X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania mniam ! Ja wgle polecam łososia na bagietce ale np. My wszyscy u mnie jemy z maselkiem czosnkowym i kopereczek na to ! Baja mowie wam :)

Mika a co Ci teraz po kasie jak nie ma obok sklepu i wgle , teraz niech dyma Ci po nie:) a co kurde ...
    Nawet jakby miało stać miesiąc czasu to nie ma prawa nikt ruszyć bez pytania bo to twoje !
    A jak brat ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :)

Dziękuje za komplementy!!! Papa sie śmiała jak czytałam :D

Fajnie było, kupiłam siostrze spodnie, synkowi znajomych bluzo-kurtkę na roczek, a sobie tylko płyn do demakijażu ;p
    Ale wiecie co? Chyba większa radość sprawia mi kupowanie czegoś komuś niz sobie...po za tym to nie o zakupy chodziło tylko o wyrwanie sie z domu od męża. Pogadalysmy sobie, potem byłyśmy na pysznej włoskiej pizzy i naprawdę nie żałuje, ze nie spędziłam tej niedzieli z mężem....ochlonelam, a teraz jestem gotowa na rozmowę z nim.

A w ogóle śmiać mi sie chciało, bo jak tylko sie dowiedział, ze wychodzę to zaraz tez spakował sobie plecaczek wsiadł w samochód i chuj wie gdzie pojechał! Hehe dzieciuch....

Mika Twój brat jeszcze nie jest taki najgorszy, włosy mógłby zapuścić to zaslonilby ten nieforemny łeb, ale spokojnie jeszcze żaden pies by sie o własna budę nie zabił na jego widok :)

W kwestii tego UFO na brzuchu to rany boskie jakie to straszne!!! Ja rzeczywiście kiedyś to u siebie zaobserwowałam jak sie kapałam w basenie i kładąc sie na materac spielam całe ciało to mi tak brzuszek kształt zmienił....ale to raz tak miałam. Teraz zrobiłam test i nie mam czegoś takiego. Natomiast nie martwcie sie, bo większość z Was to jednak ma, wiec to mus byc normalne.

Mika, a czy Ty wiesz, ze ten Lech limonkowa ma 0,5 % alkoholu? Pewnie tatuś o tym wiedział :p

Zakręconą mniam!!!! Uwielbiam kawę mrożona,...ale ja to był jeszcze do tej kawki cheesa wciagnela!!! Rarytas moj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:15

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agania mniam ! Ja wgle polecam łososia na bagietce ale np. My wszyscy u mnie jemy z maselkiem czosnkowym i kopereczek na to ! Baja mowie wam :)

Mika a co Ci teraz po kasie jak nie ma obok sklepu i wgle , teraz niech dyma Ci po nie:) a co kurde ...
    Nawet jakby miało stać miesiąc czasu to nie ma prawa nikt ruszyć bez pytania bo to twoje !
    A jak brat ?

nie, aż tak to mi się pić nie chce :D tak tylko zobaczylam przy okazji wyciągania z lodówki jogurtu że już go nie ma :) ma prawo bo lodówka jest WSPÓLNA :D
    brat jeszcze nie wrócił, bo dom to hotel tylko do spania

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mój tez ! Hahahahaha :*
    Kochana i dobrze ze odsapnelas , ochlosnelas i jesteś gotowa do dzialania a maz faktycznie jak dzieciuch ... :/!
    Podobno te piwa bezalkoholowe maja właśnie 0,2%-0,5% alkoholu tez się o tym ostatnio dowiefzialam jak wypilam kilka łuków bronksa bez alko podobno .

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka wiem, że ma 0,5% dlatego wypił bo już jakiś % JEST!! :D nie zapuści włosów bo łupieżu się nie może pozbyć hahahahaha. Nie no beke mam z niego zawsze :P Ale teraz go unikam i traktuje jak "zło konieczne", bo po prostu czuję, że nie umiałabym aż tak się zniżyć żeby być na jego poziomie jeśli chodzi o konwersacje jakąkolwiek...

Co do zakupów ja też lubie je robić dla kogoś, niestety teraz to ja na krem dla siebie zbieram :D Dostałam dzis worek ubranek od koleżanki i właśnie wyprałam, rozwiesiłam i jutro będę prasować. Wiem wiem, już od wtorku to robię :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    nie, aż tak to mi się pić nie chce :D tak tylko zobaczylam przy okazji wyciągania z lodówki jogurtu że już go nie ma :) ma prawo bo lodówka jest WSPÓLNA :D
    brat jeszcze nie wrócił, bo dom to hotel tylko do spania
    No dla mnie nie ma czegoś takiego bo wspólna lodówka to mogę komuś zabrać wszystko ! Ja nie jestem chytra osoba i zawsze chętnie się dziele z kimś czymś ale dla mnie podstawowa kultura osobista jest to ze ktoś się zapytania czy może bo wiadomo sam sobie nie kupił wiec nie jego:)
    Nie wiem u mnie zawsze się pytają jak cos sami nie kupia :)
    No cóż na zdrowie Tatusiowi :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka mój tez ! Hahahahaha :*
    Kochana i dobrze ze odsapnelas , ochlosnelas i jesteś gotowa do dzialania a maz faktycznie jak dzieciuch ... :/!
    Podobno te piwa bezalkoholowe maja właśnie 0,2%-0,5% alkoholu tez się o tym ostatnio dowiefzialam jak wypilam kilka łuków bronksa bez alko podobno .

Ja się tym 0,5% nie przejmuję, bo szybciej to wysikam niż wypiję, z resztą "my fizyko-chemicy" wiemy, że to jest tzw. nic chyba, że wypijesz minimum 7-8 :D. Jak mam ochotę, to wypije. Ale to zazwyczaj wtedy jak ktoś przyjdzie w gości i chcę udawać, że pije piwo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:26

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka , Mika Ja tez mam większą przyjemność z kupowania prezentów dla kogoś: D chociaż nie powiem , ze uwielbiam się obkupywac haha
    Mika a co do brata to ciekawa jestem co zrobi jak zeobaczy ten syf w torbach swoich hahahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka on syf w torbie i tak ma :D tylko, żę teraz mu majty będą petami śmierdzieć

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika tzn masz racje owszem ale Ja osobiście jestem przeciwniczka papierosow i nawet 0,1% alkoholu w ciąży dlatego nie pijam :) i nie będę.
    Koniec ciąży nie tak daleki juz wiec wytrzymać się da jeśli chodzi o moja osobę żeby bez piwa nawet alkoholowego być hehe tzn jak by miało 0% całkowicie to bym pila dla ozezwienia pewnie codziennie haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To limonkowe jest dobre, ale musi być mega zimne, ciepłego bym się nie chyciła nawet. No i dobrze, każdy ma swój rozum i robi jak uważa :) A papierosów owszem, ale u mnie nikt nie pali także ten problem z głowy

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Zakrętka on syf w torbie i tak ma :D tylko, żę teraz mu majty będą petami śmierdzieć
    Wyrzxuci Wam rzeczy z pralki i sobie upierze haha
    A z mama rozmawialas na ten: temat !? Może ona się boi go ze zrobi awanturę jakąś cos ? A ojciec co na to !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio sobie nic nie kupuję oprócz jedzenia ha ha :D nic do ubrania i takie tam bo teraz mój świat się kręci wokół córeczki i to dla niej wciąż coś kupuję :P

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojciec kazał mi zabrać te rzeczy z jego torby i wyrzucić do kosza, oohooo uwaga wrócił i już młodego z kompa wygania

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem wrócił pewnie pijany, wyjebał młodego z pokoju, zapytał co tam taki syf (bo wszystkie ciuchy z łózka młodego walnęłam na ziemie), mama tylko powiedziałą, że w butach sie w domu nie chodzi bo było sprzątane i tyle. Tak myślałam

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    To limonkowe jest dobre, ale musi być mega zimne, ciepłego bym się nie chyciła nawet. No i dobrze, każdy ma swój rozum i robi jak uważa :) A papierosów owszem, ale u mnie nikt nie pali także ten problem z głowy
    Dokładnie kochana , dokładnie :)
    U mnie tez , ale mam znajoma słuchajcie która kopcila jak smok w ciąży: ( tyle razy co zwracakam jej uwagę ale nic nie dawało , stwierdzilam ze jej sprawa , ja swojego zdania narzucać nie będę ... Dla mnie to jest jawne podtruwanie dziecka no ale niektórzy rozumieją to inaczej:)
    Ona paliła pamietam paczkę dziennie czerwonych papierosow spajkow a one są megaaaa mocne ! I stwierdzila ze zrobi krok i przerzucić się musi na cienkie słabsze owszem przerzuciła i co ??? Na dwie paczki dziennie bo się nie napalala ale uważała ze słabsze są ale chuj ze podwójnie nie ? Szok mowie wam !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika eh , szkoda Twojej Mamy ! Ona biedna chodzi i zapierdala wokół niego a on przyzwyczajony robi co chce , ciekawe co by było jakby rodzice ustalili pewne zasady albo dowodzenia do hotelu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak mi słów do niego, ojciec na mnie ryja wydarł że ich pouczam. I żę my wszyscy tacy sami. No wkurwił mnie totalnie teraz. On kurwa problemu nie widzi też, ja chodze zapierdalam po domu, robie wszystko, a ten mi powie że my wszyscy tacy kurwa sami

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do fajek, to znajomej sie syn z krwiakiem na głowie urodził, ale ona wcale nie wiąże tego z tym, że paliła w ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:37

• agaton Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się ten stożek robi tez odkąd brzuch mi urósł i jakos nie panikowalam,ale zastanawiam sie czasami co to jest;)
    Ze mięśnie sie rozchodzą w ciąży to normalne,bo przeciez brzuch aie robi wielki;) ja mialam przed ciaza plaski brzuch i dość mocno umięśniony,bo ćwiczyłam sporo,może to dlatego. Polkosia sie wszystkiego dowie u lekarza i nam powie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:46

polkosia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ