Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dowiem, dowiem
Miałyście rację z tymi ruchami, dzisiaj mała daje czadu
Chyba wczoraj przespała po prostu cały dzień.
Dla dziewczyn z Wawy: moja koleżanka kilka dni temu urodziła na Karowej. Sam poród sprawnie poszedł, nacięli ją tylko na 2 szwy, bo się zgodziła, rodziła bez znieczulenia ze względu na małopłytkowość, ale nie wspomina tragicznie samego porodu. Natomiast tragicznie wspomina opiekę po. Do tego stopnia, że mąż na poczekaniu opłacił jakąkolwiek położną, bo NIKT do dziewczyn nie zaglądałNie wiedziała jak przystawić córkę, nie było żadnej, by pomogła w myciu czy opiece i ogólnie wrażenia kiepskie. Odradzała...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka to swoją drogą, tylko on dalej ma mnie za 15 latke, a raczej każdego tak traktuje. Nie wiem, on też chyba nie umie ludzi szanować, albo nie wiem jak to wyjaśnić. Wydarł morde na mnie, nie wiem wydawało mi się, że jak będę w ciąży to mój własny ojciec tak na mnie ryja nie będzie wydzierał i będzie robił wszystko żeby mi było dobrze...pomyliłam sie
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Hej laski ale skrobiecie.
Co do stożka to ja też mam ale baaardzo mało widoczny
Jeśli chodzi i tatusia alkoholika Mika ja też to znam przy czym mój zamkniętego nic nie ruszył ale jak było wino albo wódka otwarta to upijal i dolewal wody. Sam jak pędził wino to potem nie wiem czy ono miało z 0.5%alko bo było tak rozcienczone. Potem jak juz przerzucil się na piwko to chował butelki w miejscu koła zapasowego w samochodzie a kolo zapasowe sprzedał żeby mieć kaske...
Tez odwiedziłam maca dziś i zjadłam zestawik popijany cola a malutka szalała w brzuszku -
Ja też wiem jak to jest mieć tatusia alkoholika, najgorsze jest to, że mama zawsze bała się od niego odejść... a ten głupie jazdy urządza, całkiem mu alkohol wypalił mózg, bo o takie rzeczy się czepia, że szkoda słów... mnie się wyparł już kilkakrotnie i kazał mi cytuję: spierdalać do swojego domu, gdy byłam u nich, także tak właśnie kolorowo, ale staram się nie pamiętać o tym i wypierać z pamięci te wspomnienia...
-
Mikejla wrote:Jaroszka to swoją drogą, tylko on dalej ma mnie za 15 latke, a raczej każdego tak traktuje. Nie wiem, on też chyba nie umie ludzi szanować, albo nie wiem jak to wyjaśnić. Wydarł morde na mnie, nie wiem wydawało mi się, że jak będę w ciąży to mój własny ojciec tak na mnie ryja nie będzie wydzierał i będzie robił wszystko żeby mi było dobrze...pomyliłam sie
Kurde Mika sorry polubiłam Twój post niechcący.....
Juz kiedyś to pisałam powtórzę jeszcze raz! Faceci to inny gatunek....ojciec czy nie ojciec -
A u nas dziś niespodziewany zakup;) z glupoty patrzylam na allegro bo bylam sama w domu i okazalo sie ze ktos wystawil taka dostawkę do łóżka jaka chcielismy kupic dla synka za 90zl z materacykiem i to nie daleko nas.pojechalismy kupilismy i pani nam jeszcze w gratisie dala podgrzewacz;))ale się cieszymy;))
Mikejla, Nynusia, polkosia, annggela, ZakręconaOna, jaroszka, agaton, lojkalojka, Natka88, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość
-
No i dobrze, niewiele a cieszy
Apropo ojca...nie uderzyłby ani mnie, ani mamy ani brata. Gdyby to zrobił dostałby wpierdol ode mnie. Już kiedyś chciał, postawiłam się i od tamtej pory ręki nawet nie podniósł. Ratuje się głupim pier.leniem i krzykiem. Nic innego nie może -
Nynusia tez to zauwazylas , ze nasze dzieci wręcz kochają jak My McDonalda ???
mój tez zawsze fika jak oszalaly: D
Mamusia. !!! :o rybenko trzymam kciuki , będzie na pewno dobrze i się posikalaas powoli , wiem to !!!
Daj znać jak tylko możesz co z toba !