X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Chodzi o to, ze to nie tylko dzis, codziennie tak jest. Maz nie zwraca zbytnio uwagi ze on wiecej slodyczy je niz normalnych posilkow pomijajac fakt ze on ma ulubionych 7 posilkow i nic innego nie lubi. Jestem zla ciotka bo ciagle upominam sie i zabraniam, chyba to oleje niech robi co chce, matka nie umie wychowac to co ja mam sie stresowac :/

Może taki przedwiek buntowniczy? Dzieci chyba mają swoje humorki, a niektórym to nie przeszkadza wogóle, mnie pewnie też by to wkurzało jak Ciebie

• rah Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko święta co to za stożki??? Dobrze ze piszecie, ze to normalne bo wyglada (przepraszam, nie zabijajcie!) strasznie!!! Kiedy to Waml sie robi?? Jak napinacie brzuch jak przy ćwiczeniach przed ciaza?? Chyba bym umarła ze stresu jakby mi takie cos wyskoczyło! Naprawde nie jest to dupka czy główka?? Jak to czujecie??

jaroszka lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole to ja nie nadążam Was nawet czytać a co dopiero pisać :/ jak mija niedziela? Najbliższe 20 dni zapowiadają mega upały, powyzej 30 stopni....ufff...

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela może on cie testuje po prostu czy dasz się robić jak mamusia i tatuś . :) dzieci są cwane a szczegolnie te które rodzice nie wychowali zbyt dobrze

Polkosia i Magnosia dokładnie tak ! To się może zejść , nie napisałam ze nie ... Powiedzialam tylko o przypadku mojej cioci akurat , jej się nie zeszło mimo ćwiczeń dbania i wszystkiego bo ona ma bzika na punkcie figury od zawsze . Dlatego nie ma co się stresowac , trzeba poczekać .
    Kurcze a pozatym tak jak Polkosia mówisz , lepsze to niż przepuklina .
    Ja takiego stożka ani piłki nie mam akurat

Ale skwar się u nas zrobił: o 30 stopni , topie się ratunku !!!

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah no strasznie dziwnie wygląda nie ? Dlatego mowie , Ja nie mam nic takiego wiec widać nie każdej ciezarnej mięśnie się rozchodzą ?!?! :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas też, ale wiecie co...Bogu dziekuje, że w ten upał jestem w domu rodzinnym, nie chce wiedzieć co by było w DE w tym durnym mieszkaniu. Wystarczy zejść na dół do salonu i chłodek zajebisty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 17:32

rah lubi tę wiadomość

• rah Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Rah no strasznie dziwnie wygląda nie ? Dlatego mowie , Ja nie mam nic takiego wiec widać nie każdej ciezarnej mięśnie się rozchodzą ?!?! :p
    No wlasnie tez tak nie mam i nawet nie widziałam zeby ktos tak miał. Dziewczyny dlugo to macie? Robiło sie powoli czy nagle wyskoczyło mocno? Pewnie w każdej chwili moze nam sie tak zrobic.

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tak mam odkąd mi brzuch urósł

• annggela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    no ja tak mam odkąd mi brzuch urósł
    Ja tak samo..

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli od dawna i powoli? To pewnie taka naturalna predyspozycja po prostu :) tak jak jednym idzie tłuszcz w biodra, innym w uda ;) hehehe

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam od dawna, ale teraz trochę bardziej nienaturalnie wygląda stąd mój post :) Wcześniej byłam pewna, że to dzidziuś.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkoholicy potrafią wypić nawet piwo bezalkoholowe wiecie o tym? :D brak słów...mój ojciec jest...szok. Kupiłam sobie lecha limonkowego, myslę sobie będzie gorąco lub ktoś przyjedzie siąde na ogrodzie i wypije. Czaicie, że z braku laku wypił i to? Bo przecież lodówka jest wspólna i to co w lodówce też. Bezczelne to jest, no ale. To tak się chciałam tylko wyżalić, lepiej tu jak dusić wkurzenie w sobie

• annggela Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Alkoholicy potrafią wypić nawet piwo bezalkoholowe wiecie o tym? :D brak słów...mój ojciec jest...szok. Kupiłam sobie lecha limonkowego, myslę sobie będzie gorąco lub ktoś przyjedzie siąde na ogrodzie i wypije. Czaicie, że z braku laku wypił i to? Bo przecież lodówka jest wspólna i to co w lodówce też. Bezczelne to jest, no ale. To tak się chciałam tylko wyżalić, lepiej tu jak dusić wkurzenie w sobie

Hehe sorki troche smieszne to ;) brak slow na nich byle co wypija, aby bylo

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia a moze to jednak dzidziuś? Nie rusza sie pod skóra?

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Hehe sorki troche smieszne to ;) brak slow na nich byle co wypija, aby bylo

To już jest po prostu chamskie, że tak powiem. Jemu nie przeszkadza ciepłe czy zimne, wychleje od razu. Ja np. jeśli już mam wypić nawet to bezlkoholowe to lubię zimne na orzeźwienie...bo inaczej po co pić? A on chuj, wychleje bo to przecież jak jego, co by tylko kawałek % miało lub się k.wa piwo nazywało. Na niego też znajdę sposób ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ... Ja pierdole ! I tyle :/ porażka wiesz juz jest to co zrobił i bezczelnie jak mówisz no ale cóż osraj ! I olej ciepłym moczem ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My j/edziemy niedługo do McDonalda na mrozona kawke ! :)
    Dziś znów spimy u Teściowej chyba: D lubię takie nie nudne weekendy

jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie zadziałałam mu na "Ambicje" o ile ma :D powiedziałam, że skoro widzi BEZALKOHOLOWE piwo w lodówce to musi być moje, a jeśli ja takie chcę wypić to musi być cholernie zimne, w dodatku nie ma go w sklepie obok nas, a ja nie zawsze mam siłe wyjsć i sobie kupić, poza tym nie posrało mnie jeszcze żeby iść do sklepu specjalnie po piwo :P a ten wyjeżdża mi że może mi kase oddać... :D zobaczymy, jutro kupię na próbe, zobaczymy ile poleży w lodówce

• agania Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam taki "stożek" przy napięciu i to normalne :)

agaton lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj któraś pytała co można zrobić na szybko do jedzenia, ale ja miałam tylko internet w komórce i czasami belly mi nie działa. No więc u nas ostatnio hitem jest bagietka pokrojona a małe kromeczki, na to serek śmietankowy, na to kawałek łososia wędzonego (w plastrach) i posypane koperkiem. Wszyscy się zajadają, pyszne :)

ZakręconaOna, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 1548 1549 1550 1551 1552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ