Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik DPD w umowie ma od drzwi do drzwi do 31 kg chyba właśnie... więc mnie to naprawdę gila co oni tam sobie myślą, jest sprzęt ułatwiający wnoszenie ciężkich rzeczy po schodach może fajnie by było wyposażyć kurierów w taki? I niech jeżdżą po dwóch a nie jeden? a nooo tak trzeba więcej zapłacić...Robimy drugiego Dziedzica
-
Mika nie naciskaj! po co grzebiesz? Wkładki w cyckonosz i jak wyleci to będzie miało gdzie wsiąkać. a jak nie masz wkładek to ręcznik papierowy poskładaj w kostkę, moja przyjaciółka tak robiła w pierwszej ciąży
polkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hahaha
Muffinka, mi dwa razy pociekło, a teraz zupełnie sucho, czasem nawet ścisnę sprawdzić, ale nic, także może nawet miałaś z raz jakiś wyciek mały, ale nie zauważyłaś. Ja tylko raz miałam brudną koszulkę, ale też nie zauważyłam. Dopiero mąż mi palcem pokazał
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A my właśnie lecimy do włoskiej restauracji, a później do teatru na Szalone nożyczki
Więc uciekam i życzę Wam przyjemnego wieczoru :*
jaroszka, ZakręconaOna, Nynusia, agaton, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja lecę do mieszkania kumpla ubrać pościel dla jego dzieciaków.
Ale fajnie, że będą w komplecie, też starali się o pierwsze dziecko ponad dwa lata, a teraz już mają trójkę
Polkosia Bawcie się dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:20
polkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
jaroszka wrote:No cooo jakby ci nie leciało nic z cycow, a wszystkim prawie Dookoła juz tak, to nie byłoby ci troszkę smutno ?
Tez chce zeby mi lecialo
No coo jakbyś w ciągu dwóch godzin w nocy latała kilkanaście razy sikac a inne dookoła nie to nie byłoby ci smutno? Tez chce sikać mniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:22
jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600
Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum
Mikejla, jaroszka, ZakręconaOna, WiedźmaMaKota, polkosia, zakocona, Nynusia, Muffinka1019, Bąbelek, Lexie, agaton, agania, szczesliwa_mamusia21, annggela, paula1, lojkalojka, onka, stokrotka25, Blondik, estrella lubią tę wiadomość