Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Chodzi o to, ze to nie tylko dzis, codziennie tak jest. Maz nie zwraca zbytnio uwagi ze on wiecej slodyczy je niz normalnych posilkow pomijajac fakt ze on ma ulubionych 7 posilkow i nic innego nie lubi. Jestem zla ciotka bo ciagle upominam sie i zabraniam, chyba to oleje niech robi co chce, matka nie umie wychowac to co ja mam sie stresowac
Może taki przedwiek buntowniczy? Dzieci chyba mają swoje humorki, a niektórym to nie przeszkadza wogóle, mnie pewnie też by to wkurzało jak Ciebie -
Matko święta co to za stożki??? Dobrze ze piszecie, ze to normalne bo wyglada (przepraszam, nie zabijajcie!) strasznie!!! Kiedy to Waml sie robi?? Jak napinacie brzuch jak przy ćwiczeniach przed ciaza?? Chyba bym umarła ze stresu jakby mi takie cos wyskoczyło! Naprawde nie jest to dupka czy główka?? Jak to czujecie??
jaroszka lubi tę wiadomość
-
W ogole to ja nie nadążam Was nawet czytać a co dopiero pisać
jak mija niedziela? Najbliższe 20 dni zapowiadają mega upały, powyzej 30 stopni....ufff...
-
Angela może on cie testuje po prostu czy dasz się robić jak mamusia i tatuś .
dzieci są cwane a szczegolnie te które rodzice nie wychowali zbyt dobrze
Polkosia i Magnosia dokładnie tak ! To się może zejść , nie napisałam ze nie ... Powiedzialam tylko o przypadku mojej cioci akurat , jej się nie zeszło mimo ćwiczeń dbania i wszystkiego bo ona ma bzika na punkcie figury od zawsze . Dlatego nie ma co się stresowac , trzeba poczekać .
Kurcze a pozatym tak jak Polkosia mówisz , lepsze to niż przepuklina .
Ja takiego stożka ani piłki nie mam akurat
Ale skwar się u nas zrobił: o 30 stopni , topie się ratunku !!! -
No u nas też, ale wiecie co...Bogu dziekuje, że w ten upał jestem w domu rodzinnym, nie chce wiedzieć co by było w DE w tym durnym mieszkaniu. Wystarczy zejść na dół do salonu i chłodek zajebisty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 17:32
rah lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Rah no strasznie dziwnie wygląda nie ? Dlatego mowie , Ja nie mam nic takiego wiec widać nie każdej ciezarnej mięśnie się rozchodzą ?!?! :p
-
Alkoholicy potrafią wypić nawet piwo bezalkoholowe wiecie o tym?
brak słów...mój ojciec jest...szok. Kupiłam sobie lecha limonkowego, myslę sobie będzie gorąco lub ktoś przyjedzie siąde na ogrodzie i wypije. Czaicie, że z braku laku wypił i to? Bo przecież lodówka jest wspólna i to co w lodówce też. Bezczelne to jest, no ale. To tak się chciałam tylko wyżalić, lepiej tu jak dusić wkurzenie w sobie
-
Mikejla wrote:Alkoholicy potrafią wypić nawet piwo bezalkoholowe wiecie o tym?
brak słów...mój ojciec jest...szok. Kupiłam sobie lecha limonkowego, myslę sobie będzie gorąco lub ktoś przyjedzie siąde na ogrodzie i wypije. Czaicie, że z braku laku wypił i to? Bo przecież lodówka jest wspólna i to co w lodówce też. Bezczelne to jest, no ale. To tak się chciałam tylko wyżalić, lepiej tu jak dusić wkurzenie w sobie
Hehe sorki troche smieszne tobrak slow na nich byle co wypija, aby bylo
-
annggela wrote:Hehe sorki troche smieszne to
brak slow na nich byle co wypija, aby bylo
To już jest po prostu chamskie, że tak powiem. Jemu nie przeszkadza ciepłe czy zimne, wychleje od razu. Ja np. jeśli już mam wypić nawet to bezlkoholowe to lubię zimne na orzeźwienie...bo inaczej po co pić? A on chuj, wychleje bo to przecież jak jego, co by tylko kawałek % miało lub się k.wa piwo nazywało. Na niego też znajdę sposób -
Narazie zadziałałam mu na "Ambicje" o ile ma
powiedziałam, że skoro widzi BEZALKOHOLOWE piwo w lodówce to musi być moje, a jeśli ja takie chcę wypić to musi być cholernie zimne, w dodatku nie ma go w sklepie obok nas, a ja nie zawsze mam siłe wyjsć i sobie kupić, poza tym nie posrało mnie jeszcze żeby iść do sklepu specjalnie po piwo
a ten wyjeżdża mi że może mi kase oddać...
zobaczymy, jutro kupię na próbe, zobaczymy ile poleży w lodówce
-
Wczoraj któraś pytała co można zrobić na szybko do jedzenia, ale ja miałam tylko internet w komórce i czasami belly mi nie działa. No więc u nas ostatnio hitem jest bagietka pokrojona a małe kromeczki, na to serek śmietankowy, na to kawałek łososia wędzonego (w plastrach) i posypane koperkiem. Wszyscy się zajadają, pyszne
ZakręconaOna, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość