Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Agaton hahahahaha hahahahahah hahahaha aż w glos się zasmialam z tekstu twojego wujka hahahahahah
Jaroszka według belly sprawdzalam u siebie i 8 miesiąc rozpoczęcie wypada mi 26 sierpnia:) wiec nic nie dodaje kochana
Mniej więcej napisałam tak.
Ale to według belly,a on jakoś dziwnie liczy....
No popatrz na chłopski rozum wrzesień to bedzie 8 miesiąc, a październik 9
Dobra mozna powiedzieć, ze zaczynalabys 8, ale to takie naciągane
Wiem, ze to nie ważne, ale ja Ci radzę jedz!!! Wypoczniesz i korzystaj z polskich uroków, potem wyjedziesz i pupcia blada!Mikejla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Może to głupio zabrzmi i tak samolubnie...ale ja bym chciała żeby moja córka była taka jak ja...albo bardzo podobna. Żebym wychowała ja tak jak wychowano mnie. Czyli żeby miała kochający serce i twarda dupe. Bo mam chyba co nie????
ZakręconaOna, FreshMm, annggela, agaton lubią tę wiadomość
-
Ja się nie dziwię czemu mówią, że Polaki to wieśniaki... Nie obrażając wieśniaków, chodzi mi o metaforę
http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59/nad-morzem-trwa-bitwa-o-najlepsze-miejsce-na-plazy,565840.htmlKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja na ovu nie byłam, kiedyś pisałam Wam, ze w życiu nie wyobrażałam sobie, ze bede korzystać z forum....śmiałam sie z koleżanek....naprawdę nigdy nie korzystałam w ten sposób z internetu - no i patrzcie gdzie mnie to zaprowadziło?!
Zaczęłam Was podczytywać w 3 miesiącu ciazy, a chyba w 4 juz sie odezwalam....nawet nie pamietam.
W kwestii starań, to my 5 lat....kiedyś juz o tym pisałam, nie chce mi sie powtarzac, ale było cieżko.... -
Mika Ja jestem taka sama jak Ty !
No i trochę awanturnica ale to się wytnie
Jaroszka no od końca sierpnia do końca września będziemy miały 8 miesiąc:) a od września do października 9 się zaczyna:)
Ej to dobrze napisalam , ze 20 sierpnia a nie 26 mi się zaczyna 8 miesiąc:) tak jak poprawilam ja 26
-
DZiewczyny jak mnie wkurwił kurier! Nie mógł wnieść mi paczek, które mój kumpel przesyłał bo jest teraz w PL i się przeprowadza więc nadał na mnie jutro wraca. 10 paczek ok 30 kg jedna a kurier do mnie, że mam mu pomóc wnieść! No to mówię, że jakby to nie było zauważalne to chciałabym poinformować, że jestem w ciąży i nie dam rady wnieść tych paczek razem z nim. i czaicie, że ich nie wniósł? a teraz do mnie dzwoni i pierdoli coś po szkocku... masakra jakaś
do kumpla nie mogę się dodzwonić, żeby on się z biurem skontaktował
kuźwa no!!!!!!! co za kraj! Mają opcję od drzwi do drzwi a kuźwa na trzecie piętro nie wniosą!
Robimy drugiego Dziedzica
-
jaroszka wrote:A ja na ovu nie byłam, kiedyś pisałam Wam, ze w życiu nie wyobrażałam sobie, ze bede korzystać z forum....śmiałam sie z koleżanek....naprawdę nigdy nie korzystałam w ten sposób z internetu - no i patrzcie gdzie mnie to zaprowadziło?!
Zaczęłam Was podczytywać w 3 miesiącu ciazy, a chyba w 4 juz sie odezwalam....nawet nie pamietam.
W kwestii starań, to my 5 lat....kiedyś juz o tym pisałam, nie chce mi sie powtarzac, ale było cieżko....
Eh nie ma co wspominać nie przyjemnych spraw.
Mam to samo , nigdy bym nie pomyslala ze na forum jakim kolejek wyląduje a teraz sobie nie wyobrazam inaczejjaroszka lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Jaroszce chyba chodziło o to ze to nie będzie skończone 8 miesięcy tylko 7 i to będzie początek 8 miesiąca wtedy i jeszcze cały miesiąc będzie ten ósmy miesiąc
tak jaroszka??? Ale ja głupia jestem hahahaa
Dokładnie Mika Ty to jesteś moj człowiek!!!Mikejla lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:DZiewczyny jak mnie wkurwił kurier! Nie mógł wnieść mi paczek, które mój kumpel przesyłał bo jest teraz w PL i się przeprowadza więc nadał na mnie jutro wraca. 10 paczek ok 30 kg jedna a kurier do mnie, że mam mu pomóc wnieść! No to mówię, że jakby to nie było zauważalne to chciałabym poinformować, że jestem w ciąży i nie dam rady wnieść tych paczek razem z nim. i czaicie, że ich nie wniósł? a teraz do mnie dzwoni i pierdoli coś po szkocku... masakra jakaś
do kumpla nie mogę się dodzwonić, żeby on się z biurem skontaktował
kuźwa no!!!!!!! co za kraj! Mają opcję od drzwi do drzwi a kuźwa na trzecie piętro nie wniosą!
Laski a co do tych tygodni i miesięcy to nie ma co się spierać , ja licze według USG i bellyale zdaje sobie sprawę ze belly parę dni wczesniej zaznacza miesiące:)
-
Nie zabrał ze sobą do magazynu ale ja mam teraz już natrychmiast dzwonić do biura i się tłumaczyć, dlaczego nie odebrałam... pojebany... a do kumpla dodzwonić się nie mogę, on mógłby zadzwonić do biura i im wytłumaczyć, że jutro odbierze paczki. no ale chuj!Robimy drugiego Dziedzica