X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agaton hahahahaha hahahahahah hahahaha aż w glos się zasmialam z tekstu twojego wujka hahahahahah

Jaroszka według belly sprawdzalam u siebie i 8 miesiąc rozpoczęcie wypada mi 26 sierpnia:) wiec nic nie dodaje kochana
    Mniej więcej napisałam tak.

Ale to według belly,a on jakoś dziwnie liczy....
    No popatrz na chłopski rozum wrzesień to bedzie 8 miesiąc, a październik 9 :)
    Dobra mozna powiedzieć, ze zaczynalabys 8, ale to takie naciągane :D

Wiem, ze to nie ważne, ale ja Ci radzę jedz!!! Wypoczniesz i korzystaj z polskich uroków, potem wyjedziesz i pupcia blada!

Mikejla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jest naciągane, bo nie rozumiem :)? Ja jestem teraz w 8. mscu aktualnie, we wrześniu będę w 9.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to głupio zabrzmi i tak samolubnie...ale ja bym chciała żeby moja córka była taka jak ja...albo bardzo podobna. Żebym wychowała ja tak jak wychowano mnie. Czyli żeby miała kochający serce i twarda dupe. Bo mam chyba co nie????

ZakręconaOna, FreshMm, annggela, agaton lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie dziwię czemu mówią, że Polaki to wieśniaki... Nie obrażając wieśniaków, chodzi mi o metaforę ;)

http://fakty.tvn24.pl/aktualnosci,59/nad-morzem-trwa-bitwa-o-najlepsze-miejsce-na-plazy,565840.html

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszce chyba chodziło o to ze to nie będzie skończone 8 miesięcy tylko 7 i to będzie początek 8 miesiąca wtedy i jeszcze cały miesiąc będzie ten ósmy miesiąc :D tak jaroszka??? Ale ja głupia jestem hahahaa

jaroszka lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na ovu nie byłam, kiedyś pisałam Wam, ze w życiu nie wyobrażałam sobie, ze bede korzystać z forum....śmiałam sie z koleżanek....naprawdę nigdy nie korzystałam w ten sposób z internetu - no i patrzcie gdzie mnie to zaprowadziło?! :)
    Zaczęłam Was podczytywać w 3 miesiącu ciazy, a chyba w 4 juz sie odezwalam....nawet nie pamietam.

W kwestii starań, to my 5 lat....kiedyś juz o tym pisałam, nie chce mi sie powtarzac, ale było cieżko....:(:(:(

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika Ja jestem taka sama jak Ty ! :)
    No i trochę awanturnica ale to się wytnie

Jaroszka no od końca sierpnia do końca września będziemy miały 8 miesiąc:) a od września do października 9 się zaczyna:)

Ej to dobrze napisalam , ze 20 sierpnia a nie 26 mi się zaczyna 8 miesiąc:) tak jak poprawilam ja 26 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiewczyny jak mnie wkurwił kurier! Nie mógł wnieść mi paczek, które mój kumpel przesyłał bo jest teraz w PL i się przeprowadza więc nadał na mnie jutro wraca. 10 paczek ok 30 kg jedna a kurier do mnie, że mam mu pomóc wnieść! No to mówię, że jakby to nie było zauważalne to chciałabym poinformować, że jestem w ciąży i nie dam rady wnieść tych paczek razem z nim. i czaicie, że ich nie wniósł? a teraz do mnie dzwoni i pierdoli coś po szkocku... masakra jakaś :( do kumpla nie mogę się dodzwonić, żeby on się z biurem skontaktował :( kuźwa no!!!!!!! co za kraj! Mają opcję od drzwi do drzwi a kuźwa na trzecie piętro nie wniosą!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem też lekko naciągane, bo wychodzi mi, że w październku będę już w 10 miesiącu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:20

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    A ja na ovu nie byłam, kiedyś pisałam Wam, ze w życiu nie wyobrażałam sobie, ze bede korzystać z forum....śmiałam sie z koleżanek....naprawdę nigdy nie korzystałam w ten sposób z internetu - no i patrzcie gdzie mnie to zaprowadziło?! :)
    Zaczęłam Was podczytywać w 3 miesiącu ciazy, a chyba w 4 juz sie odezwalam....nawet nie pamietam.

W kwestii starań, to my 5 lat....kiedyś juz o tym pisałam, nie chce mi sie powtarzac, ale było cieżko....:(:(:(
    Ja 2 i czulam się jakby trwało z 10 lat !
    Eh nie ma co wspominać nie przyjemnych spraw.

Mam to samo , nigdy bym nie pomyslala ze na forum jakim kolejek wyląduje a teraz sobie nie wyobrazam inaczej

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Co jest naciągane, bo nie rozumiem :)? Ja jestem teraz w 8. mscu aktualnie, we wrześniu będę w 9.

No ty masz ciaze starsza o 4 tygodnie ode mnie i zakreconej :) wiec u Ciebie inaczej.

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia a wiesz ze cisza trwa 10 miesięcy ksiezycowych ? :) czyli 40 tyg:)

polkosia, jaroszka, nenka2 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Jaroszce chyba chodziło o to ze to nie będzie skończone 8 miesięcy tylko 7 i to będzie początek 8 miesiąca wtedy i jeszcze cały miesiąc będzie ten ósmy miesiąc :D tak jaroszka??? Ale ja głupia jestem hahahaa

Dokładnie Mika Ty to jesteś moj człowiek!!! :)

Mikejla lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    No ty masz ciaze starsza o 4 tygodnie ode mnie i zakreconej :) wiec u Ciebie inaczej.
    O 3 tygodnie jaroszka , zakocona ma starsza ciążę:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma ale on ci te paczki zostawił pod blokiem??

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dokładnie Mika Ty to jesteś moj człowiek!!! :)

Wiem :D tez czasem sadzę podkołderniki hahaha tylko mój monz ma twardy sen hahahaha

jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    DZiewczyny jak mnie wkurwił kurier! Nie mógł wnieść mi paczek, które mój kumpel przesyłał bo jest teraz w PL i się przeprowadza więc nadał na mnie jutro wraca. 10 paczek ok 30 kg jedna a kurier do mnie, że mam mu pomóc wnieść! No to mówię, że jakby to nie było zauważalne to chciałabym poinformować, że jestem w ciąży i nie dam rady wnieść tych paczek razem z nim. i czaicie, że ich nie wniósł? a teraz do mnie dzwoni i pierdoli coś po szkocku... masakra jakaś :( do kumpla nie mogę się dodzwonić, żeby on się z biurem skontaktował :( kuźwa no!!!!!!! co za kraj! Mają opcję od drzwi do drzwi a kuźwa na trzecie piętro nie wniosą!
    Co za dupek , ostatnio miałam podobno akcje co Wam pisalam a raczej moja Mama z wózkiem moim . Cwaniakuja itp ...

Laski a co do tych tygodni i miesięcy to nie ma co się spierać , ja licze według USG i belly :) ale zdaje sobie sprawę ze belly parę dni wczesniej zaznacza miesiące:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zabrał ze sobą do magazynu ale ja mam teraz już natrychmiast dzwonić do biura i się tłumaczyć, dlaczego nie odebrałam... pojebany... a do kumpla dodzwonić się nie mogę, on mógłby zadzwonić do biura i im wytłumaczyć, że jutro odbierze paczki. no ale chuj!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Wiedzma ale on ci te paczki zostawił pod blokiem??
    No jakiś chuj i jak teraz Ty sobie poradzisz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:25

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf wiedzma i dobrze niech bierze a ty nie odbieraj telefonu juz. Napisz koledze smsa i tyle. Nie denerwuj się.

‹‹ 1587 1588 1589 1590 1591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ