubi tę wiadomość