X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wiadomo ze musialabys robić często przerwy podczas jazdy. Teraz takie upały mają być masakra ale ma pewno mniej odczuwalna temperatura będzie nad morzem właśnie niż w mieście, tym bardziej w okolicach Katowic ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :)
    Wczoraj rozmawiałyście o piwie bezakloholowym, które alkohol ma, ale nie zapomnijcie, że wiele produktów też ma alkohol, np kefir ;) więc te 0,05% które jest w piwku to pikuś :) owoce w żołądku też fermentują :D chociaż ja piłam piwko 0% bitburger się nie nazywa - pycha.

Szczęśliwa Mamusiu jeszcze nie doczytałam czy już wiesz co u Ciebie ale mam nadzieję, że to siki :P

Kocham brązowy ryż, ale mi ochoty narobiłyście <3
    A wczoraj walczyłam z karpatką, bo mój B uwielbia i powiem Wam, że nawet mi wyszła :)

Mika - na wadze od ziemniaków bo taka wielka? :D ale się uśmiałam :D
    Mnie się dziś śniło, że byłam dilerem narkotykowym i jeździłąm zielonym autem po mieście z tym towarem :P

jaroszka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym z chęcią pojechała ale niestety muszę o tym zapomnieć. Przeszłam w tryb leżingu ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma to auto to pewnie zzieleniało od zielonego towaru ;):D Ooo karpatkę bym pochłonęła!!!!

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!

Kurcze juz dawno po obchodzie.....czemu szczęśliwa nie daje znaka żadnego....

relgh371crdcdbv2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki !
    Co sie dzieje !!! Wy mowicie ,ze cierpicie na bezsennosc , wczesnie wstajecie , a ja przez ostati tydzien to spalabym do poludnia . Zawsze bylam ranny ptaszek , a teraz zeby wstac rano musze budzik nastaiac .

Szczesliwa czekamy na dobre wiesci !
    Wiedzma mniam Karpatka to moje ulubione ciacho :) Chyba w przyszly weekend zrobie ;)
    Tesc sie ucieszy , bo on tez lasuch .
    No nic ostatnie 5 dni pracy i zasluzone 2 lata wolnego :)

Muffinka1019, Natka88 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj trochę posprzątałam, a dziś nie mogę wstać... :( Tak mnie rwie spojenie... :( Aż tak to nigdy nie bolało, ech...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka w październiku będziemy miały budzik za free :D

lojkalojka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha , a ja sie ludzilam , ze moje dziecko tak jak teraz w brzuchu bedzie przesypiac cale nocki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:00

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia kurde widziałam ten Twój stożek!!! Robi skubany wrażenie :D tak Ci się robi jak brzuch twardnieje? Ps. Wy macie mieć wózek Quinny czy coś pochrzaniłam?

atdc6iyehd9qphks.png

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokosiu ja wczoraj posprzątałam w kuchni, ugotowałam fasolową, w między czasie leżałam i oglądałam serial, poszliśmy z psem na spacer, zrobiłam karpatkę i padłam zmęczona z tak bolącymi stopami, że myślałam, że umrę :( Nie powiedziałam B. że tak mnie bolą i jak mnie poprosił o wieczorne wyjście z psem to się rozpłakałam, bo poczułam się jak inwalida :(

3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka ja też żyje tą nadzieją. Nie zaszkodzi chociaż teraz się nią nacieszyć :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Polkosia kurde widziałam ten Twój stożek!!! Robi skubany wrażenie :D tak Ci się robi jak brzuch twardnieje? Ps. Wy macie mieć wózek Quinny czy coś pochrzaniłam?

Napina mi się na "okrągło", a stożek tylko przy napięciu mięśni.

W końcu zrezygnowaliśmy z Quinny, bo spotkałam na ulicy koleżankę z Moodd i powiedziała, że jest koszmarny i 2x by go nie kupiła... Mamy Bugaboo.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Pokosiu ja wczoraj posprzątałam w kuchni, ugotowałam fasolową, w między czasie leżałam i oglądałam serial, poszliśmy z psem na spacer, zrobiłam karpatkę i padłam zmęczona z tak bolącymi stopami, że myślałam, że umrę :( Nie powiedziałam B. że tak mnie bolą i jak mnie poprosił o wieczorne wyjście z psem to się rozpłakałam, bo poczułam się jak inwalida :(

Ja żałuję, że się mężowi poskarżyłam, bo dziś już na IP chciał mnie wieźć... Przejęty strasznie. Niepotrzebnie go denerwowałam, więc rozumiem Cię doskonale i współczuję :(

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałych mamy tych facetów bo mój jak tylko zaczęłam płakać to mnie uspokoił, powiedział, że on to by chyba w ciąży nie dał rady być, i że mam być dzielna dla naszej ukochanej Haneczki a on z psem pójdzie. Jest wspaniały. Naprawdę! Ale mu to powiem po porodzie dopiero :P

Dzisiaj idę do położnej. Miałam sobie spisać pytania do niej ale oczywiście tego nie zrobiłam i co? Nic nie pamiętam :P

3i496iye8v37prd8.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Szczęśliwa mamusiu trzymaj się tam i daj nam jak najszybciej znać, ja wierzę, że będzie dobrze.
    Jestem już po śniadanku i zastanawiam się co dalej hehe
    Mała się wypina i wygina w brzuchu, szczerze mówiąc średnio to przyjemne, ale cieszy :) Jakie plany dziś macie???
    Ja tak planuję faszerowane papryki zrobić z mięsem i kaszą jaglaną i jakieś porządki... do tego znaleźć muzykę relaksacyjną do porodu i ćwiczenia jakieś z jogi. Polecacie coś?

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia o jakim stożku mowa? Próbuję znaleźć, ale bezskutecznie...

wnid9vvjodizjocx.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a z jakiej formy macie foteliki? Będziecie używać tych z wózków 3in1 czy kupujecie osobno? My się zastanawiamy nad maxi cosi, ale sama nie wiem.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka:
    polkosia wrote:
    Przed napięciem:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d09d1556a30.jpg

I po:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d9c8c9ad9ed.jpg

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia jak patrze na te zdjecia, to stwierdzam, że mi chyba brzuch nigdy nie twardniał... takie stożkowate twardnięcie jest niebezpieczne z tego co wiem, byłas u gina?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1555 1556 1557 1558 1559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ