Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agania mniam ! Ja wgle polecam łososia na bagietce ale np. My wszyscy u mnie jemy z maselkiem czosnkowym i kopereczek na to ! Baja mowie wam
Mika a co Ci teraz po kasie jak nie ma obok sklepu i wgle , teraz niech dyma Ci po nie:) a co kurde ...
Nawet jakby miało stać miesiąc czasu to nie ma prawa nikt ruszyć bez pytania bo to twoje !
A jak brat ? -
Wróciłam
Dziękuje za komplementy!!! Papa sie śmiała jak czytałam
Fajnie było, kupiłam siostrze spodnie, synkowi znajomych bluzo-kurtkę na roczek, a sobie tylko płyn do demakijażu ;p
Ale wiecie co? Chyba większa radość sprawia mi kupowanie czegoś komuś niz sobie...po za tym to nie o zakupy chodziło tylko o wyrwanie sie z domu od męża. Pogadalysmy sobie, potem byłyśmy na pysznej włoskiej pizzy i naprawdę nie żałuje, ze nie spędziłam tej niedzieli z mężem....ochlonelam, a teraz jestem gotowa na rozmowę z nim.
A w ogóle śmiać mi sie chciało, bo jak tylko sie dowiedział, ze wychodzę to zaraz tez spakował sobie plecaczek wsiadł w samochód i chuj wie gdzie pojechał! Hehe dzieciuch....
Mika Twój brat jeszcze nie jest taki najgorszy, włosy mógłby zapuścić to zaslonilby ten nieforemny łeb, ale spokojnie jeszcze żaden pies by sie o własna budę nie zabił na jego widok
W kwestii tego UFO na brzuchu to rany boskie jakie to straszne!!! Ja rzeczywiście kiedyś to u siebie zaobserwowałam jak sie kapałam w basenie i kładąc sie na materac spielam całe ciało to mi tak brzuszek kształt zmienił....ale to raz tak miałam. Teraz zrobiłam test i nie mam czegoś takiego. Natomiast nie martwcie sie, bo większość z Was to jednak ma, wiec to mus byc normalne.
Mika, a czy Ty wiesz, ze ten Lech limonkowa ma 0,5 % alkoholu? Pewnie tatuś o tym wiedział :p
Zakręconą mniam!!!! Uwielbiam kawę mrożona,...ale ja to był jeszcze do tej kawki cheesa wciagnela!!! Rarytas mojWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:15
-
ZakręconaOna wrote:Agania mniam ! Ja wgle polecam łososia na bagietce ale np. My wszyscy u mnie jemy z maselkiem czosnkowym i kopereczek na to ! Baja mowie wam
Mika a co Ci teraz po kasie jak nie ma obok sklepu i wgle , teraz niech dyma Ci po nie:) a co kurde ...
Nawet jakby miało stać miesiąc czasu to nie ma prawa nikt ruszyć bez pytania bo to twoje !
A jak brat ?
nie, aż tak to mi się pić nie chcetak tylko zobaczylam przy okazji wyciągania z lodówki jogurtu że już go nie ma
ma prawo bo lodówka jest WSPÓLNA
brat jeszcze nie wrócił, bo dom to hotel tylko do spania -
Jaroszka mój tez ! Hahahahaha :*
Kochana i dobrze ze odsapnelas , ochlosnelas i jesteś gotowa do dzialania a maz faktycznie jak dzieciuch ...!
Podobno te piwa bezalkoholowe maja właśnie 0,2%-0,5% alkoholu tez się o tym ostatnio dowiefzialam jak wypilam kilka łuków bronksa bez alko podobno .
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka wiem, że ma 0,5% dlatego wypił bo już jakiś % JEST!!
nie zapuści włosów bo łupieżu się nie może pozbyć hahahahaha. Nie no beke mam z niego zawsze
Ale teraz go unikam i traktuje jak "zło konieczne", bo po prostu czuję, że nie umiałabym aż tak się zniżyć żeby być na jego poziomie jeśli chodzi o konwersacje jakąkolwiek...
Co do zakupów ja też lubie je robić dla kogoś, niestety teraz to ja na krem dla siebie zbieramDostałam dzis worek ubranek od koleżanki i właśnie wyprałam, rozwiesiłam i jutro będę prasować. Wiem wiem, już od wtorku to robię
-
Mikejla wrote:nie, aż tak to mi się pić nie chce
tak tylko zobaczylam przy okazji wyciągania z lodówki jogurtu że już go nie ma
ma prawo bo lodówka jest WSPÓLNA
brat jeszcze nie wrócił, bo dom to hotel tylko do spania
Nie wiem u mnie zawsze się pytają jak cos sami nie kupia
No cóż na zdrowie Tatusiowi -
ZakręconaOna wrote:Jaroszka mój tez ! Hahahahaha :*
Kochana i dobrze ze odsapnelas , ochlosnelas i jesteś gotowa do dzialania a maz faktycznie jak dzieciuch ...!
Podobno te piwa bezalkoholowe maja właśnie 0,2%-0,5% alkoholu tez się o tym ostatnio dowiefzialam jak wypilam kilka łuków bronksa bez alko podobno .
Ja się tym 0,5% nie przejmuję, bo szybciej to wysikam niż wypiję, z resztą "my fizyko-chemicy" wiemy, że to jest tzw. nic chyba, że wypijesz minimum 7-8. Jak mam ochotę, to wypije. Ale to zazwyczaj wtedy jak ktoś przyjdzie w gości i chcę udawać, że pije piwo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:26
-
Mika tzn masz racje owszem ale Ja osobiście jestem przeciwniczka papierosow i nawet 0,1% alkoholu w ciąży dlatego nie pijam
i nie będę.
Koniec ciąży nie tak daleki juz wiec wytrzymać się da jeśli chodzi o moja osobę żeby bez piwa nawet alkoholowego być hehe tzn jak by miało 0% całkowicie to bym pila dla ozezwienia pewnie codziennie haha -
Mikejla wrote:Zakrętka on syf w torbie i tak ma
tylko, żę teraz mu majty będą petami śmierdzieć
A z mama rozmawialas na ten: temat !? Może ona się boi go ze zrobi awanturę jakąś cos ? A ojciec co na to ! -
Mikejla wrote:To limonkowe jest dobre, ale musi być mega zimne, ciepłego bym się nie chyciła nawet. No i dobrze, każdy ma swój rozum i robi jak uważa
A papierosów owszem, ale u mnie nikt nie pali także ten problem z głowy
U mnie tez , ale mam znajoma słuchajcie która kopcila jak smok w ciąży: ( tyle razy co zwracakam jej uwagę ale nic nie dawało , stwierdzilam ze jej sprawa , ja swojego zdania narzucać nie będę ... Dla mnie to jest jawne podtruwanie dziecka no ale niektórzy rozumieją to inaczej:)
Ona paliła pamietam paczkę dziennie czerwonych papierosow spajkow a one są megaaaa mocne ! I stwierdzila ze zrobi krok i przerzucić się musi na cienkie słabsze owszem przerzuciła i co ??? Na dwie paczki dziennie bo się nie napalala ale uważała ze słabsze są ale chuj ze podwójnie nie ? Szok mowie wam ! -
Brak mi słów do niego, ojciec na mnie ryja wydarł że ich pouczam. I żę my wszyscy tacy sami. No wkurwił mnie totalnie teraz. On kurwa problemu nie widzi też, ja chodze zapierdalam po domu, robie wszystko, a ten mi powie że my wszyscy tacy kurwa sami
-
Mi się ten stożek robi tez odkąd brzuch mi urósł i jakos nie panikowalam,ale zastanawiam sie czasami co to jest;)
Ze mięśnie sie rozchodzą w ciąży to normalne,bo przeciez brzuch aie robi wielki;) ja mialam przed ciaza plaski brzuch i dość mocno umięśniony,bo ćwiczyłam sporo,może to dlatego. Polkosia sie wszystkiego dowie u lekarza i nam powie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 19:46
polkosia lubi tę wiadomość