Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez robi sie stozek i mysle , ze jesli wiekszosc z nas to ma to pewnie tak musi byc.
Ja wlasnie zjadla pozny obiad i lece pomoczyc dupe w basenie
Jaroszka ty to niezla dupa jestesNiech mezowi tylek sciska , ze nie moze ci towarzyszyc
agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzień dobry .
Jejku ale się rozpisalyscie , od pol h nadrabialam haha
My u Teściowej jeszcze , jednak dziś u niej obiadek jeszcze:)
Wczoraj bardzo Milo wieczór wszyscy spedzilismy:) tak fajnie rodzinnie .
Mika Ty to jesteś agentka ! Hahahahaha
Jaroszka mój lachonie
Polkosia Ja nikogo straszyć nie chce ale moja Ciocia 3 lata temu rodziła dziecko i w ciąży zrobilo jej się cos identycznego ! Lekarz mówił ze się zejda mięśnie po porodzie ale .... Nie każdemu się schodzą !
Jej akurat się nie zeszły i niestety po porodzie przez 2 lata wyglądała jakby była w ciąży w galantym miesiącu i musiała mieć zabieg na" zejście mięśni" normalnie jej zszywali mięśnie i dopiero teraz wygląda dobrze jak normalna kobieta bez ciąży ze tak powiem . Musisz z lekarzem porozmawiać i czekać po porostu co będzie po porodzie po schudnieciu tych dodatkowych kilogramów które przytylas i aż ci brzunio zleci ciążowy . Ale na razie spokojnie bądź dobrej myśli w końcu najrpzsadniejsza i najbardziej opanowana z nas dupcia jesteśJa np. Nie mam nic takiego na brzuchu czy jak napne cxzy nie
Co do ruchów małego to mój mały wczoraj zrobił tylko 3 kopniaki ! Czujecie ? Ja miałam stres jak chuj !
Dopiero po zjedzeniu grila , wypiciu szklanki coli mały tak się rozruszal ze pol nocy szalał ! Dziemn miał chyba senny , dziś od rana lata normalnie !także spokojna jestem uff ale mamusie nastraszyl niesamowicie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 15:58
jaroszka lubi tę wiadomość
-
mi w nogi poszło ewidentnie, bo włożyłam spodnie swoje i troszke poszło w maluszka i troche w nogi, bo spodnie opinają jeszcze bardziej niż wcześniej, jutro lece do apteki po ten krem co dziewczyny polecały mustela o ile dobrze pamiętam, bo ja nie wiem czy to rozstępy ale....jak ścisne skóre po bokach nóg to robi sie taka pomarszczona skórka, to to?
-
nick nieaktualny
-
Omg a myslalam że to cos normalnego, jak sie podnosze to moj brzuch tak wyglada, zapytam sie lekarza w piatek albo poloznej bo chce sie umowic na spotkanie.... Jaroszka zajebiscie wygladasz
Zakrecona moj synus tez wieczorem zaatakowal kopniakamidzisiaj nadrabia wczorajsze
Ja znow podly humor mam, wkurza mnie syn meza bo wogole sie nie slucha, niby grzeczny ale w dupie ma to co mowie... Wczesniej byl inny, albo mu matka nagadala albo pokazuje swoje prawdziwe obliczejaroszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ten stożek powstaje teraz przy napinaniu brzucha, bo mięśnie rozeszły się na boki. Po porodzie się zejdą. Można im w tym trochę pomóc odpowiednimi ćwiczeniami. Mieliśmy o tym na spotkaniu z rehabilitantką na SR.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mikejla wrote:Albo ma gorszy dzień Angela
nie nerwuj sje
ja też byłam pewna, że taki brzuch to normalna rzecz
-
Rehabilitantka mówiła o tym jak o czymś oczywistym. Nie ma się czym przejmować. Mówiła jednak, że po porodzie warto wykonywać ćwiczenia mające pomóc im się zejść. Pierwsze 6 tygodni jest najważniejsze. Warto dopytać rehabilitanta po porodzie
Kobiety które to zaniedbają mają problem z powrotem do figury. Choć nie zawsze
polkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.