X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to logiczne jest,tak teraz o tym mysle. Mięśnie poszly na boki i dlatego spinają brzuch po bokach,a w środku sie bardziej wylewa i robi sie stożek hehe:)

Mikejla, rah lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    No to logiczne jest,tak teraz o tym mysle. Mięśnie poszly na boki i dlatego spinają brzuch po bokach,a w środku sie bardziej wylewa i robi sie stożek hehe:)

I tego się trzymajmy ;)

• polkosia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dowiem, dowiem :) Miałyście rację z tymi ruchami, dzisiaj mała daje czadu :P Chyba wczoraj przespała po prostu cały dzień.

Dla dziewczyn z Wawy: moja koleżanka kilka dni temu urodziła na Karowej. Sam poród sprawnie poszedł, nacięli ją tylko na 2 szwy, bo się zgodziła, rodziła bez znieczulenia ze względu na małopłytkowość, ale nie wspomina tragicznie samego porodu. Natomiast tragicznie wspomina opiekę po. Do tego stopnia, że mąż na poczekaniu opłacił jakąkolwiek położną, bo NIKT do dziewczyn nie zaglądał :( Nie wiedziała jak przystawić córkę, nie było żadnej, by pomogła w myciu czy opiece i ogólnie wrażenia kiepskie. Odradzała...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dzieki za info....kadrowa odhaczona :)

Mika tatuś to widzę podobny egzemplarz do mojego....tez jest upierdliwe i sie o wszystko czepia???

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to swoją drogą, tylko on dalej ma mnie za 15 latke, a raczej każdego tak traktuje. Nie wiem, on też chyba nie umie ludzi szanować, albo nie wiem jak to wyjaśnić. Wydarł morde na mnie, nie wiem wydawało mi się, że jak będę w ciąży to mój własny ojciec tak na mnie ryja nie będzie wydzierał i będzie robił wszystko żeby mi było dobrze...pomyliłam sie

jaroszka lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski ale skrobiecie.

Co do stożka to ja też mam ale baaardzo mało widoczny

Jeśli chodzi i tatusia alkoholika Mika ja też to znam przy czym mój zamkniętego nic nie ruszył ale jak było wino albo wódka otwarta to upijal i dolewal wody. Sam jak pędził wino to potem nie wiem czy ono miało z 0.5%alko bo było tak rozcienczone. Potem jak juz przerzucil się na piwko to chował butelki w miejscu koła zapasowego w samochodzie a kolo zapasowe sprzedał żeby mieć kaske...

Tez odwiedziłam maca dziś i zjadłam zestawik popijany cola a malutka szalała w brzuszku

l22nhdgeccid541p.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wiem jak to jest mieć tatusia alkoholika, najgorsze jest to, że mama zawsze bała się od niego odejść... a ten głupie jazdy urządza, całkiem mu alkohol wypalił mózg, bo o takie rzeczy się czepia, że szkoda słów... mnie się wyparł już kilkakrotnie i kazał mi cytuję: spierdalać do swojego domu, gdy byłam u nich, także tak właśnie kolorowo, ale staram się nie pamiętać o tym i wypierać z pamięci te wspomnienia...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Jaroszka to swoją drogą, tylko on dalej ma mnie za 15 latke, a raczej każdego tak traktuje. Nie wiem, on też chyba nie umie ludzi szanować, albo nie wiem jak to wyjaśnić. Wydarł morde na mnie, nie wiem wydawało mi się, że jak będę w ciąży to mój własny ojciec tak na mnie ryja nie będzie wydzierał i będzie robił wszystko żeby mi było dobrze...pomyliłam sie

Kurde Mika sorry polubiłam Twój post niechcący.....

Juz kiedyś to pisałam powtórzę jeszcze raz! Faceci to inny gatunek....ojciec czy nie ojciec

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bavaria ma 0% i smakuje jak prawdziwe piwo, az nie do uwierzenia ze to bezalkoholowe.w auchan mi mężuś kiedyś kupil;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się ratuję w upalne dni Warką Radler z lodówki, taka fajna lemoniadka :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dziś niespodziewany zakup;) z glupoty patrzylam na allegro bo bylam sama w domu i okazalo sie ze ktos wystawil taka dostawkę do łóżka jaka chcielismy kupic dla synka za 90zl z materacykiem i to nie daleko nas.pojechalismy kupilismy i pani nam jeszcze w gratisie dala podgrzewacz;))ale się cieszymy;))

Mikejla, Nynusia, polkosia, annggela, ZakręconaOna, jaroszka, agaton, lojkalojka, Natka88, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dobrze, niewiele a cieszy :)

Apropo ojca...nie uderzyłby ani mnie, ani mamy ani brata. Gdyby to zrobił dostałby wpierdol ode mnie. Już kiedyś chciał, postawiłam się i od tamtej pory ręki nawet nie podniósł. Ratuje się głupim pier.leniem i krzykiem. Nic innego nie może

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nie wyglądam, ale kurs samoobrony mam ukończony i kickboxing też ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 20:48

ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika no nie wyglądasz ale powiem Ci ze ja jestem jak najbardziej za takim czymś żeby kobieta umiała się obronić czasami wiele to.moze zmienić i pomóc

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , nie nadrabiam bo NET tak się wolno laduje ...

Jestem w szpitalu , podejrzewają ze wody odchodzą, bo cos się ze mnie saczylo ... Mam nadzieje ze to mały się przytulil bardziej do pęcherza jezu trzymajcie za nas kciuki blagam !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też za tym jestem, chociaż powiem Ci, że nie zawsze to pomaga wogóle niestety. No ja takie kursy musiałam przejść, u mnie w szkole to było coś rodzaju przedmiotu i mielismy z tego normalnie wystawiane oceny...

• agania Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa mamusiu - będziemy trzymać kciuki, będzie wszystko dobrze!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa nie strasz bo gały wyjebałam! nie denerwuj się i dawaj znać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia tez to zauwazylas , ze nasze dzieci wręcz kochają jak My McDonalda ??? :D mój tez zawsze fika jak oszalaly: D

Mamusia. !!! :o rybenko trzymam kciuki , będzie na pewno dobrze i się posikalaas powoli , wiem to !!!
    Daj znać jak tylko możesz co z toba !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz sie kuźwa zdenerwowałam....

‹‹ 1550 1551 1552 1553 1554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ