X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania mniam ! Ja wgle polecam łososia na bagietce ale np. My wszyscy u mnie jemy z maselkiem czosnkowym i kopereczek na to ! Baja mowie wam :)

Mika a co Ci teraz po kasie jak nie ma obok sklepu i wgle , teraz niech dyma Ci po nie:) a co kurde ...
    Nawet jakby miało stać miesiąc czasu to nie ma prawa nikt ruszyć bez pytania bo to twoje !
    A jak brat ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :)

Dziękuje za komplementy!!! Papa sie śmiała jak czytałam :D

Fajnie było, kupiłam siostrze spodnie, synkowi znajomych bluzo-kurtkę na roczek, a sobie tylko płyn do demakijażu ;p
    Ale wiecie co? Chyba większa radość sprawia mi kupowanie czegoś komuś niz sobie...po za tym to nie o zakupy chodziło tylko o wyrwanie sie z domu od męża. Pogadalysmy sobie, potem byłyśmy na pysznej włoskiej pizzy i naprawdę nie żałuje, ze nie spędziłam tej niedzieli z mężem....ochlonelam, a teraz jestem gotowa na rozmowę z nim.

A w ogóle śmiać mi sie chciało, bo jak tylko sie dowiedział, ze wychodzę to zaraz tez spakował sobie plecaczek wsiadł w samochód i chuj wie gdzie pojechał! Hehe dzieciuch....

Mika Twój brat jeszcze nie jest taki najgorszy, włosy mógłby zapuścić to zaslonilby ten nieforemny łeb, ale spokojnie jeszcze żaden pies by sie o własna budę nie zabił na jego widok :)

W kwestii tego UFO na brzuchu to rany boskie jakie to straszne!!! Ja rzeczywiście kiedyś to u siebie zaobserwowałam jak sie kapałam w basenie i kładąc sie na materac spielam całe ciało to mi tak brzuszek kształt zmienił....ale to raz tak miałam. Teraz zrobiłam test i nie mam czegoś takiego. Natomiast nie martwcie sie, bo większość z Was to jednak ma, wiec to mus byc normalne.

Mika, a czy Ty wiesz, ze ten Lech limonkowa ma 0,5 % alkoholu? Pewnie tatuś o tym wiedział :p

Zakręconą mniam!!!! Uwielbiam kawę mrożona,...ale ja to był jeszcze do tej kawki cheesa wciagnela!!! Rarytas moj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:15

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agania mniam ! Ja wgle polecam łososia na bagietce ale np. My wszyscy u mnie jemy z maselkiem czosnkowym i kopereczek na to ! Baja mowie wam :)

Mika a co Ci teraz po kasie jak nie ma obok sklepu i wgle , teraz niech dyma Ci po nie:) a co kurde ...
    Nawet jakby miało stać miesiąc czasu to nie ma prawa nikt ruszyć bez pytania bo to twoje !
    A jak brat ?

nie, aż tak to mi się pić nie chce :D tak tylko zobaczylam przy okazji wyciągania z lodówki jogurtu że już go nie ma :) ma prawo bo lodówka jest WSPÓLNA :D
    brat jeszcze nie wrócił, bo dom to hotel tylko do spania

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka mój tez ! Hahahahaha :*
    Kochana i dobrze ze odsapnelas , ochlosnelas i jesteś gotowa do dzialania a maz faktycznie jak dzieciuch ... :/!
    Podobno te piwa bezalkoholowe maja właśnie 0,2%-0,5% alkoholu tez się o tym ostatnio dowiefzialam jak wypilam kilka łuków bronksa bez alko podobno .

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka wiem, że ma 0,5% dlatego wypił bo już jakiś % JEST!! :D nie zapuści włosów bo łupieżu się nie może pozbyć hahahahaha. Nie no beke mam z niego zawsze :P Ale teraz go unikam i traktuje jak "zło konieczne", bo po prostu czuję, że nie umiałabym aż tak się zniżyć żeby być na jego poziomie jeśli chodzi o konwersacje jakąkolwiek...

Co do zakupów ja też lubie je robić dla kogoś, niestety teraz to ja na krem dla siebie zbieram :D Dostałam dzis worek ubranek od koleżanki i właśnie wyprałam, rozwiesiłam i jutro będę prasować. Wiem wiem, już od wtorku to robię :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    nie, aż tak to mi się pić nie chce :D tak tylko zobaczylam przy okazji wyciągania z lodówki jogurtu że już go nie ma :) ma prawo bo lodówka jest WSPÓLNA :D
    brat jeszcze nie wrócił, bo dom to hotel tylko do spania
    No dla mnie nie ma czegoś takiego bo wspólna lodówka to mogę komuś zabrać wszystko ! Ja nie jestem chytra osoba i zawsze chętnie się dziele z kimś czymś ale dla mnie podstawowa kultura osobista jest to ze ktoś się zapytania czy może bo wiadomo sam sobie nie kupił wiec nie jego:)
    Nie wiem u mnie zawsze się pytają jak cos sami nie kupia :)
    No cóż na zdrowie Tatusiowi :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka mój tez ! Hahahahaha :*
    Kochana i dobrze ze odsapnelas , ochlosnelas i jesteś gotowa do dzialania a maz faktycznie jak dzieciuch ... :/!
    Podobno te piwa bezalkoholowe maja właśnie 0,2%-0,5% alkoholu tez się o tym ostatnio dowiefzialam jak wypilam kilka łuków bronksa bez alko podobno .

Ja się tym 0,5% nie przejmuję, bo szybciej to wysikam niż wypiję, z resztą "my fizyko-chemicy" wiemy, że to jest tzw. nic chyba, że wypijesz minimum 7-8 :D. Jak mam ochotę, to wypije. Ale to zazwyczaj wtedy jak ktoś przyjdzie w gości i chcę udawać, że pije piwo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:26

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka , Mika Ja tez mam większą przyjemność z kupowania prezentów dla kogoś: D chociaż nie powiem , ze uwielbiam się obkupywac haha
    Mika a co do brata to ciekawa jestem co zrobi jak zeobaczy ten syf w torbach swoich hahahha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka on syf w torbie i tak ma :D tylko, żę teraz mu majty będą petami śmierdzieć

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika tzn masz racje owszem ale Ja osobiście jestem przeciwniczka papierosow i nawet 0,1% alkoholu w ciąży dlatego nie pijam :) i nie będę.
    Koniec ciąży nie tak daleki juz wiec wytrzymać się da jeśli chodzi o moja osobę żeby bez piwa nawet alkoholowego być hehe tzn jak by miało 0% całkowicie to bym pila dla ozezwienia pewnie codziennie haha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To limonkowe jest dobre, ale musi być mega zimne, ciepłego bym się nie chyciła nawet. No i dobrze, każdy ma swój rozum i robi jak uważa :) A papierosów owszem, ale u mnie nikt nie pali także ten problem z głowy

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Zakrętka on syf w torbie i tak ma :D tylko, żę teraz mu majty będą petami śmierdzieć
    Wyrzxuci Wam rzeczy z pralki i sobie upierze haha
    A z mama rozmawialas na ten: temat !? Może ona się boi go ze zrobi awanturę jakąś cos ? A ojciec co na to !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio sobie nic nie kupuję oprócz jedzenia ha ha :D nic do ubrania i takie tam bo teraz mój świat się kręci wokół córeczki i to dla niej wciąż coś kupuję :P

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojciec kazał mi zabrać te rzeczy z jego torby i wyrzucić do kosza, oohooo uwaga wrócił i już młodego z kompa wygania

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem wrócił pewnie pijany, wyjebał młodego z pokoju, zapytał co tam taki syf (bo wszystkie ciuchy z łózka młodego walnęłam na ziemie), mama tylko powiedziałą, że w butach sie w domu nie chodzi bo było sprzątane i tyle. Tak myślałam

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    To limonkowe jest dobre, ale musi być mega zimne, ciepłego bym się nie chyciła nawet. No i dobrze, każdy ma swój rozum i robi jak uważa :) A papierosów owszem, ale u mnie nikt nie pali także ten problem z głowy
    Dokładnie kochana , dokładnie :)
    U mnie tez , ale mam znajoma słuchajcie która kopcila jak smok w ciąży: ( tyle razy co zwracakam jej uwagę ale nic nie dawało , stwierdzilam ze jej sprawa , ja swojego zdania narzucać nie będę ... Dla mnie to jest jawne podtruwanie dziecka no ale niektórzy rozumieją to inaczej:)
    Ona paliła pamietam paczkę dziennie czerwonych papierosow spajkow a one są megaaaa mocne ! I stwierdzila ze zrobi krok i przerzucić się musi na cienkie słabsze owszem przerzuciła i co ??? Na dwie paczki dziennie bo się nie napalala ale uważała ze słabsze są ale chuj ze podwójnie nie ? Szok mowie wam !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika eh , szkoda Twojej Mamy ! Ona biedna chodzi i zapierdala wokół niego a on przyzwyczajony robi co chce , ciekawe co by było jakby rodzice ustalili pewne zasady albo dowodzenia do hotelu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak mi słów do niego, ojciec na mnie ryja wydarł że ich pouczam. I żę my wszyscy tacy sami. No wkurwił mnie totalnie teraz. On kurwa problemu nie widzi też, ja chodze zapierdalam po domu, robie wszystko, a ten mi powie że my wszyscy tacy kurwa sami

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do fajek, to znajomej sie syn z krwiakiem na głowie urodził, ale ona wcale nie wiąże tego z tym, że paliła w ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:37

• agaton Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się ten stożek robi tez odkąd brzuch mi urósł i jakos nie panikowalam,ale zastanawiam sie czasami co to jest;)
    Ze mięśnie sie rozchodzą w ciąży to normalne,bo przeciez brzuch aie robi wielki;) ja mialam przed ciaza plaski brzuch i dość mocno umięśniony,bo ćwiczyłam sporo,może to dlatego. Polkosia sie wszystkiego dowie u lekarza i nam powie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:46

polkosia lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ